Ihonhoito, Kasvonaamiot, Sampar

Sampar So Much to Dew Midnight Mask

Noniin, palataan takaisin purkkeihin ja yhteen Samparin hittituotteeseen, jota moni muukin kosmebloggaaja on kehunut. Yönaamiot (sleeping mask tai sleeping pack) on aasialaisissa sarjoissa ihan arkipäivää ja jokaiselta löytyy monia erilaisia. Länsimaisissa sarjoissa ne on vähän uudempi juttu, mutta mikä olisikaan kätevämpi hetki antaa naamion hoitaa hommansa kuin vetäessä sikeitä. Tykkään itse muutenkin enemmän niistä kosteuttavista naamioista, joita ei tarvitse huuhdella iholta, joten nämä on sujahtaneet rutiineihin helposti mukaan.

So Much to Dew -naamio lupailee kovia. Sen sanotaan olevan ainutlaatuinen konsentroitu (93% of actively hydrating molecyles) hoitotuote, joka palauttaa lähes täydellisesti ihon alkuperäisen kosteuspitoisuuden. Vaikuttavina aineina toimii kaksi Samparin omaa yhdistettä; Smart Hydrating Complex ja Urban Advance Complex sekä kapseloitu hyaluronihappo. Inciä vilkaisemalla voisin kuvitella näiden yhdisteiden olevan aikamoista ainesosa-hifistelyä, koska noin pitkää naamio-inciä en ole hetkeen nähnyt. :) Mikäs siinä, kun tämä tekee ihosta niin kauniin, että olen edelleenkin ihan täpinöissäni, vaikka korkkasin tuotteen viime keväänä.

Naamiotuubin päässä on kiinteä sivellin, jolla tuote on helppo levittää kasvoille. Mietin tuubia korkatessa, että onko sivellin ihan turha tai onko sen peseminen ärsyttävää, mutta käteväksi se on osoittautunut. Kärki pyöräytetään on-asentoon, jolloin tuotetta pääsee puristamaan siveltimeen. Sitten suditaan naama läpi, klikataan suti takaisin off-asentoon ja huuhtaistaan homma hanan alla. Itse jätän tuubin korkitta yön ajaksi, jotta vesi pääsee haihtumaan pois ja aamulla korkki takaisin.

Naamio itsessään on vaaleaa geelivoidetta, jossa on samparmainen miedohko ja miellyttävä tuoksu. Se levittyy iholle helposti ja yllättävän pieni määrä riittää! Kävin keväällä Samparin koulutuksessa ja kysyinkin kouluttajalta, että miten meidän hyvin kuivaihoisten tulisi toimia, jos tuote humahtaa ihoon välittömästi. Levittääkö lisää kunnes iho ei enää ime? Kouluttajan mukaan se yksi kerros riittää kyllä ja naamion päälle voi tarpeen mukaan levittää kosteusvoiteen.

Muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla naamio tuntui iholla. Se ei kuumotellut, eikä varsinaisesti nipistellyt, mutta sen tunsi. En osaa selittää, mutta sittemmin tunne on hävinnyt. Ainoan miinuksen annan siitä, että huolimatta loistavasta imeytymisestä, jää ihon pinta vähän tahmeaksi. Ei kuitenkaan onneksi mikään tyyny liimautuu poskeen -tunne. Aamulla iho näyttää pirun hyvältä.

Inci. Se on pitkä, todella pitkä ja sieltä löytyy vaikka mitä. Eli ei siitä sen enempää. Olen käyttänyt tästä keväällä saadusta 50ml tuubista kerran tai kaksi viikossa ja siellä on vieläkin tuotetta jäljellä. Ei paha! Samparia myy toistaiseksi Suomessa vain Viking Line. Hinta noin 45 euroa.

Tuote saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Kissis sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 12:34

  Oi! Mä oon nyt NIIN innoissani Samparista! Kaikki, jota oon kokeillut, on ollut aivan loistavaa. :) Kokeilin semmosta poispestävää naamiota just ja ihan huippu!!! Sit käytössä myös meikinpohjustusvoide ja se silmäkulmia kohottava zuippa. Tääkin mulla taitaa olla tuolla jemmassa, pitänee testata, vaikka mun iho kyllä tarvii yöksi pikemminkin jotain näppylöitä tappavaa tököttiä. :D

  • Reply Myy sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 21:15

   Sampar <3 Mäkin oon tykännyt kaikesta! Paitsi puhdistusmaidosta, mutta en tykkää niistä muutenkaan. Ja testaa ihmeessä, eiköhän sunkin iho pakkasilla kaipaa myös kosteutta. :)

 • Reply Salla sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 12:52

  Tää on NIIN hyvä! Yhden tuubin olen jo käyttänyt, mutta onneksi toinen on jemmassa <3

  • Reply Myy sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 21:16

   Niinpä, onneks on jemmatuubi! :)

 • Reply Jonna H. sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 14:03

  Mä rrrrrrrrrrrrrrrrakastan tätä naamiota. Yksi kohta melkein loppu, onneksi on toinen jemmassa. :D

  • Reply Myy sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 21:16

   Rrrrrrakkausnaamio! <3

 • Reply Ilona sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 14:28

  Tää on paras yönaamio ikinä. IKINÄ. Ehdoton suosikki, ja oon aika onnessani kun mulla on toinen tuubi jemmassa- en pärjää ilman. Tää pelastaa aina.

  • Reply Myy sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 21:16

   Niin samat sanat! <3

 • Reply Tiia K sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 15:29

  En ole testannut mutta postauksesi perusteella aloin kovasti kiinnostumaan. :) Iloista joulua. <3

  • Reply Myy sunnuntai 21. joulukuun 2014 at 21:17

   Ihanaa joulua sullekin! :)

 • Reply Elisa tiistai 23. joulukuun 2014 at 13:25

  Äh, samperi kun kaikki täällä kehuu niin kovasti! :D Pakko siis saada tätäkin jossain vaiheessa testiin.

  • Reply Myy perjantai 26. joulukuun 2014 at 22:14

   Kannattaa kokeilla :)

 • Reply Anonymous perjantai 26. joulukuun 2014 at 20:22

  Miten niin vain laivalta. Ainakin raumalainen kauneushoitola myy tätä merkkiä.

  • Reply Myy perjantai 26. joulukuun 2014 at 22:15

   Tämän infon sain kesällä maahantuojalta, mutta ilmeisesti tilanne on sen jälkeen muuttunut. :)

  Leave a Reply