Body Shop, Kasvonaamiot

TBS Vitamin E Sink-In Moisture Mask

Minä tykkään kosteuttavista naamioista. Etenkin sellaisista, jotka voi jättää iholle yön yli, koska naamion huuhtominen pois tuntuu turhalta. Tämä oli toinen käyttämäni purkki Body Shopin e-vitamiininaamiota, josta voi vetää johtopäätöksen, että tuote toimii. ;) Vaikka ei tämä MBD:n kangasnaamioita voita..

Vaaleanpunaisen voiteen koostumus on hieman geelimäinen, joka on helppo levittää kasvoille. Itse tykkään käyttää levittämiseen sivellintä, koska saan sen avulla pakattua naamiota paksumman kerroksen kuin sormin. Annoin naamion olla noin 15-30 minuuttia (riippuen miten aikaa oli käytettävissä), jonka jälkeen pyyhin ne vähät imeytymättömät naamiot Sensain liinalla pois. Muutaman kokeilun jälkeen löytyi se sopiva määrä, jotta kaikki naamio ei kadonnut hetkessä – tämä nimittäin kunnolla hulahtaa kuivaan ihoon. Pelkkä paperilla pyyhkiminen voisi periaatteessa toimia, mutta ihon pinta jää hieman tahmeaksi ja en ainakaan itse tykkää tarttua tyynyliinaan kiinni. Aamulla iho tuntui todella pehmoiselta ja hyvältä. Edellisen purkin aikana jokunen vuosi sitten käytin tätä kuuriluontoisesti yövoiteen tavoin, toimi talvipakkasilla hyvin. Yleensä en laittanut tämän päälle yövoidetta, mutta kaikista pahimpina korppuhetkinä tuli hierottua päälle tuhti kerros rasvaa.

Tässä vielä inci.

P.S. Seuraava naamiopostauksen aiheena on Paula’s Choicen Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. Testailu vielä kesken, mutta vaikuttaa olevan erittäin kova kilpailija tälle TBS:n naamiolle!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pumpulipupu torstai 9. kesäkuun 2011 at 21:26

    Mulla on sama, eli jättäisin naamion tosi mielelläni koko yöksi. 10-15 min jälkeen poispeseminen tuntuu hukkaan heittämiseltä. Harmi vaan molemmissa tällä hetkellä käytössäni olevissa naamioissa eli Dermalogicassa ja Herbinassa kehoitetaan tekemään niin, enkä ole toistaiseksi uskaltanut rikkoa ohjeita.

    Tuo Body Shopin naamio vaikuttaisi ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta, ellei tuo Paula’s Choice ole sitten vieläkin parempi! :)

  • Leave a Reply