Nuxe

Hunajaa huulille

Ostin talvella kovasti kehutun Nuxen Rêve de Miel Lip Balmin. Mä niiiin kovasti haluaisin tykätä tästä ja tavallaan tämä oli hyvää, mutta ei sitten kuitenkaan. Hankala tapaus!

Tuoksu on miellyttävän pehmeä, hunajainen ja hieman appelsiininen. Koostumus on jännä; hieman rakeinen, kuivahko, iholla lämmetessään pehmeä, mutta ei kuitenkaan öljyinen. Levittyy huulille kivasti, kun hieman sormella hieroo ja rasva ikäänkuin sulaa. Pehmentää ja hoitaa huulia tehokkaasti, mutta en silti löytänyt tälle sopivaa käyttöä. Päiväkäytössä lopputulos on liian mattainen (voisi sopia hyvin miehelle), enkä muutenkaan tykkää päivisin kaivella huulirasvaa purkista. Purkkihuulirasvat kuuluvat yöpöydälle iltakäyttöä varten.

Mutta mutta.. Levitän tätä hyvin ohuelti, todella paksusti ja miten vain siltä väliltä, niin en saa tätä toimimaan yökäytössä. Aamulla huulet ovat kiristävät ja nahkeat, ihan kuin rasva olisi kuivunut huulten pintaan kiinni. Inhottava tunne ei meinaa lähteä edes pesemällä pois. Haluaisin löytää huulilleni yörasvan, jonka jäljiltä huulet olisi aamulla pehmoiset ja täyteläisen tuntuiset. Päivällä samaa kuivumisongelmaa ei ole, mutta sillon tulee huomaamattaankin nuoleskeltua huulia.

Periaatteessa tämä sopisi täydellisesti tehopehmennykseen töistä kotiin tultaessa, kun huulille ei enää laita mitään meikkiä, mutta olisin kyllä tarvinnut hieman monikäyttöisemmän tuotteen. Olen pettynyt, koska toivon tämän olevan SE huulivoide. Lähellä, mutta ei ihan. Jos tästä saisi hieman kiiltävämmän ja aavistuksen ohuemman koostumuksen tuubissa? Nuxe, jooko?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannavee lauantai 11. kesäkuun 2011 at 17:07

  Jännä miten se saa yökäytön jälkeen tuollaisen efektin aikaan! Kuulostaa karmivalta kun vertaa siihen mitä sanoit päiväkäytön vaikutuksista! Mielenkiintoista :))

  – Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

 • Reply Duvessa torstai 30. kesäkuun 2011 at 14:39

  Taggasin sinut Stylish Blogger Awardsissa @ http://oneofbeautysdaughters.blogspot.com/2011/06/top-10-stylish-blogger-award.html

 • Reply Myy torstai 30. kesäkuun 2011 at 20:25

  Oi kiitos :)

 • Reply Minna maanantai 4. heinäkuun 2011 at 12:00

  Haastoin sinut http://glitz8glam.blogspot.com/2011/07/top-10-stylish-award.html

 • Leave a Reply