Huulimeikit, Lancôme, Lumene

Lumene Natural Code Smile Booster

Menin Anttilaan hakemaan pari purkkia tarjouksessa ollutta hiusväriä. Ajattelin samalla ostaa yhden Lumenen Natural Code -huulikiillon. Hyllyn reunassa ollut ”kolme kahden hinnalla” -tarjous oli ilkeä..

Vasemmalta 5 Fresh Pink, 7 Icy Melon, 8 Pink Sugar ja 9 Sheer Nougat. Viimeisin oli aikaisempia ostoksia, mutta sen sävy ei ole ihan paras melko punaisille huulilleni. Applikaattori (ja koostumus) oli kuitenkin niin miellyttävä, että oli pakko testata muita sävyjä.

Katsokaa nyt tätä! Ihan täydellisen mallinen. Tällä voi huoletta levittää kiillon ilman peiliä. Muotoillulla applikaattorilla kiilto levittyy yhdellä pyyhkäisyllä alahuuleen ja pullealla kärjellä on helppo taputella ylähuulen raja siistiksi. Sävy kuvassa on muuten Fresh Pink.

Sävyt tulevat hieman liian voimakkaina esiin tässä kuvassa, ensimmäinen kuva on lähempänä todellisuutta. Sävyistä Icy Melon on osoittaunut suosikiksi, se sopii mihin vaan. Fresh Pink on myös todella kiva ja vähän pirtsakampi. Pink Sugar näytti putkilossa todella suoloiselta ja noh, sitä se onkin. Nätti, kunhan annostelee varovasti. Sheer Nougat olisi todella nätti, mutta ei se vaan taida sopia minulle.

Ei nämä silti pese suosikkiani, Lancômen Juicy Tubesia. Näiden applikaattori voittaa kyllä mennen tullen tuubin, mutta Juicyjen koostumus on liian hyvä voitettavaksi. Se pysyy huulillani pidempään ja on kosteuttavampi. Näiden koostumuksella on tapana jossain vaiheessa kuivahtaa huulilleni (jos en ole ajoissa laittanut lisää), kun taas Juicy häviää huulilta huomaamattomasti, eikä sen kanssa huulen ja limakalvon rajaan jää mitään köhnää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Panda perjantai 4. kesäkuun 2010 at 13:10

  Noiden levitysharja on ihanan tuntuinen huulilla. Tykkään noista muutenkin, sillä ne eivät ole ällötahmeita tai tuoksu sellaiselle ällötytölle niin kuin monet huulikiillot :D.

  Hei juuri tulleessa Kicks-lehdessä oli juttu noista Lancomen Juicy Tubeista :)!

  ”10 vuotta täyttävä kestosuosikki on lanseerattu merkkivuoden kunniaksi Natural Origin-huulikiillot on pakattu tuubeihin, joiden ulkoasusta vastaa 81-vuotias ikinuori japanilaistaiteilija Yayoi Kusama.”
  (lyhennetty nopea juttu :D)

  25€/kpl.

 • Reply kiukkupussi perjantai 4. kesäkuun 2010 at 14:08

  Uu täytyy käydä tutustumassa 10-vuotiskiiltoihin! Aika kalliita, raaskiskohan niitä edes käyttää. ;)

 • Reply Ankka perjantai 4. kesäkuun 2010 at 19:25

  Mulle kävi keväällä samat kuin sulle, eli olin saman tarjouksen uhri :) Otin myös Fresh Pinkin ja lisäksi Frosty Berryn ja Berry Sherbetin. Tykkään noista eniten kyllä Fresh Pinkista, on monikäyttöisin.

 • Reply kiukkupussi perjantai 4. kesäkuun 2010 at 22:50

  Frosty Berry vois olla kiva myös! Ehkä sitten ensi kerralla.. Tulispa joskus uusia sävyjä. :)

 • Leave a Reply