Haaste

The Versatile Blogger Award (ja höpötystä)

Sain tunnustuksen kosmetiikkaa mielin määrin -blogin Tialta, Kosmetiikkanoviisi -blogin Kisulta, Asetonihuuruja -blogin Nooralta ja Zuzzurullona -blogin Novalta. Kiitos kaikille! :)

Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Olen surkea näissä faktahommissa, mutta yritetään..

1. Minua inhottaa, jos hampaat on likaiset tai niihin jää jotain ruuantähteitä. Hampaiden pesu on yksi eniten aikaa vievistä iltarutiineistani ja langoitan hammasvälit joka ilta. Ja purskuttelen suuvedellä, mutta niitä överiminttuisia myrkkyjä en käytä (saavat vaan silmät vuotamaan ja suun kirvelemään). Laukustani löytyy aina hammastikkuja.

2. Kukaan läheiseni (Miestä lukuunottamatta) ei tiedä tästä blogista. Parhaalle (työ)kaverilleni kerroin joskus vuosi sitten, että pidän kosmetiikkablogia, mutta en kertonut asiasta sen enempää. Pari nettituttua on minut tunnistanut.

3. Olen välillä aika turhamainen. En pidä ihokarvoista, joten sheivaan myös mm. käsivarteni. Ei siinä mitään, karvat kasvaa hitaasti ja kerta 3-4 viikossa riittää. Mutta kyynärpäät on todella hankala saada ajeltua niin, että iho on täysin karvaton ja haavaton. Joten ostan Veetin ihokarvojenpoistovoidetta ihan vaan sen takia, että saan kyynärpääni karvattomiksi. Jep.

4. Olen asunut koko ikäni kehä ykkösen sisäpuolella ja lähes koko ikäni länsi-Helsingissä (pieni syrjähyppy Sörnäisiin). Nyt kuitenkin uusi kotimme on juuri ja juuri kehä ykkösen ulkopuolella ja käyn kovaa henkistä kamppailua muuton suhteen. Kynnys tuntuu niin korkealta. Onneksi pysymme kuitenkin länsi-Helsingissä. :)

5. Olen jännittäjä. Uskottelin pitkään itselleni olevani vain ujo, mutta viime vuosina olen alkanut myöntämään, että minä vain satun olemaan ihmistyyppiä, joka stressaa ja jännittää asioita. Mielestäni on väärin, että aikuiset ei muka saisi jännätä lääkärissä. Tai purskahtaa hysteeriseen itkuun hammaslääkärin takia.

6. Kai tänne pitäisi keksiä edes toinen kosmetiikkaan liittyvä juttu? En jaksa hoitaa ihoani 24/7. Satunnaisesti on päiviä, kun en tee kasvoilleni mitään. Yleensä niitä päiviä edeltää (hieman humalainen) meikit naamassa nukuttu yö, jonka jälkeen pesen naamani jollain mahdollisimman nopealla sekä yksinkertaisella asialla ja annan ihoni kärsiä loppupäivän rasvatta ja hoidotta. Onneksi tätä ei tapahdu mitenkään usein.

7. En ole löytänyt sitä mystistä liikunnan iloa. Kaikki oikea urheilu on kamalaa tuskaa. Haluaisin löytää minulle sopivia tapoja liikkua ja päästä nauttimaan urheilemisesta, mutta en tiedä mistä aloittaa. Enkä jaksa, eikä oikeastaan huvita. Pakko varmasti olisi, ei tämä geenihoikkuus voi mummoikään asti kantaa.

Tulipas sekalaista settiä! Ja taisi tulla enemmän paljastusmeininkiä kuin faktoja.

En jaksa etsiä 15 blogia, jotka ei olisi tätä jo tehneet. Anteeksi.

Olen viime päivinä (viikkoina) keskittynyt työn lisäksi katsomaan jääkiekkoa ja hoitamaan juoksevia asioita muuton alta pois. Enää 1,5 viikkoa ja muutto on ohi. Siinä välissä pitäisi tehdä mm. yksi lattiaremppa. Tai emme me itse sitä tee, mutta toivottavasti se apua-ihan-tuntematon-tyyppi-jolla-ei-ole-kenenkään-tutun-suosituksia tekee kaiken hyvin. Pääsen kuitenkin ihan pian rakentamaan uutta kotipesää, jee!

Loppuun haluan kiukutella Postille. Ne hukkasivat kynsilakkani, joista ehdin jo saada ”Teille on saapunut isokokoinen kirje” -lapun. En ymmärrä. Huomenna täytyy soitella, vähän ehkä kiukutella ja metsästää pakettia, jos se jostain sattuisi löytymään. Koko lähetyksessä on jotain huonoa onnea, koska tilasin lakat 4,5 viikkoa sitten. Jos paketti löytyy, niin puolet pulloista on salettiin räjähtänyt, eeeeeh.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sonia sunnuntai 20. toukokuun 2012 at 10:19

    Mun (nyt jo entinen) poikaystävä tunnisti sut ja sanoi, että olette olleet samassa paikassa töissä. Hän tosin ilmeisesti reippaasti alapuolellasi. :)

    • Reply Myy sunnuntai 20. toukokuun 2012 at 12:40

      Apua! No, onhan siinä talossa kerroksia.. :)

    Leave a Reply