Garnier, HG, Vartalovoiteet

HG: Garnier Body Intensive 7 Days Replenishing Lotion

Garnierin mangoisa vartalovoide on ihan täydellinen perusvoide. Siinä on kohdallaan kaikki mitä perusvoiteelta vaaditaan: koostumus, kosteutuskyky ja tuoksu.

Voide tuntuu sopivan öljyiseltä, levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti sen kummemmin hieromatta. Purkki väittää, ettei iholle jää rasvaista tunnetta, mutta mielestäni tämä nimenomaan jättää sellaisen hyvän rasvatun fiiliksen. :) Tuntee, että iho on rasvattu, mutta se ei kuitenkaan ole tahmea. Tätä käyttäessä iho on voinut todella hyvin. Helppo, takuuvarma rasva mihin tarttuu kaikkina sellaisina päivinä, kun ei oikeen jaksaisi rasvata.

Tosin purkin lupaamalle seitsemän päivän jälkeen tuntuvalle kosteutukselle nauran ääneen.. Jos haluaa vältellä mineraaliöljyä, niin en suosittele. Itseäni se ei tämmöisessä halvassa perustuotteessa haittaa. Voide tuoksuu miellyttävän miedosti mangolta.

En tiedä mitä normaalikokoinen 200ml pullo maksaa, koska olen ostanut vain 400ml jättipulloja Hulluilta Päiviltä (hintaa muistaakseni 4,90€).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elisa tiistai 12. maaliskuun 2013 at 08:58

  Tämä on yksi minunkin suosikkivoiteistani! :) Normaalihinnalla tämä on mielestäni aika ”kallis” (markettituotteeksi), 200ml oli muistaakseni 6,45 euroa kun viimeksi katsoin. Viimeksi en HP:lta ostanut tätä ja kyllä harmitti, kun tajusin että se on oikeasti noinkin hintavaa.

  Kevään hullareilta hamstraan tätä siis taas!

  • Reply Myy tiistai 12. maaliskuun 2013 at 20:17

   Huh ai se on noin kallis! Sitten täytyy kyllä taas ostaa pari pulloa HP:lta :)

 • Reply Flicka tiistai 12. maaliskuun 2013 at 11:32

  Kun nämä ei vaan toimi mun iholla! Näennäisesti kosteuttaa ihoa mutta sitten kuitenkin sääret hilseilee ja kutisee. Olisi niin näppärä tuote kun ison riittoisan pullon saa edullisesti mistä tahansa lähimarketista…

  • Reply Myy tiistai 12. maaliskuun 2013 at 20:18

   Voi harmi :( Johtuukohan se mineraaliöljystä?

  Leave a Reply