Clarins, Huulikiillot, Huulivoiteet, Meikit

Aina ei voi onnistua

Clarins-Daily-Energizer-Lovely-Lip-Balm-01

Tykkään sävyttävistä huulivoiteista. Ne on ihanan helppoja arkituotteita. Enemmän kuin tavallinen rasva, mutta eivät vaadi ylläpitoa niin kuin huulipuna. Clarinsilta ilmestyi helmikuussa uusi sävyttävä voide Daily Energizer -sarjaan. Se näytti supersöpöltä ja sitä kehuttiin. Ostin sen.

Clarins-Daily-Energizer-Lovely-Lip-Balm-02

Katsokaa nyt tota pakkausta! MITEN SÖPÖ! <3 Nuuhkaisin testeriä ostessani tätä ja se tuoksui kirpakan karkkiselta. Huulilla homma ei toiminutkaan, vaan rasva haisee inhottavalle. Keltaisille karkeille. Ei millekään ihanille sitruunakarkeille, vaan niille pahoille pistäville keltaisille karkeille. Veikkaisin tuon inhotuksen olevan passionhedelmä, jonka mausta pidän vaikkapa smoothieissa, mutta joka haisee mun nenässä sellaiselle ällöttävän oksennushappoiselle.

Clarins-Daily-Energizer-Lovely-Lip-Balm-INCI

INCI. Tuote reagoi huulten ph-arvoon ja sävy muodostuu sen perusteella. Mun huulilla sävystä tulee persikkaan taittava hento pinkki, kun taas esim. Diorin Lipglow muuttuu kunnon pinkiksi. Koostumus on ohut ja mukavan liukas. Sopivalla tavalla huomaamaton. Tämä olisi aivan ihana voide, mutta se on jäänyt raukkaparka eteisen hyllyn päälle, missä olen haikeana katsellut sitä.

Kiinnostaako teitä lukea tuotteista, jotka on syystä tai toisesta lähteneet testauksen jälkeen kiertoon? Vaikka muutaman tuotteen kokoelmapostauksina.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Mia / Beauty Highlights keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 10:47

  Mitäh?! Tää on IHANA! <3 Mun huulilla sävy on sellainen herttaisen persikkainen. Ja tuoksukin ihana! Turun blogimiitissä sain kehujakin kivasta sävystä. Tykkään tästä itse ihan tosi paljon. Diorin versiokin mulla on ollut käytössä jo monta vuotta :) Kyllähän tämä Diorille kakkoseksi jää, mutta antaa onneksi ihan erilaisen sävyn kuin Dior. Harmi ettet tykännyt! Näin ne mielipiteet eroaa ;)

  • Reply Myy keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 20:45

   Siis tämä olisi niin ihana, jos mun nenä ei vääntäisi tuoksua kieroon! :D

   • Reply Pirjo keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 21:04

    Mulla menee nenä rullalle vesimelonin tuoksusta. Tätä tekisi mieli kokeilla sillä en omista näitä kategorian tuotteita (pH-pohjainen muutos). Mut huulimeikkejä on tullut jemmattua viime aikoina oikein urakalla… Maltan siis mieleni, toistaiseksi…

 • Reply Heidi keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 12:01

  Tosi mielelläni lukisin myös näistä! Usein tulee etsittyä jostain tuotteesta tietoa, ja ne on yleensä nämä pettymykset joista sitten vaan sitä tietoa ei kauheasti löydy. Ja kauheen kiva lukea kaiken moisia arvosteluja:)

  • Reply Myy keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 20:46

   Kiva kuulla! :) Kokeilen siis ainakin parin postauksen verran.

 • Reply Siiri keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 17:37

  Voin hyvin kuvitella tuon kuvailemasi tuoksun! Lievästi oksennukseen vivahtava hedelmätuoksu. Valitettavasti mieheni on ihastunut juuri tuommoisiin tuoksuihin esim. tiskiaineissa :P Ilmeisesti toiset nenät eivät haista sitä oksennusta ollenkaan.

  • Reply Myy keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 20:46

   Jess, en ole ainoa, jonka nenässä jotkut hedelmätuoksut menee vatsahapoiksi! :D

 • Reply Martina keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 22:02

  Kiinnostaa lukea! :)

  • Reply Myy perjantai 29. toukokuun 2015 at 23:40

   Jea! :)

 • Reply riikkaamalia torstai 28. toukokuun 2015 at 08:25

  Mulla on aina ihan kaikki vesimelonin tuoksuiset jääny käyttämättä,en vaan voi sietää sitä muutakuin ihan tuoreessa vesimelonissa.:D

  • Reply Myy perjantai 29. toukokuun 2015 at 23:41

   Vesimeloni on kyllä paha! Onneksi siihen tuoksuun ei ole törmännyt kuin jossain huulituotteissa. :)

 • Reply Teressa maanantai 24. elokuun 2015 at 10:46

  NÖY!
  Ihan lempparituote! Isot epäilykset, mut jo toinen putilo menossa! Kesällä en pystynyt elään ilman! Moni tuli jopa kehuun ja kyseleen, mitä sulla on huulilla kun tuota olin laittanut! LOVE!

 • Leave a Reply