Coleur Caramel, Ekokosmetiikka, Hamstraus, Hiukset, Huulimeikit, Huulipunat, Ihonhoito, John Masters Organics, Jolie Box, Kasvonaamiot, L'Atelier des Delices, Meikit, Muotoilutuotteet, Patyka, Vartalovoiteet, Weleda

Elokuun Jolie Box

Elokuun-Jolie-Box-01

Pienen kömmähdyksen takia sain boksin käsiini vasta eilen. No, tekevälle sattuu ja onneksi laatikko löysi perille! :) Mitäs ihanuuksia sieltä tällä kertaa löytyi?

Elokuun-Jolie-Box-02

Weleda Skin Food (30ml) – Tätä yleisvoidetta löytyykin jo kotoa. Ostin samanlaisen pikkutuubin (tästä on olemassa myös 75ml koko) maaliskuussa, kun etsin uusia luonnonkosmetiikan voiteita, jotka sopisivat tatuointien hoitoon. Mukavan rasvainen voide oli oikeen mainio apu jälkihoidossa, kun rikkonainen iho oli korjaantunut. Ihan tuoreeseen tatuointiin en sitä laittaisi. Sopii toki myös kaikenlaisille muille kuiville paikoille, kuten kantapäille ja kynsinauhoille. :)

Elokuun-Jolie-Box-03

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk (150ml) – Boksin helmi! Ohuehko voide tuoksuu puuterisen pehmoiselle ja levittyy silkkisen ihanasti. Voiteen rauhoittavan vaikutuksen vuoksi sen luvataan sopivan myös herkälle iholle tai vaikka after suniksi. Tämä taitaa päätyä reissukassiin ensi kuussa, kun suunnataan Kreetalle! Kesäkuun boksissa tuli Patykan vartalokuorinta, joka ihastutti yhtälailla. En ollut aikaisemmin kokeillut mitään merkin tuotteita, mutta nyt todellakin pistän sen paremmin merkille.

Elokuun-Jolie-Box-04

John Masters Organics Sea Mist (60ml) – Tässä on suolasuihke, joka oikeasti on suolasuihke. Pullon sisältä ei löydy mitään muuta kuin vettä, merisuolaa ja laventeliöljyä – mistä päästäänkin siihen, että inhoan laventelia. Kokeilin kuitenkin rohkeasti suihketta pestyäni hiukset eilen illalla, koska en ole ikinä kokeillut yhtään NÄIN luonnollista versiota suolasuihkeesta. Omassa hentoisessa, mutta runsaassa hiuslaadussa suolasuihkeet on yleensä parhaimmillaan, kun ne suihkii kosteaan tukkaan föönauksen alle. John Masters ei jäänyt yhtään koppuraiseksi, vaikka laitoin sitä aika paljon. Tuoksu ei onneksi tuntunut enää kuivassa tukassa. Boksissa oli kätevä 60ml matkakoko, mutta tästä on olemassa myös 266ml (jenkit <3) normaalikoko.

Elokuun-Jolie-Box-05

L’Atélier des Délices Moisturising Fiber Mask (20g) – Olen kangasnaamioiden suuri ystävä, joten hauska päästä testaamaan luonnonkosmetiikan versio sellaisesta! En myöskään ole tainnut kokeilla muita kuin aasialaisia naamioita, tämä on ranskalainen. Itse naamio on 100% biohajoavaa lyocellia. Siihen on imeytetty ruusu- ja aprikoosinkiviöljyä, glyseriiniä, hyaluronihappoa sekä F-vitamiinia sisältävä geeli. Jos kangasnaamiokonsepti on jollekin vieras, niin naamio asetellaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa noin vartti, mutta itse pidän yleensä puolisen tuntia (kunnes naamio käy paikoitellen kuivaksi kaiken kosteuden imeydyttyä/haihduttua). Kasvoille jäänyt seerumi taputellaan ihoon. Olisin kokeillut tätä heti, mutta kello oli lähes yksi yöllä tullessani suihkusta (hupsis), joten testi jäi toiseen kertaan..

Elokuun-Jolie-Box-06

Coleur Caramel Twist & Lips Lipstick Pencil (3g) – Boksin ainoa pienehkö pettymys oli huulipuna. Mukavaa, että myös meikkejä tulee, mutta CC ei merkkinä kauheasti innosta (en jotenkin pidä pakkauksista) ja tämä kyseinen puna on kovin glitterinen. Tämä lähtee kiertoon, joten sorry ei swatchia.

Vaikka yksi tuote ei ihan niin paljoa innostanut, oli boksi loistava kokonaisuus. :) Tällä kertaa mukana oli kolme täysikokoista ja kaksi (reilua) matkakokoa (plus yksi pussinäyte). Arvoa boksilla oli noin 75 euroa eli samalla linjalla on jatkettu. Boksia voi tilata kolmen tai kuuden kuukauden pätkissä. Itselläni on nyt puolivälissä tuo puolen vuoden tilaus, eikä ole kertaakaan kaduttanut.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Charming Nails sunnuntai 14. elokuun 2016 at 09:29

  Näyttää ihan kivalta, varmasti hintansa arvoiselta :) ei kuitenkaan vielä houkuta niin paljon kun tulee tuo LivBox. Jos Joliesta tulee jossain vaiheessa edullisempi tilausvaihtoehto niin sitten harkitsen ;)

 • Reply Mulan maanantai 15. elokuun 2016 at 10:46

  Heh, mä taas tykkään CC:n pakkauksista ja huulipunan otin käyttöön ihan mielelläni. Mun postauksesta löytyy siis myös swatch. ;) Glitter oli hillitty ja sävy kaunis, vähän tumma tosin ottaen huomioon, että tän oli tarkoitus olla ihmisille, jotka eivät ole tottuneet huulipunaa käyttämään. O.o En tiedä, käännänkö kelkkani myöhemmässä käytössä, mutta tällä hetkellä tykkään! :D

  Mun syynti boksista täällä: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/jolie-box-nro-3-elokuu.html

 • Reply hanna maanantai 15. elokuun 2016 at 11:32

  Täytyykin muistaa pyytää kaverin tuomaan tuota Skin foodia saksasta tänne tullessaan käymään kun kerta tuliaisia kyseli :D Patykan käsirasva ainakin on unelma, joten tuo isompikin tuubi menisi varmasti käyttöön! Ihana boksi kyllä tälläkin kertaa!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Leave a Reply