Dermosil, Kasvovoiteet, L'Oreal, Mies, Muotoilutuotteet, Tigi

Miehekästä

Jemmaan hankittu kosteusvoide tuli pian tarpeeseen.

L’Orealin Men Expert Wrinkle De-Crease on ollut käytössä jo parin purkin verran. Siitä jää ihanan raikas ja miehinen tuoksu iholle, joten olen nuuskinut sitä erittäin mielelläni. Talvella kuitenkin tuntui, ettei se kosteuta ihoa tarpeeksi. Tai no, ei niinkään tullut selväksi miltä tuntui, mutta minä näin, että tarvitaan enemmän tehoa. ;) Tilalle siis tuli Dermosil Man Nourishing Facial Cream, joka on noin puolet L’Orealin rasvaa halvempaa (Dermosil noin 7€).

Hipelöin tuotetta hetkisen ennen sen päätymistä Miehen käyttöön. Koostumus tuntui miellyttävän paksulta, mutta kuitenkin geelimäiseltä. Tuoksu on selkeästi miedompi kuin L’Orealissa ja se haihtuu iholta nopeasti. Minä olen huomannut eron Miehen ihossa, joka ei tämän Dermosilin kanssa ole hilseillyt enää yhtään. Miehen mukaan tämä on ”ihan kivaa, mutta edellinen oli parempaa”. Veikkaan siis, että seuraava puteli on taas L’Orealia – minun puolestani ihan jo sen tuoksun takia. Ja viime kesänä kosteutusteho siinä riitti mainiosti.

Puolisentoista kuukautta purkki kestää (pohjassa siis käyttöönottopäivä). O-ou, täytyykin hankkia pian uusi, jotta vältyn ”Mun rasva loppui, mihin sun rasvapurkkiin voin sormeni tunkea” -kysymyksiltä. Helpompaa ostaa Miehelle tuotteita varastoon kuin opettaa spaattelin käyttämiseen. Olisin muuten postannut tämän jo kuukausi sitten, mutta odottelin seuraavan tuotteen loppumista, jotta saisin ensimmäisen Mies-postauksen.

Loppuun kului myös Tigin Bed Head For Men -sarjan Matte Seperation Workable Wax, joka oli ilmeisesti hyvää, koska sain käskyn tilata uuden. ;) Lyhyt tukka pysyy kuosissaan, tuoksu on miedohko ja miehekäs ja pakkaus näyttää hyvältä. Mattamusta valkoisella tekstillä toimii varmasti, joten tämän sarjan purkit näyttää hyvältä. Ehkä voisin opettaa Miehelle purkkien kaapimista loppuun asti, mutta olkoon..


Oli muuten ensimmäisen purkin kanssa isin-pikku-insinööri-testi. Kansi napsautetaan auki, mutta alta paljastui suojamuovi, joka oli niin kirkas, että sitä ei heti huomannut. Hetken joutui arpomaan miten sen saa pois. :D Mies oli jo ottamassa teräasetta ja teurastamassa koko purkkia. Nyt toisen purkin kanssa meni helpommin.. Ymmärrän sinänsä, että muovi suojaisi kantta vahalta, mutta kummassakaan purkissa ei ollut yhtään vahaa itse suojamuovissa, koska tuote on niin kiinteää. Mielestäni ei niin tarpeellinen suojaus.

Who? What? How? Why? Nää on hauskoja. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Virve tiistai 4. toukokuun 2010 at 10:06

  Oh, onnittelut siitä, että saat miehesi käyttämään SÄÄNNÖLLISESTI kosteusvoidetta! Meillä ei ole toivoakaan, että voide loppuisi noin nopeasti, sillä miestä saa aina muistutella voiteen olemassa olosta… :/

 • Reply kiukkupussi tiistai 4. toukokuun 2010 at 11:51

  Kiitos! Työkaverini ihmetteli myös, että miten olen onnistunut tässä. :D Seurustelun alkuaikoina Mies nappasi silloin tällöin kosteutusta naamaansa jostain minun vartalovoidepurkista, joten suunta on hyvä.

  Seuraava haasteeni on kuorintavoide. Olen saanut homman hyvin alkuun, kun saunassa käydessä kuorin oman naamani ja olen samalla pyytänyt Miestä hieromaan tököttiä omaan naamaansa. Odotan toiveikkaana vienoa pyyntöä, että hän saisi oman kuorintavoiteen.. Voipi olla, että joudun ostamaan sen ennen kuin mitään pyyntöjä tulee. ;)

 • Reply Panda keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 20:02

  Tuo vaha on ihan kuningas, täällä sitä käytetään päivittäin :). Itsekin tulee välillä sitä käytettyä kun oma ei ole lähettyvillä…

 • Leave a Reply