Meikkipohjat, MSCHIC

MSCHIC Baked Powder Blush

Poskipunalinjalla jatketaan. Tilasin viime kuussa Citydealista MSCHICin meikkipaketin, jossa tuli pari poskipunaa. Molemmissa punissa on ihana pehmeän kermainen koostumus ja ne levittyvät kasvoille kauniisti. Opettelin käyttämään poskipunaa vasta noin viisi tai kuusi vuotta sitten. Olen tänä aikana ostanut ehkä kymmenen punaa, joista puolet on tullut ostettua tänä vuonna. Menin useamman vuoden vain niin, että minulla oli se yksi vanhan roosan sävyinen puna, jota uskalsin käyttää.. On ollut hauska löytää uusi maailma poskipunista. :)

Pakkaus on kuin tyttömäinen tulitikkurasia.

Sävy Blushing. Simppeli, peilitön ja suditon rasia on näppärä ja mahtuu pieneen tilaan.

Blushing on hennon pinkihtävä, hohtava korostusävy. Olen käyttänyt tätä mm. poskiluulla, kulmaluulla ja ”meikittömänä” päivänä luomilla tuomassa kaunista hohtoa.

Pidän siitä, että myös tälläiset melko edulliset meikit on pakattu pahvikoteloon. Se vaan tuo jotain ekstraa.

Sävy LOL. Pidän tuosta taustapuolen söpöstä sydäntarrasta, mutta sisäinen perfektionistini rääkäisi, kun tarra on jommassa kummassa väärin päin. :D

LOL on myöskin hohtava, mutta voimakkaamman ja kirkkaamman pinkki. Oikeen kiva ja pirteä arkipuna.

Olen viime aikoina taistellut erilaisten poskipunasiveltimien kanssa ja tullut siihen tulokseen, että saan levitettyä punat kauneimmin sormin. Sama homma näiden kanssa. Tässä meikissä on poskilla LOL.

Rasiassa on punaa 3g ja hintaa 18 euroa. MSCHICin meikkejä voi tilata esimerkiksi täältä. Tätä postausta kirjottaessa verkkokaupassa ei ollut LOL-sävyä, en tiedä onko se vain väliaikaisesti loppu vai lopetettu (toivottavasti ei).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Piia perjantai 15. kesäkuun 2012 at 11:36

  Apua kuinka ihania, erityisesti tuo pinkki! :)

 • Reply Martina perjantai 20. heinäkuun 2012 at 09:26

  LOL on ainakin tällä hetkellä season salessa 9e, en tiä kans meinataanko se sitten lopettaa.. :/

  • Reply Myy perjantai 20. heinäkuun 2012 at 22:21

   Oho, niinpäs onkin. Ää, ei saa lopettaa sitä! :(

  Leave a Reply