Yleinen

Pelkkää kosmetiikkaa?

Minulla on hämäriä muistikuvia, että lupailin kirjoittaa jostain muustakin kuin kosmetiikasta.. Mitään päivän asuja en tule kuvaamaan, koska haluan pysyä kasvottomana, vaikka jo tämän perusteella ainakin työkaverini minut tunnistaisivat. Luotan kuitenkin heidän kykyynsä pitää suunsa kiinni, jos tänne eksyvät. ;) Pysytään siis hieman pienemmissä asioissa! Niin kuin esimerkiksi viimeisimmissä ostoksissani.


Olen himoinnut tätä Dieselin kukkaroa pidemmän aikaa ja käynyt haaveillen hypistelemässä sitä. Onneksi raaskin ostaa sen ennen kuin olisi liian myöhäistä ja jäisi harmittamaan, että miksi ei aikaisemmin ostanut.


Varsinaisesti minulla ei ole mitään tarvetta kukkarolle, koska omistan jo täydellisen lompakon samaiselta merkiltä. Tämä on kuitenkin melko iso ollakseen lompakko, joten tästä tulee loistava jemma laukussa pyöriskelevälle pikkusälälle (kosmetiikkaa, lääkkeitä yms). Tässä on kätevästi kolme erillistä pussukkaa eli tilaa riittää. Kaikkiin pääsee hyvin käsiksi menemättä toisen pussukan kautta (kyllä te tiedätte ne hankalat sisätaskut, joihin ei mahdu mitään ja joiden käyttö on mahdotonta pussukan ollessa täysi!).

Nämä Piecesin korvikset tarttuivat mukaan, koska niitä ei vaan voinut vastustaa.Kuka ei haluaisi riikinkukkoja roikkumaan korviinsa? ;)

Ettei tämä postaus jäisi ihan ilman kosmetiikkaa, niin päädyin sitten samalla siivoamaan laukkuni, jotta saisin uuden pussukan käyttöön. Mitäs kaikkea meikkiä se olikaan nielaissut?


Aika peruskamat. Tigin Superstar -lakka, Diorin Midnight Poison -hajuvesi (joku tuoksu kulkee aina mukana), Elisabeth Ardenin 8h Cream, Lancômen Poudre Majeur -kivipuuteri ja sen päällä mahtava peili, Body Shopin musta kajalkynä sekä metallinen kynsiviila (o-ou jäin kiinni!). En oikeesti viilaile tuolla kynsiäni kuin hirveässä hätätilassa. Se kulkee mukana, koska sitä ei voi mitenkään hajottaa. Jotain kivipuuterin käytöstäni kertoo se, että olen valehtelematta käyttänyt tuota Lancômen puuteria ainakin kuusi vuotta, eikä se ole kuin aavistuksen kuopalla (paitsi olen hajottanut siitä palasen irti).


..ja ihan pari huulituotetta? Huh! Lisääntyykö nämä itsestään laukussa?
Ylärivissä vasemmalta huulipunat: Rimmel Volume Lipstick 020 Sassy, L’Oreal Color Riche Shine Gelee 303 Sweet Tea, Dior Addict High Shine 566 Collection Pink sekä Smart Women Protect Free Speech -huulirasva. ;)
Alarivissä vasemmalta: NYX Mega Shine Lip Gloss 155 Perfect, NYX Round Lip Gloss 31 Red Tint, NYX Round Lip Gloss 11 Strawberry, Max Factor Silk Gloss 345 Peach Glow, Lumene Natural Code Smile Booster 9 Sheer Nougat ja minikokoinen Clinique Superbalm 03 Mango Tint.

Nyt tyhjennyksen jälkeen huulituotteista uuteen pussiin jäi pelkkä huulirasva. Muut huulimeikit päätyvät sinne kuitenkin pikkuhiljaa käytön myötä ja muutaman viikon päästä voin taas ihmetellä miten meikkipussukkaan ei mahdu enää mitään..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply