Bobbi Brown, Parasta juuri nyt, Sampar, Seerumit

Parasta juuri nyt: Seerumit

Huh, taas yksi yhdeksän päivän työputki takana. Anteeksi, ettei aikani ole ihan riittänyt tänne asti. Nyt on onneksi juhannus vapaata ja pääsen kahlaamaan mm. viikon postaukset seuraamistani blogeista.. Mutta asiaan! Tämä seerumikaksikko on pelastanut naamani viimeisten kuukausien aikana. Ihan ässät tuotteet, jotka tulee saamaan omat kunnolliset postauksensa sitten aikanaan.

Sampar The Impossible C-Rum on ollut aamukäytössä. Ohuen ohut emulsio saa ihon näyttämään raikkaalta, kirkkaalta ja hyvin kosteutetulta. En ole nyt kesällä tarvinnut tämän ja meikkipohjan väliin kosteusvoidetta, joka on suoranainen ihme! Kaikki kokeilemani meikkipohjat on levittyneet tämän päälle vaivattomasti. Pääsi neljäntenä seerumina HG-listalle.

Bobbi Brown Intensive Skin Suppliment on ollut iltakäytössä. Ohut geelimäinen koostumus humahtaa ihoon hetkessä ja päivän riennoista kärsinyt iho näyttää heti paremmalta. Tämän sekaan on ollut helppo laittaa pari tippaa öljyä. Tehokosteutettu naama kiittää ja käy tyytyväisenä nukkumaan.

Molemmat pullot loppunee parin viikon sisällä. Itkua luvassa.

Ihanaa juhannusta murut!

Sampar on saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ninni perjantai 20. kesäkuun 2014 at 06:42

  Sampar The Impossible C-Rum kiinnostaa nyt kovasti. Kuulostaa sopivalta omalle kesäiholleni. Missä hintaluokassa liikutaan?

  Kivaa juhannusta!

  • Reply Myy perjantai 20. kesäkuun 2014 at 10:20

   Jos muistan oikein, niin se maksaa noin 70 euroa.

 • Reply Jonna H. perjantai 20. kesäkuun 2014 at 11:16

  Nyt mä sitten haluaisin kokeilla tuota Samparin seerumia. Kuullostaa tosi hyvältä!

  • Reply Myy perjantai 20. kesäkuun 2014 at 12:04

   Se on IHANA! <3

 • Reply MS perjantai 20. kesäkuun 2014 at 11:58

  Mä olen ihan hulluna seerumeihin, ja näistä kummastakaan ei ole omakohtaisia kokemuksia, joten täytyypä pistää korvan taakse! Erityisesti tuo Samparin seerumi herätti mun kiinnostukseni. Pakko kokeilla! Kiitos vinkeistä :)

  • Reply Myy perjantai 20. kesäkuun 2014 at 12:04

   Seerumit <3 Ne on kaksoispuhdistuksen ohella mun ihonhoidon kulmakivi. :)

  Leave a Reply