ELF, Huulimeikit, Kynsinauhavoiteet, Meikkisiveltimet, Silmämeikit

Pakettia ELFiltä

En voinut vastustaa elokuun alun tarjousta: postikulut £1.

Ihastuin viimeksi tilaamiini siveltimiin. Oli pakko saada toinen Contour Brush (£3.50) ja Concealer Brushin (£3.50) tilasin, koska minulla ei ole yhtään synteettistä ja litteää sivellintä levittämään voidemaisia luomivärejä.

Perusvälineitä: neljä puuterivippaa (£1.50) ja kiekko söpön vaaleanpunaisia kolmiosieniä (£1.50), jotka ovat kivasti hieman normaalia pienempiä.

Välinelinjalla jatketaan.. Minulta puuttuu siveltimien pikapuhdistukseen tarkoitettu suihke, joten Daily Brush Cleaner (£3.50) tulee varmasti tarpeeseen. Pahvipaketista oli sinetti rikki, mutta onneksi pullon sinetti on ehjä.

Small Brush Holder (£5) näytti kivan simppeliltä. Tähän asti siveltimeni ovat olleet lasissa, joten saan lasin takaisin juomakäyttöön. ;)

Olen lomalla saanut kynteni niin hyvään kuntoon, että en tahtoisi heti hajottaa niitä töissä. Kynämuotoinen öljy kulkee kätevämmin laukussa kuin pullo ja on toivottavasti nopeampi käyttää. Mitään kymppiä en maksaisi naurettavan pienestä määrästä öljyä, mutta tämä Nourishing Cuticle Pen (£1.50) oli varsin kohtuuhintainen. Tähän voisin lisätä, että mokomat kynnet hajosivat jo.

Huulituotteita? Minäkö? Studio Lip Liner & Blending Brush sävy Natural (£3.50), Studio Minty Lip Gloss sävy Houston (£3.50), Luscious Liquid Lipstick sävy Pink Lemonade (£1.50) ja Plumping Lip Glaze sävy Fuchsia Fanatic (£1.50). Eri tuotteita kuin viimeksi, katsellaan näitä tarkemmin, kun pääsen testailemaan.

Kaksi Duo Eye Shadow Creamia (£1.50) pohjustuskäyttöön. Vaikuttaa sopivan rasvaiselta ja tahmealta irtopigmenttien alle. Sävyt Eggplant ja Mocha Swirl. Näistäkin myöhemmin lisää.

Vaikka pakkauksiin menee materiaalia, niin tykkään sinetöidyistä paketeista. Eipähän ole kukaan päässyt hipelöimään.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Hannukkaz perjantai 17. syyskuun 2010 at 06:58

  En tiiä mitään kunnollista sanottavaa tähän…… Ite oon kuitenkin tänään menossa ettimään uutta meikkivoidetta, mamma betalar!! :DDD

 • Reply kiukkupussi perjantai 17. syyskuun 2010 at 07:41

  Toivottavasti löytyy hyvä! :)

 • Reply Laura perjantai 17. syyskuun 2010 at 10:11

  Mä tykkään ainakin noista studiopuolen siveltimistä tosi paljon :) Harmi, että viimeks oli varastot tyhjänä niin sain tilattua vaan 3, mutta niihin oon tyytyväinen.

  Concealer Brush löytyy, mutta mä en sittenkään osannut käyttää sitä niinkun kuuluis, niin käytän sitä aina kun levitän ja häivytän alaluomelle luomiväriä.. eikai se niin justiinsa oo :P

 • Reply norppa perjantai 17. syyskuun 2010 at 16:37

  Eäh, missään elfin tarjoukset aina. pitänee tilata uutiskirje, oon nimittäin suunnitellut tilausta tuolta jo vaikka kuinka kauan, mutta kun ei oo mitään akuuttia, haluaisin jonkun tarjouskoodin esim :D

 • Reply badbomben lauantai 18. syyskuun 2010 at 14:33

  Uuh, kivoja kamoja, erityisesti tuo pensselipurkki ja sieni”kiekkonen”!

 • Reply Anonymous sunnuntai 31. lokakuun 2010 at 15:20

  muuten, siellä sivun yläreunan tietämillä on kuvia maiden lipuista… eurooppalippua klikkaamalla saa hinnat euroiksi :)

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 31. lokakuun 2010 at 18:54

  Niinhän ne saa, mutta mä tykkään käyttää nettikauppojen ”alkuperäistä” valuuttaa. :) Kurssit muuttuu ja ties millä nekin euroarvot laskee.

 • Leave a Reply