Apteekkikosmetiikka, Ihonhoito, La Roche-Posay, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Kun iho saa hepulin..

Viime aikoihin on sattunut parit ihohepulit. Ensin sain allergisen reaktion uudesta paidasta, jonka olin kuitenkin pessyt ennen käyttöä (!). Kaunis parisenttinen ihottumarantu kulki pääntien mukaisesti selässä olalta toiselle. Heti seuraavalla viikolla lehahti lisää, kun muutuin yhtäkkiä yläkropasta kutisevaksi ravuksi. Niskan puolelta ihottuma nousi hiusrajan yli päänahkaan, mutta kaulan puolelta se rajautui viivasuorasti leukalinjaan. Hyvin hämmentävää. Pahin kutina helpotti suihkulla ja rasvauksella, mutta olisin kovasti halunnut tietää mistä reaktio tuli. Onneksi on La Roche-Posay!

La-Roche-Posay-Lipikar-01

Lipikar Baume AP+ pelasti viime talveni (lue tarkempi postaus) ja sen se tekee taas. Tänä talvena voide oli jo plussakeleillä korvaamaton apu rikkonaiselle iholle (pystyn olla raapimatta ainoastaan kutisevia tatuointeja – muuhun ei mielenlujuus riitä :D), mutta nyt pakkasten tultua rasvaan sillä taas iltaisin koko kroppaa.

Lipikar Gel-Fluide on minulle uusi tuttavuus, vaikka se on ollut myynnissä varmaan vuosia. Se on siskoaan ohuempaa, joten sen huitelee iholle hyvin nopeasti ja voide imeytyy samantien, joten vaatteet saa heti puettua päälle. Tämä tuo kutina-apua välittömästi ja pullolla on tullut käytyä pitkin päivää hakemassa helpotusta.

Lipikar Syndet on pesuvoide suihkuun. Olen suihkutuotteissa tuoksun perään, joten olen käyttänyt tätä lähinnä hädän hetkellä. Koostumus on todella miellyttävä ja voide myös vaahtoaa kevyesti, joten siinä puolessa on kaikki kunnossa. Olenkin patistanut siippaa käyttämään tätä, koska tiedän, ettei hän jaksa rasvata ihoaan yhtä tunnollisesti kuin minä.. :)

La-Roche-Posay-Lipikar-02

Nyt on mennyt kuukausi ihan nätisti, joten sormet ristiin, että pahimmat ongelmat oli siinä.. Mikä pelastaa teidän ihon hepuleilta? Esimerkiksi öljyistä en ole vielä löytänyt sellaista kaiken rauhoittavaa sekoitusta, vaikka ne muuten onkin iso osa ihonhoitoa.

Puolet saatu blogin kautta, puolet ostettu itse. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply JonnaH. tiistai 5. tammikuun 2016 at 19:41

  Mulle ei oikeastaan vartalon iholle tule hepuleita, paitsi toissa kesänä decoltee meni punaiseksi ja se nousi täyteen näppylöitä ihan yhtäkkiä. Sain sen rauhoittumaan kun suihkuttelin sille ahkerasti pari päivää mistiä ja otin allergialääkkeen. Oli kamalan näköinen, mutta onneksi pääsin helpolla. :D

  • Reply Myy keskiviikko 6. tammikuun 2016 at 17:05

   Oon mä kyllä ollut tyytyväinen, ettei ne hepulit ole ollut naamassa. :D Kropan saa aina peittoon!

 • Reply Julia tiistai 5. tammikuun 2016 at 22:34

  Auts, kuulostaa inhalta! :( Mulla oireilee kaula ja muutenkin iho todella kuiva ja herkkä, heti kun löi nämä pakkaset tähän.. Kaulan punoitukseen suihkun jälkeen on auttanut juurikin tuo suihkuvoide, tuoksuttomuus ei haittaa, aiemmin aina suihkusta tullesta kaula aina ihan hilseilevä… Välillä tuntuu, että iholla on kyllä ihan omat päämäärät tässä elämässä, kenties olla mahdollisimman hankala? :D x

  • Reply Myy keskiviikko 6. tammikuun 2016 at 17:05

   Haha, ihan totta :D

  Leave a Reply