Biotherm, Clinique, Jalkavoiteet, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kynsilakat, L'Occitane, L'Oreal, Lady Gaga, Maybelline, Silmämeikit, Tuoksut

Keltainen saalis

Ihan äskenhän ne Hullut päivät oli? Mitään ehdotonta pakko saada -tuotetta en kuvastosta bongannut, mutta muutama mielenkiintoinen siellä silti oli. Tämmöistä kasseihin päätyi viikon aikana..

Biotherm Aquasource Nuit High Density Hydrating Jelly (50ml / 29,90) oli yksi niistä mielenkiintoisista tuotteista. Olen miettinyt tämän kokeilemista jo monesti aikaisemmin, joten hyvä hinta miellytti. Vuodenaika ei kuivan ihon kanssa ole mikään otollisin tälle, joten laitan paketin jemmalaatikkoon odottelemaan maaliskuuta. Pakkasten lähtiessä kosteuttava tehokuuri on pop, sitä ennen iho huutaa enemmän ehtaa rasvaa. :) Mukana Biothermin paketissa tuli Biosource Hydra-Mineral Cleanser Toning Mousse (50ml) ja Biosource Instant Hydration Toning Lotion (125ml), jotka on molemmat sekaihon tuotteita. Puhdistusvaahdon käyttänen ensi kesänä, mutta alkoholipitoinen kasvovesi saattaapi päätyä jonkun muun käyttöön.

Olin positiivisesti yllättynyt, että vasta hetki sitten julkaistu uusi puhdistuskolmikko oli päätynyt hullareiden tarjouksiin.  L’Oreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil (150ml / 4,90) lähti ehdottomasti testiin. Olen puhdistusöljyjen ystävä ja hauska kokeilla millainen ero vitosen öljyllä on viiden kympin Sensain öljyyn. L’Oreal Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water (200ml / 4,90) päätyi koriini samanlaisessa testimielessä. Olen tykästynyt Bioderman miselliveteen, jota ei Suomesta saa, joten katsotaan onko tästä millään tasolla haastajaksi. Syväpuhdistavan pumppuvaahdon jätin hyllyyn.

Ilokseni bongasin tarjouslaarista myös muutaman sävyn Maybelline Color Tattoo 24Hr Gel-Cream Eyeshadow’ta (4g / 6€). Valitsin sävyt 20 Turquoise Forever, 75 24K Gold ja 25 Everlasting Navy. Meinasin ostaa myös mustan, joka purkin perusteella vaikutti hohtavalta. Onneksi kurkkasin testerin sisään, koska mattahan se oli.

Tässä vaiheessa alkoi kuvausvalo hyytyä.. Turkoosi ja kultainen on hieman kimaltavampia. Navy ja pronssi (aikaisemmin hankittu 35 On and on Bronze) on hohtavia. Pigmentti ja koostumus on kaikissa mainio. Tässä pohjustamattomalle iholle pyyhkäistynä sormella. Kermainen geelihtävä voide levittyy luomelle nätisti niin sormella kuin siveltimellä.

Mustaakseni torstaina (vai perjantaina?) tarkoitukseni oli nuuhkia hajuvesiä, mutta mikään niistä ei iskenyt, joten ostin kosteusvoidetta. Loogista, eikö totta. Clinique Moisture Surge Intense (75ml / 43,90) pääsee korvaamaan Scinicin ihanan geelivoiteen, joka purkin keveyden perusteella loppuu päivänä minä hyvänsä. Pikaisella hipelöintituntumalla tämä Clinique tuntui hyvältä, mutta haisi ihan liimalta. Yyh, ei pitäisi ostaa hajustamatonta kosmetiikkaa.. Ei vaikka se myytäisiin häpeämättömän houkuttelevassa vaaleanpunaisessa purkissa.

L’Occitane Foot Cream ja Hand Cream (30ml / 6,50), koska.. No, söpöjä. Ja kuulemma myös hyviä! Olen aina aikaisemmin skipannut L’Occitanen rasvat, koska olen luullut tuubeja alumiinisiksi (ei ole käteviä laukussa). Hipelöinti paljasti huijauksen, muovia ovat. :)

Yleensä kierrän julkkistuoksut kaukaa, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen. Lady Gaga Fame Black Fluid EdP (15ml / 16,90) tuoksui hyvin minulta ja pullokoko oli sopivan pieni. Hämmentävän mustan litkun pitäisi muuttua värittömäksi heti jouduttuaan kosketuksiin ilman kanssa, mutta en ehkä silti uskaltaisi suihkia tätä valkoinen paita päällä. Tarjousten ulkopuolelta ostin vain L’Orealin tämän syksyn spesiaalilakan, 842 Sequin Explosion (5ml / 5,90).

Bling! 842:lla saa jellylakkojen kanssa hienoja sämpylöitä. Ah, ihanat suomennokset.

Ostitteko te jotain samaa? Joikit olisi kiinnostanut, mutta missasin ne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Juille lauantai 2. marraskuun 2013 at 09:55

  En käynyt tällä kertaa hulluilla ollenkaan, mikä tietysti talouden puolesta oli hyvä, mutta pari juttua jäi vähän harmittamaan. Kovasti kiinnostaa muuten kuulla sitten sun kokemuksia noista Lorealin putsareista, itse en ole vielä tullut testanneeksi. :)

  • Reply Myy lauantai 2. marraskuun 2013 at 11:56

   Just ajattelin korkata ne, kun Sensain öljypullossa on enää liru jäljellä :)

 • Reply Sarina lauantai 2. marraskuun 2013 at 10:04

  Upeita löytöjä:)
  L’Occitanen tuotteet on tosi hyviä, suosittelen varsinkin niiden vartaloöljyä nimeltä Almond Supple Skin Oil. Se on myös tosi kauniissa pullossa:D

  Sarina x
  http://www.bySarina.com

  • Reply Myy lauantai 2. marraskuun 2013 at 11:56

   Kiitos vinkistä! Täytyy testata :)

 • Reply Jonna H. lauantai 2. marraskuun 2013 at 11:11

  Pakko saada aikaiseksi ostaan noita Color Tattoo- värejä, kerrassaan upeita!

  • Reply Myy lauantai 2. marraskuun 2013 at 11:57

   Ne on niin käteviä, kun toimii hyvin yksinään, mutta myös pohjana toisen värin alla :) Kun taas esim Goshin puikkoja ei voi käyttää ilman puuteriväriä päällä.

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick lauantai 2. marraskuun 2013 at 11:47

  Ne L’Occitanen isot tuubit ovat kyllä metallia mutta pienet muovisia :)

  • Reply Myy lauantai 2. marraskuun 2013 at 11:57

   Ah, hyvä tietää :) Eikä sitten mielikuvani olleetkaan ihan tuulesta temmattuja!

 • Reply Päivi lauantai 2. marraskuun 2013 at 12:16

  Mullakin on Cliniquen hajustamattomia tuotteita, jotka sitten tuoksuvatkin pahalta. Liiman haju on aika hyvin sanottu.

  • Reply Myy lauantai 2. marraskuun 2013 at 14:09

   Yleensä hajustamattomat haisevat lähinnä tunkkaiselle ja tympeälle, mutta tämän haju oli tosi pistävä :/ Tai sitten Dermalogican ja Paula’s Choicen tapaan läpi tunkee kummallisen hajuisia raaka-aineita.

 • Reply Anonymous lauantai 2. marraskuun 2013 at 15:14

  Biothermin nuit voide (tai geeli) on kyllä yllättävän kosteuttava. Itselläni on kuiva, jopa hilseilevä iho talvisin ja kaverin suosituksesta hain näytteet sokokselta biothermin vaaleanpunaisesta rasvasta, jolloin myyjä tyrkkäs mulle myös ton yövoiteen näytteen mukaan. Olin epäileväinen, vielä silloinkin kun kokeeksi levitin sitä illalla. Tykästyin kuitenkin tuotteeseen tosi paljon! Näytepurkki kesti ikuisuuden ja mun iho oikein hehkui aamulla, ei tuntunut päivisinkään kuivalta ja oli muutenkin hyväntuntuinen. Missasin harmikseni hullujen päivien tarjoukset, mutta ens kevättä odotellessa :D

  • Reply Myy lauantai 2. marraskuun 2013 at 18:03

   Hei kiitos, voikin siis olla, että korkkaan tuon yögeelin ennen kevättä :) Voinhan aina tiputella mukaan öljyä, jos iho alkaa temppuilemaan.

 • Reply Marisa sunnuntai 3. marraskuun 2013 at 01:39

  Muakin kiinnostaa kokemukset noista L’oréalin putsareista! :) Ite pääsin Hullareilla todella vähällä, ostin vaan Dr. Hauschkan puhdistusemulsion ja kasvoveden, á 30 ml (hinta jotain 6-8 e / kpl?), kun aina on se merkki himottanut, mutta ikinä en ole raaskinut niitä täysikokoisia ostaa, kun ovat aika arvokkaita. :)

  • Reply Myy sunnuntai 3. marraskuun 2013 at 11:01

   Pikkukoot on kyllä kätevä tapa testata :)

 • Reply Taru sunnuntai 3. marraskuun 2013 at 15:31

  Just eilen suihkin Gagaa valkoselle paidalle eikä jääny jäljen jälkeä. :)

  • Reply Myy torstai 7. marraskuun 2013 at 21:13

   Ehkä mäkin sitten uskallan.. :)

 • Reply Hanna Voutilainen torstai 7. marraskuun 2013 at 08:12

  Tuo Maybellinen Color Tattoon kultainen purkki on aivan täydellinen erääseen joulunalusmeikkiin jota olen suunnitellut! Voivoivoi, pitääkö se nyt käydä ostamssa vai kysellä tutuilta josko heillä on saman sävyistä varastossa… Kosmetiikkablogit vie mut konkurssiin!

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  • Reply Myy torstai 7. marraskuun 2013 at 21:14

   Onneksi tämä ei ole kallis! :D

  Leave a Reply