Loppuneet

Heinäkuu 2012

Jes, vihdoin ajan tasalla!

MSCHICin kesäaleista tuli tilattua Baked Eyeshadow sävyissä Rockstar ja Black Chocolate (9€ / kpl), Eyeshadow Brush koissa medium ja large (7,50€ / kpl) ja Eyeliner Brush (6€). Kaikki esiltelty tarkemmin täällä!

Playing with polish -blogin Sallan postauksen innoittamana tilasin eBaysta kaksi samanlaista hyrrää hedelmäfimoja ($0,99 / kpl) ja setin kynsisiveltimiä ($1,97). Hinnat sisälsivät postikulut! Hullun halpaa. Katsotaan innostunko koristelemaan. :)

HQHairissa oli 48 tuntia Redkenit -25% alennuksessa. Olin odotellut jotain tälläistä sopivaa kampanjaa, että saisin tilattua Redken Color Extend Sun -sarjan After Sun Maskin (250ml / 20,15€). Samalla otin kokeiluun Redken Nature’s Rescue -sarjan Radiant Sea Sprayn (100ml / 15,39€) tuomaan karheampaa pitoa (kesä)kampauksille. Maski oli ilmeisesti loppunut varastosta kesken, joten se ei ehtinyt saapua. Iso harmi, olisin halunnut sen reissuun mukaan, kun rääkkään hiuksiani auringolla ja kloorilla.

Olen tässä testaillut erilaisia liinoja, jotta löytäisin ne parhaat. Nyt testiin lähti L’Oreal Paris Triple Active Comfort Cleansing Wipes (25 kpl / 5,70€) ja Garnier Nordic Essentials Cleansing and Make-Up Removing Wipes (25 kpl / 4,50€). Samalla uusi Veet Suihkussa Käytettävä Ihokarvanpoistovoide ( 150ml / 9,30€). Halvemmallakin näitä varmasti saisi, minä satuin olemaan Stokkalla ostoksilla.

Sain pullaöljyä ostaessani näytteen ihanasta seerumista ja niinhän siinä kävi, että täysikokoinen pullo oli haettava. Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase (30ml / 60,80€). Sensai Silky Purifying Cleansing Oil (150ml / 50,90€) oli pakko ostaa jo nyt, kun edellinen vetelee ihan viimeisiään. Sain samalla näytteen Clarinsin Beauty Flash Balmista, josta olen lukenut paljon kehuja. Sitä voi käyttää joko heleyttävänä meikinpohjustustuotteena tai sitten kovempia otteita tarvittaessa naamiona. Mielenkiintoinen tuote!

Vaikka olen löytänyt rakkausdeodorantin Clarinsilta, pidän sen rinnalla aina toista tuotetta. En vain pääse yli pelosta, että joku päivä Clarins menettää tehonsa. Olen katsellut apteekkireissuilla dödöjä ja ostin nyt kokeiltavaksi Vichy 48Hr Anti-Perspirant Treatmentin (50ml / 13,50€). Valitsin hajustetun version, mutta tästä löytyy myös hajusteeton. Ja joku punakorkkinen versio, joka taitaa olla vielä ytympää? Pullo on normaalista vetoisuudestaan huolimatta todella kompaktin kokoinen ja silti siinä on iso roll-on -pallo. Tuo 48 tunnin pito huvittaa, onko joku niin pitkään peseytymättä?

Stokkalta Duroyn superkätevä irtopuuterirasia (5,20€). Sokokselta hain We Care Iconin siveltimiä testiin; Sponge Applicator Set (7,50€) ja Travel Lip Brush (6,50€) sekä Goshin Long Lasting Lip Marker sävyssä 005 Soft Rose (6,90€).

Lushilta kaksi saippuaa: Honey I Washed the Kids (59,50€ / kg) ja Bohemian (52€ / kg). Olisin ostanut Bohemian sijasta Karmaa, mutta sitä ei juuri ollut saatavilla.

Ja jotta nämä merkinnät pysyy rehellisinä; Lushilta saatu huulimeikki.

Loppuneiden kori. :)

Paul Mitchell Extra-Body Daily Shampoo 500ml / Ihan ok perusshampoo, mutta en ostaisi uudestaan.
Redken Wool Shake 08 145ml / Loistava tuote! Periaatteessa tämä on tarkoitettu lyhyemmälle tukalle muotoilutuotteeksi, mutta käytän tätä pitkissä hiuksissa föönauksen alla. Tuo mahtavaa tekstuuria! Sopii myös hyvin kiharien puristeluun yms.

The Body Shop Sweet Lemon Body Scrub 200ml / Tykkään sokeri- ja suolapohjaisista kuorinnoista, koska ne jättävät ihanan öljyisen tunteen iholle. Tämä oli koostumukseltaan varsin mainio, mutta olisin toivonut tuoksun olevan vielä makeampi sitruuna.
Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant 50ml / Lempparidödöni!

Diesel Fuel For Life EdP 50ml / Kun tuoksut lähenee loppua, olen huono käyttämään niitä tyhjiksi, koska sitten ne on oikeasti loppu. Keräsin itseni kasaan ja käytin pullon pohjalla pyörineen lirun pois. Pidän tästä Dieselin tuoksusta paljon ja tulen varmaan ostamaan sitä lisää.
Neo-amisept Desinfioimisaine 250ml / Neo-amisept on hyvä kaapista löytyvä perustuote, jolla voi pyyhkiä kynnet ennen lakkaamista, pressata hajonneen puuterituotteen takaisin rasiaan, puhdistaa välineitä jne. Pullo kestää ikuisuuden.

Nivea Pure Cleansing Wipes 25kpl / Nivean liinat olivat perushyviä. Ei missään nimessä huonoja, mutta ehkä löydän vielä parempia?
My Beauty Diary Strawberry Milk Mask 1kpl / MBD:n naamiot on kangasnaamioiden aatelia. Loistavia!
– Clarins HydraQuench Intensive Bi-Phase Serum 3ml (näytekoko) / Sain näytteen ostaessani Clarinsin kasvoöljyä ja rakastuin samantien.

Benefit BADgal Lash Mascara 8.5g / Ripseni on piikkisuorat, hennot ja melko pitkät. Badgal olisi tarvinnut jämäkämmät ripset, koska iso harja oli liian massiivinen ripsilleni. En saanut tällä tarpeeksi näyttävää lopputulosta, koska ripseni ei vaan pystyneet uppoamaan harjasten väliin. Ei kulunut loppuun asti (ei ripsarit minulla ikinä ehdi), mutta oli ollut yli puoli vuotta auki, joten sai kyytiä.
Gosh Long Lasting Lip Marker (002 Pink) 2.5g / Ihana huulitussi! Annostelee väriä hyvin ja se on helppo saada tasaiseksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Annie keskiviikko 15. elokuun 2012 at 07:41

    Hei kerrothan sitten kokemuksia mahdollisimman pian tuosta Vichyn dödöstä! Olen samaa mieltä kanssasi, Clarinsin roll-on on parhautta, mutta haluan itsekin välillä käyttää jotain muuta ja olen miettinyt näitä Vichyn tuotteita.

    Pidän blogistasi, jatka vain samaa tahtia :)

    • Reply Myy keskiviikko 15. elokuun 2012 at 12:02

      Näin alkuun noin kymmenen käyttökerran perusteella se on ihan jees, mutta ei pidä ihan yhtä hyvin kuin Clarins ja toki sotkee vähän tummia paitoja. Täytyy testailla sitä vielä lisää :)

      Ja kiitos!

  • Reply Ruu keskiviikko 15. elokuun 2012 at 17:18

    mä odotan käyttö kokemuksia tuosta lushin huulimeikki hommelista, että millaisia ne on käytössä :)

  • Reply Kissaämmä! perjantai 7. syyskuun 2012 at 07:59

    Olin tohon Wool Shakeen aiemmin ihan koukussa mutta sitten jotenkin into lopahti ja yks puteli tais jäädä käyttämättäkin…höhpöh. Pitäisköhän taas testata jos ihastuisin uudelleen :)

    • Reply Myy perjantai 7. syyskuun 2012 at 09:05

      Kannattaa kokeilla sitä föönauksen alle :) Ei tule yhtään koppuraa, vaan mahtavaa pitoa!

    Leave a Reply