Yleinen

Sievät pöksyt

Sopiva merkintä näin ystävänpäiväksi. ;) H&M:n nettikaupan alesta löydetyt naurettavan hintaiset Sonia Rykiel -pöksyostokset saapuivat jo jokin aika sitten, mutta en ehtinyt (lue: jaksanut) hakea niitä kovin nopeasti. Onhan matka R-Kioskille niin pitkä, köh.. Koska kaikkia varmasti kiinnostaa ostamani alusvaatteet, toki esittelen ne teille!

Parit sukkanauhavyöt ja niihin sopivat pöksyt sekä kaksin kappalein herkullisen suloisia ruusu pyllyn päällä -silkkipöksyjä. :) Olisin ostanut tämän kokoelman alsuvaatteita jo aikaisemmin, jos olisin voinut ostaa myös rintsikoita. Jostain kummasta syystä niiden koot alkoivat vasta ympärysmitasta 75, joten homma piti unohtaa.

Mustana, violettina ja pinkkinä peruspöksyt, vähän pitsiä ja raitaa sekä ihastuttavan timanttitossut, jotka ovat tosin paria kokoa liian isot. Sopivat silti hyvin korvaamaan kulahtaneet parveketossut! Täytyy yrittää säilyttää nämä parvekkeen oven sisäpuolella tai on pian entiset..

En pystynyt pitämään sormiani irti näppäimistöstä ja mukaan tarttui myös nämä söpöläiset.

Tässä Hello Kitty -paletissa on hempeitä helmiäissävyjä. Täytyy testata saako näillä mitään nättiä jälkeä aikaiseksi.

Olin myös unohtanut esitellä parit aikaisemmat asustelöytöni, jotka myös ovat H&M:sta. Kaunis musta rintakoru..

..ja supersuloinen rusettivyö! Tykkään tämmöisistä joustavista vyötärövöistä, mutta en ole onnistunut löytämään mistään tarpeeksi pieniä. Lukuun ottamatta siis Hennesiä. Olisi kuitenkin ”ihan kiva”, että nämä olisivat tarpeeksi napakoita. Kuva on erittäin vakaalla ammattitaidolla otettu peilin kautta..

Tämä suloinen huivimytty on itseasiassa Matiniquen miesten huivi, mutta tykästyin sen väreihin. Matiniquella on todella kivasti kuvioituja laadukkaita huiveja ja hinnatkin kohtuullisia (30-40 euron paikkeilla). Voin vain kuvitella tämän joskus keväämällä sini-valko(-punaisen) asun kanssa. Vaatekaapistani löytyy vain vähän valkoista, eikä juuri ollenkaan punaista. Sinistä sitäkin vähemmän. Eli hyvä syy hankkia uusia vaatteita!

Ihastuttavaa ystävänpäivää!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply