Lifestyle

Parhaat pökät

Olen tässä talven aikana tehnyt löydön, joka on ihan pakko jakaa.

Nimittäin Cubusin saumattomat pikkarit. Yhdet mukavimmista pöksyistä mitä olen koskaan käyttänyt ja hinnaltaan lyömättömät (ainakin kun vertaa niihin Calvinin ihaniin höyhenenkevyisiin kahden kympin hipstereihin). Näitä löytyy hipstereinä ja perusmallina, jotka molemmat istuu päälle kuin hanska. Toivottavasti tulisi vielä stringejä! Olen hamstrannut molempia malleja niin mustina kuin nuden värisinä. Tämmöiselle herkkikselle on luksusta, kun ei joudu supertarkasti ratkomaan pesulappua irti – näissä ei ole sitä ollenkaan. Hintaa 9,95€, mutta nämä taitaa aina olla kolmet kahden hinnalla -kamppiksessa.

Ei mulla muuta. Hyvää sunnuntaita!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply annaootmeikannut sunnuntai 26. maaliskuun 2017 at 12:28

    Okei, mun on ehkä pakko käydä ostaan itellekin : D Kiitos vinkistä!

  • Reply Panda / Piece of Panda torstai 30. maaliskuun 2017 at 20:18

    Oon ainoat, _oikeasti_ saumattomat ja pehmeät pöksyt löytänyt toistaiseksi vain Sokokselta ja yhden pöksyn paketin hinta on ihan älytön. Stringit ovat myös samaa sarjaa, mutta sellaisesta säälittävästä narulurjuksista tuntuu VIELÄ kohtuuttomalta maksaa apaut sama hinta kuin hipsterpökistä :’D Mutta kun on ”pakko” pitää tiettyjen alaosien kanssa niin minkäs teet – sitten maksetaan.

    Nää otan varteenotettaviksi testausmalleiksi, kiitti vinkistä!

  • Leave a Reply