Aasialainen kosmetiikka, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, V10 Plus

Seulan läpäissyt puhdistusgeeli

Mä en oikeestaan tykkää puhdistusgeeleistä. Ne on yleensä liian peseviä, eikä koostumus vaan ole mun juttu. MUTTA poikkeus vahvistaa säännön!

V-10-Plus-Cleansing-Gel-01

Japanilaisen V 10 Plus:n puhdistusgeeli lupaa sopia kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja allekirjoitan tämän täysin. Ohut geeli vaahtoaa todella kevyesti ja on mukavan liukasta. Clarisonicin puhdistusharjan kanssa saa vähän kuohkeamman ja superpehmoisen vaahdon. Geeli ei ole missään vaiheessa tuntunut liian pesevältä kuivalle iholleni, vaan nassu on jäänyt miellyttävän pehmeäksi. Tuoksu on mieto ja minttuisen raikas. Todella kiva!

Tuote lupaa myös puhdistaa meikit, mutta en ole kertaakaan kokeillut, vaan käyttänyt sitä iltaisin kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheena. Putsari ei sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja (jos niitä nyt haluaa vältellä), mineraaliöljyä, väriaineita tai SLS:a (vaan huomattavasti miedompia peseviä ainesosia).

V-10-Plus-Cleansing-Gel-02

Ainoa pieni miinus tulee pakkauksesta. Tuubissa on kierrettävä korkki ja tykkään itse enemmän pakkauksista, joita pystyy käyttämään yhdellä kädellä. Alkuun täysi tuubi myös annosteli ohutta geeliä turhan avokätisesti, mutta se helpotti ajan kanssa.

V 10 Plus -tuotteet on myynnissä apteekeissa. Nettiapteekeista sitä myy esimerkiksi apteekkituotteet.fi ja internetapteekki.fi.

Oletteko kokeilleet tätä puhdistusgeeliä tai jotain muuta V10 Plus:n tuotetta? :)

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply hanna keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 10:24

  Mulla oli aknen jälkeen Keramidiseerumia ja tykkäsin siitä kyllä. Käytin sitä yleensä iltaisin, olen niin minuuttiaikataulutettu aamuisin etten jaksa odotella seerumin imeytymistä ennen päivävoidetta :D On vaan sen verran hintava, ettei toista kertaa tullut ostettua.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 22:28

   Se kuulostaa hyvältä! Mä oon niin kuivaihoinen, etten osaa edes ajatella mitä imeytymisajat on :D Slurps vaan sinne meni!

 • Reply JonnaH. keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 17:29

  En ole kokeillut tätä. Mutta mun tän hetkinen rakkaus on C-vitamiini -seerumi, en pääse yli siitä miten ihanalta se saa ihon näyttämään. <3

  • Reply Myy keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 22:28

   Tulee hyvä hehku? :)

   • Reply JonnaH. keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 22:50

    Jep. Ei silti kuivata, eikä sillä tavalla ”kuori. Mutta iho todella hehkuu. Sitten kun laittaa päälle vielä Iredalen voiteen niin <3

 • Reply Julia keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 22:18

  Mä tykkään tästä! <3 MUTTA pakkauksen kanssa menee kyllä hermo, tuntuu, että varsinkin aluksi meni paljon tuotetta hukkaan. :/ Olispa tää pumppupullossa, niin…! x

  • Reply Myy keskiviikko 17. helmikuun 2016 at 22:26

   Jooo pumppupullo olis mahtava!

 • Reply Linda lauantai 20. helmikuun 2016 at 20:57

  Hei Myy! Jos sä tykkästi tästä, niin RAKASTUISIT Kivvin puhdistusgeeliin!! Lupaan. ;)

  • Reply Myy sunnuntai 28. helmikuun 2016 at 00:48

   Haha, voi vitsi. Mulle tuli sellainen, mutta vaihdoin sen Nekun kanssa saadakseni käsivoiteen, johon lopulta rakastuin palavasti. :D

 • Reply Pirjo tiistai 23. helmikuun 2016 at 09:04

  Tämä oli varsinkin kummallinen putsari. Ihan kiva, mutta en tuubin aikana päässyt selvyyteen onko se lintu vai kala, putsari joka tuoksuu suuvedeltä?!. Pakkaus on mielestäni hiukan epäonnistunut sillä erittäin juokseva koostumus oli vaikeaa hallinta kun puhdistusainetta turahti aina liikaa. Kömpelönä pudotin korkin kädestäni joka kerta käyttäessäni ja aina yhtä iloisesti se kilahtali pesualtaassa.

  • Reply Myy sunnuntai 28. helmikuun 2016 at 00:48

   Joo, pumppu olisi ollut pakkauksena parempi. :) Mun nenään tuoksu ei ollut yhtään suuvesi, vaan enemmän sellainen ihana minttupuska.

  Leave a Reply