Jalkavoiteet, Käsivoiteet, L'Occitane

L’Occitane Hand Cream & Foot Cream

Käsivoiteessa on miellyttävä koostumus. Se levittyy hyvin ja jättää kädet rasvatun tuntuisiksi, muttei kuitenkaan tahmeiksi. Kosteuttaa hyvin ja sopii käytettäväksi niin päivällä kuin yöllä. Tuoksu on todella mummoinen ja aika voimakas, mutta jollain kierolla tavalla pidän siitä. Nämä näytekokoiset tuubit on muovia, joten niitä pystyy kuljettamaan mukana, mutta ymmärtääkseni täysikokoinen tuubi on alumiinia.

Jalkavoiteen koostumus on yllättävän ohut ja se levittyy sutjakasti. Itsehän en koskaan käytä käsiäni jalkavoiteen levittämiseen, vaan hieron jalkoja toisiinsa. Ihan samalla tavalla kuin käsiä hierotaan käsivoidetta levittäessä. Voidetta levittäessä nenään leijaili tuoksu.. Ensireaktiona HYII mitä myrkkyä tässä on! Hetken päästä tajuan, että laventelihan se tuoksuu haisee. Ohut koostumus kosteuttaa ihan kelvollisesti, mutta mieltäisin tämän enemmän kesäkäyttöön ja korkkaisin talveksi jotain tuhdimpaa.

Käsivoidetta voisin ostaa lisää, mutta jalkavoide saa jäädä kauppaan (kiitos laventelin).

Loppuun haluaisin vielä kommentoida, että tuubeissa on värit ihan väärinpäin. En vain kestä, että laventelisessa jalkavoiteessa on tuo oranssihtava etiketti ja enemmän sheaa sisältävässä käsivoiteessa sininen. VÄÄRIN. Mieltäni kaihertaa myös se, että tuubien seisoessa korkillaan, on etiketti ylösalaisin. Dear Eki, olenko ainoa? :D

P.S. Ainiin, hyvää itsenäisyyspäivää!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonymous lauantai 6. joulukuun 2014 at 18:03

  Hahah! Olet oikeassa, värit ja etiketit ovat väärinpäin!

  • Reply Myy tiistai 9. joulukuun 2014 at 08:17

   No niinpä! :D

 • Reply Anonymous maanantai 8. joulukuun 2014 at 00:10

  Olen käyttänyt tuota samaista jalkavoidetta (mikäli kyseisellä merkillä on vaan yks jalkavoide) ja musta taas se tuoksu oli aivana ihana. Sellainen metsäinen. Hassua, miten tuoksuneniä on niin monenlaisia.

  • Reply Myy tiistai 9. joulukuun 2014 at 08:17

   Mun herkkisnenä ei siedä yhtään laventelia ja se puskee kaikesta läpi. :)

  Leave a Reply