OPI

OPI Flower-to-Flower

Tässä välissä piti tulla Summer Flutters -lakoista Wing It!, mutta ne kuvat ovat hajonneen koneen kovalevyllä. Toivottavasti saan ne sieltä siirrettyä vielä tällä viikolla. Nyt siis tämä supersuloinen pinkki.

Taas ei voi kuin ihmetellä OPI:n lakkojen kestävyyttä. Tässä kuvassa lakkaamisesta on kulunut 10 päivää. Keskisormesta lohkesi lakka kahdeksantena päivänä, juuri kun tulin reissusta kotiin. Peukalon kynsi lähti repeämään reissussa. Eihän näillä kynsillä ole kauheasti töitä tehty, mutta sitäkin enemmän mm. lilluttu uima-altaassa. En yleensä pidä samaa lakkaa läheskään näin kauaa kynsissä, mutta reissussa ollessa ei tullut korjaustarvetta ja sen jälkeen laiskotti.

Unohdin kuvata lakan siisteissä kynsissä ennen reissua, joten todella karseat kuvat. Pohjalla Poshen Treatment Basecoat, Flower-to-Floweria kolme kerrosta ja päällä Seche Vite. Yritän muistaa napsasta tänne vielä hyvän kuvan, kunhan seuraavaksi tällä lakkaan. :) Lakka kuitenkin hohtaa kevyesti ja on hyvin pirtsakka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply tahma perjantai 13. elokuun 2010 at 09:05

    Onpas söpö sävy :) Itse en kyllä ole yhtäkään OPIakaan saanut pysymään kynsissä noin kauaa, eiköhän se viitisen päivää ole maksimi ja siinäkin vaiheessa voi jo vähän hävettää kynsiä katsoessa..

  • Leave a Reply