Centifolia, Ekokosmetiikka, Ekopharma, Hiukset, Hoitoaineet, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jolie Box, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Madara, Oilixia, Öljyt, Seerumit, Tilk! Bio

Syyskuun Jolie Box

Syyskuun boksi on saapunut, meikäläinen on takaisin Suomessa ja blogi päivittyy – kaikenlaista! Jo muutama kuukausi riitti siihen, että olen ihan hukassa kameran, kuvien muokkauksen ja wordpressin kanssa.. Tämänkertainen boksi oli ilahduttava kokonaisuus, jossa oli hauska marjateema. :)

Ekopharma Vadelma Marjabalmi (30ml) – Pakettia avatessa näin ensimmäisenä tutun purkin ja hihkaisin JES! Suoraan sanottuna en tiedä itse tuotteesta mitään, mutta kaikista hienointa on pakkaus – se on suomalaisen Sulapacin valmistama ja 100% biohajoava. Kävin viime keväänä (vai syksynä, ajantaju hoi?) Luonnonkaunis-messuilla kuuntelemassa Sulapacin luennon ja hipeltämässä pakkauksia. Niin siistiä! Ekopharmakin on kyllä siistiä, koska se on helsinkiläistä luonnonkosmetiikkaa. Tämä marjabalmi on vedetön, karitevoipohjainen monikäyttötuote, joka sopii niin huulille, kynsinauhoille kuin ihon suojaamiseen. Voide on hennon vihertävää, mukavan notkeaa ja tuoksuu ihan törkeen hyvälle. <3

Oilixia Astralian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser (75ml) – Toinen JES-hihkaisu! Boksista tuli aikaisemmin kesällä näyte tästä meikinpoistotahmasta ja se oli hämmentävän hyvää. Vannon muutenkin kaksoispuhdistuksen nimeen eli ensin meikki pois jollain öljyisellä ja sen jälkeen itse ihon puhdistus jollain hennosti vaahtoavalla. Tuote tulee purkista ulos napakkana balmina, jossa on jotain geelimäistä. Se levitetään kasvoille ja ihoa painellaan hellästi käsillä. Tahmaista ja todella tehokasta! En suosittele, että tätä yrittäisi mitenkään hieroa ihoon, koska kitkaa on niin paljon. Hetken painelun jälkeen kädet kostutetaan ja siinä vaiheessa voi jo hellästi hieroa, kun tahma emulgoituu pehmeäksi puhdistusmaidoksi. Viimeisenä kasvojen huuhtominen, eikä ihoon jää mitään öljyisyyttä, tahmaa tai muutakaan tuotetuntua. En viimeksi uskaltanut yrittää silmämeikin poistoa, mutta nyt aion kokeilla sitäkin.

Mádara Pihlaja Drops Glow Booster (näyte 3ml) – Ja taas JES! Tällä kertaa molemmat näytteet oli pakkausnäytteitä, mistä olen todella iloinen. Testaan mieluusti pieniäkin testikokoja, mutta olen ihan surkea käyttämään pussinäytteitä, koska ne nyt vaan on ihan perseestä. Tässäkin kasvoöljynäyttessä on 3ml tuotetta, joka on öljylle paljon ja helposti viikon testimäärä (vähemmän kuivalla iholla riittäisi varmaan kahdeksi viikoksi). Jos tämä olisi pussissa, olisi se kuitenkin pitkin kylppärin hyllyä. Nyt lähinnä ihmettelen, että miten onnistuin ignoraamaan tämmöiset tipat, kun tein ostoksia Madaran alepäivänä? Vitamiinipitoinen öljyseerumi lupaa parantaa ihon kosteustasapainoa sekä tehdä ihosta hehkuvan kauniin, kimmoisan ja sileän. Sopii sellaisenaan, voiteen sekaan tai vaikka meikkivoiteen joukkoon. Todellakin kokeilen.

Centifolia No-Rinse Detangling Lotion (200ml) – Ensimmäinen tuote, josta ei tullut välitöntä hihkuntaa, mutta olenkin negailija mitä tulee ekokosmetiikan hiustuotteisiin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että mun sukset on mennyt suoraan vain parin hassun ekohiustuotteen kanssa. Vattusuihke lupaa selvittää takut, hoitaa hiuksia ja antaa niille kaunista kiiltoa. Tällä takkupehkolla epäilen vahvasti, mutta testaan kuitenkin. Jos hoitoteho ei riitä mun tukalle, niin se on varmasti täydellinen toveri Riikalle. (En kai muuten ole ainoa, jonka sysimusta mielikuvitus vääntää merkin nimen Centipedeksi, josta ei tietenkään tule mieleen mitään muuta kuin leffa Human Centipede? Please no.)

Tilk! Love Me Hand Cream (näyte) – Boksin toinenkin näyte oli tosiaan purkissa, kiitos! En ole koskaan kuullutkaan tästä söpöstä virolaisesta Tilk!-brändistä, joka käyttää tuotteissaan Saarenmaalta poimittujen villiyrttien öljyjä. Käsivoide on hävyttömän hyvältä tuoksuvaa, oranssia vaahtoa. Kunnon sitruspommi, ihana! En pikaisella googlauksella löytänyt suomalaista jälleenmyyjää, mutta heidän oma verkkokauppa toimittaa tänne kyllä.

Kiitos Jolie ihan mahtavasta syyskuun boksista! Tästä tuli todella hyvälle mielelle ja muhun puraisi taas kosmetiikkakärpänen, joka on ollut hukkateillä tämän kesän. :) Mukana oli tosiaan kolme täysikokoista tuotetta (puhdistusbalmi, hoitosuihke ja yleisvoide) sekä kaksi reilua näytekokoa (kasvoöljy ja käsivoide). Ihonhoito oli taas suurimpana osana, mistä minä kiitän. Laskin tälle boksille arvoksi lähes 80 euroa eli oli taas hyvää vastinetta rahoille. Boksia voi tilata kolmen (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23€ per boksi) pätkissä.

Olitteko yhtä innoissaan sisällöstä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sissi perjantai 14. syyskuun 2018 at 16:15

  Mádaran Glow Booster on ihana, mä olen laittanut ihan meikin allekin ongelmitta <3 Tosi kiva tää koko boksi!

  • Reply Myy perjantai 14. syyskuun 2018 at 22:00

   Täytyyki kokeilla heti huomenna! :)

 • Reply Miia perjantai 14. syyskuun 2018 at 18:08

  Oli todella ilahduttava sisältö, tykkäsin kovasti :)

  • Reply Myy perjantai 14. syyskuun 2018 at 22:00

   Eikös <3

 • Reply Petra / Viilankantolupa perjantai 14. syyskuun 2018 at 19:17

  Oho, vaikuttaapa kivalta! Eka Jolien boksi, joka herätti ostotarpeen myös iloisessa sekakäyttäjässä. :)

  • Reply Myy perjantai 14. syyskuun 2018 at 21:59

   Toi puhdistusbalmi, eikö? <3_<3

  Leave a Reply