Apteekkikosmetiikka, Seerumit, Vichy

Vichy Aqualia Thermal Power Serum

Tämä Vichyn kosteuspommi on osa Aqualia Thermal -sarjaa, joka on tarkoitettu vahvistamaan ja kosteuttamaan niin normaalia kuin pintakuivaa ihoa. Teho perustuu hyaluronihappoon ja Aquabioryl™-sokeriin. Sarjasta löytyy seerumin lisäksi erilaisia päivä- ja yövoiteita, silmänympärysgeeli sekä huulivoide.

Seerumi on pakattu lasiseen pumppupulloon, joka toimii moitteettomasti. Painallus annostelee sopivasti tuotetta, eikä sitä kuivu pullon nokkaan. Olen käyttänyt kaksi pumppausta kerralla, josta on riittänyt kivasti myös kaulalle. Kosteuttaja on toiminut niin aamu- kuin iltakäytössä, eikä mikään voide ole lähtenyt rullaamaan sen päältä. Tykkään myös aina siitä, kun pakkauksesta pystyy seuraamaan tuotteen kulumista.

Koostumus on ohut ja lähes vesimäinen. Se levittyy iholle sutjakasti ja imeytyy salamana. Iho näyttää heti hehkeämmältä. Miinusta annan tuoksusta, joka on apteekkituotteelle odottamattoman voimakas. Tuoksussa on selvästi haettu vesimäisyyttä ja se muistuttaa etäisesti YR:n ysärihittiä, Ming Shuta. En pidä tuoksusta ja se leijuu tovin häiritsevänä levittämisen jälkeen.

Hihkuin siipalle innoissani ensimmäisestä tekemästäni giffistä. Hän katsoi sitä, naurahti ja totesi, että ”eikös sun blogi ole jo tunnettu noista ******-kuvista.” Kiitos.

Incistä löytyi yllätyksenä silikoni kolmantena. En olisi sitä koostumuksen perusteella uskonut. Hyaluronihappo on mukavasti seitsemäntenä.

Paremmalla tuoksulla ostaisin uuden, koska tykkäsin tuotteen tunnusta. Valikoivalle nenälleni tuoksu on kuitenkin sen verran oleellinen osa, että sorry Vichy. 30ml pullo maksaa noin 25 euroa, apteekeista.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply