Loppuneet

Marraskuu 2012

Mitäs tapahtui marraskuussa? Kävin vähän ostoksilla Stokkan Kauneuden Juhlaa -viikolla..

Ihana kosmetiikkaneuvoja auttoi minua valkkaamaan punasävyn. YSL Rouge Pur Couture (3.8g / 37€) sävyssä 2 Rouge Pourpre ja kaiverrettuna tottakai, kun YSL:n pisteellä oli vaihteeksi kaiverruskone käytössä! Valkkasin itse pari syksyistä L’Orealin Color Riche -lakkaa (5ml / 5,90€) sävyissä 404 Scarlet Vamp ja 502 Purple Disturbia.

Päätin samalla täydentää puhdistusvarastoja, kun kuitenkin kuukauden tai parin sisällä pitäisi ostaa molempia putsareita lisää. Sensai Silky Purifying Cleansing Cream (125ml / 50,90€) ja Sensai Silky Purifying Milky Soap (150ml / 50,90€). Jälkimmäinen on vanha tykätty tuttu, ensimmäistä kokeilen ensikertaa. Pidän Sensain puhdistusöljystä todella paljon, mutta halusin mielenkiinnosta kokeilla myös tätä voidetta.

Sain kaupan päälle aika jäätävän näköisen meikkipussukan, josta löytyi kokeilukokoisia tuotteita. :)

Sorruin vielä Bossin uutuustuoksuun Nuit Pour Femmeen (EdP 30ml / 56,50€). Tuoksu toimii ihollani hyvin, mutta olen hieman pettynyt pulloon. Tämä on ensimmäinen ostamani Bossin tuoksu, joten en tiedä onko tämä ihan yleistä. Pullo vaan tuntuu Dioreihin ja muihin verrattuna kovin halvan oloiselta ja jotenkin kevyeltä. Ja muovinen korkki narskahtaa aina avatessa.

Nämä HQHairista tilatut meikit on esitelty jo täällä. Nars Velvet Matte Lip Pencil (2,4g / 22,59€) sävyssä Dragon Girl on mahtavan värinen. Käynnissä oli kampanja, jossa kahden Narsin tuotteen ostajalle annetaan mukaan Narsin minikokoinen poskipuna kulttisävyssä Orgasm. Olen kovasti halunnut kokeilla sitä, joten otin testiin myös toisen huulipunakoostumuksen: Nars Pure Matte Lipstick (2g / 23,89€) sävyssä Vesuvio.

Kuun viimeisenä kampaaja teki kivan pienen muutoksen hiuksilleni, joten siinä samalla oli hyvä ostaa pientä päivitystä muotoilutuotteisiin. Redken on nyt ihan fiiliksissä näistä kaksikomponentti-tuotteista:  Heat Styling -sarjan Duo Shield 07 (150ml / 29,75€) on väriä suojaava geelivoidemix föönauksen alle. Texture -sarjan Wax Blast 10 (150ml / 27€) on todella hienojakoinen suihkevaha. Jälkimmäinen tuoksuu hieman miehelle, mutta toimii muuten niin hyvin, että anti olla. En ole ihan varma menikö hinnat oikeinpäin, kun tuotteita ei ollut sen tarkemmin kuitissa eriteltyinä. :)

Apteekkipuolen L’Oreal lähetti rasvaa. Olen testaillut tätä järkyttävässä kunnossa oleviin kämmenselkiin ihan positiivisin tuloksin. Katosotaan miten käy kun talvi ja pakkaset jatkuu.

Loppuneet!

Pureology Super Smooth Shampoo 300ml & Hair Condition 250ml / Tästä loistavasta shampoo- ja hoitoaineparista voi lukea täältä.
Lush The Joy of Jelly 100g / Jellyt on ihania! Tykkäsin tästä lopulta enemmän käsisaippuana kuin suihkussa.

Lancôme Baume Éclat Balm-to-Oil Massage Cleanser 30ml / Näytekokoinen tuubi herätti kiinnostuksen puhdistusvoiteisiin ja sen takia ostinkin Sensain öljyn tilalle samaisen merkin voidetta. En tiedä onko tätä Lancômen versiota myynnissä vielä, koska en tosiaan muista mistä olen tämän saanut ja kuinka kauan siitä on.
MenScience Microfine Face Scrub 5ml / Tämä jostain brittiläisestä nettikaupasta tullut reilun kokoinen näyte pääsi mukaan, koska siitä riitti kuorintaa jopa viiteen kertaan. Käytin itseeni, vaikka onkin miehille tarkoitettu. Ihan loistava koostumus: paljon pieniä ja hienoja rakeita. Olisin ostanut tätä tuubillisen, jos tuote ei haisisi ihan maalille ja liuottimille.

Lumene Arctic Aqua Deep Hydration Eye Gel 15ml / Tästä löytyykin jo postaus. Ihan jees, en osta uudestaan.
My Beauty Diary Southern France Apricot Mask 1kpl / Taas tuli kangasnaamioitua vain kerran kuukauden aikana.. MBD:n naamiot on parhaita.
Sensai Eyebrow Pencil Refill 0.2g / Vakiosuosikki. Yksi puikko kestää puolisen vuotta.

Dermosil Dermonature Facial Cream 50ml / Miespuolelta loppui tämä voide. Minunkin oli tarkoitus sitä testata, jotta voisin kirjoittaa arvion tänne. Arvatkaa vaan muistinko. Tämä oli Miehellä käytössä yövoiteena ja hän piti sitä liian rasvaisena. Olisi siis voinut sopia minulle!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply