Butter London, OPI, Orly

Kun tarkoituksena oli tehdä kultaiset kynnet..

Kaikki ei mene aina niin kuin on suunnitellut, aina ei vaan onnistu. Hermot saattavat olla hieman kireällä, kun on laittanut kaksi kerrosta kynnenvahvistajaa, kaksi kerrosta värilakkaa, kaksi kerrosta glitterlakkaa kynsien kärkiin ja sitten pilaa kaiken koristelulakalla. Mustalla koristelulakalla. Tämä kaikki tapahtuu tietysti myöhään illalla, kun kello herättää seuraavana aamuna viideltä. Eli ei kun uusiksi!


Lopputuloksena tämä: 2x OPI Nail Envy Matte, 1x Butter London Snug, 1x Orly VIP, 1x Orly Matte Top. Kuivatettu Orlyn Flash Drylla, eikä mennyt ruttuun, vaikka menin samantien nukkumaan. Taidan tykätä nyt pinkistä ja glitteristä.


Glitterglitterglitter! Kyllä minä ihan oikeesti käytän muitakin lakkoja. ;)

Tuo Butter Londonin lakka on ihanan kiiltävää ja sillä saa jo yhdellä kerroksella todella nätin pinnan. Sivellin tosin tuntuu hieman ohuelta verrattuna OPIn siveltimiin, mutta hoitaa silti hommansa hyvin.


Vielä kuva salaman kanssa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply