OPI, Tweezerman

OPI Nail Envy, viikko 2


Kaksi kerrosta OPIn Nail Envy Mattea. Hei muistin öljytä sormet ennen kuvan ottamista! Ei näytä kynsinauhat niin pahoilta. Keskisormen kynsi on silti aika säälittävän näköinen. :’)

Innostuin liian nopeasti. Heti viikon kaksi alussa yksi kynsi lohkesi oikeasta kädestä ja yhdestä kynnestä lähti kunnon liuska irti. Nail Envy -kerroksia taisi tulla viikon aikana taas yhteensä neljä. Yhden yön olin ilman kynsilakkaa, kun lohkeilun jälkeen päätin keskellä yötä poistaa lakat kynsistä. Tulipahan öljyttyä ja rasvattua kynnet siksi yöksi todella huolella.


Tämä Tweezermanin Nail Block on sitten ihana kapistus. Muoto on juuri sopiva käteen ja pinnat toimivat loistavasti. Buffasin kevyesti kaikkien kynsien kärjet, jotta alkavat liuskottumiset eivät ihan heti hyppäisi kynnestä irti. Kävin myös kaikki kynnet lasiviilan kanssa läpi, jottei reunoissa olisi mitään epätasaisuuksia.

Että ärsyttää talvessa rutikuiva sisäilma, jonka seurauksena iho ja kynnet menee kamalaan kuntoon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply päivi lauantai 12. joulukuun 2009 at 20:32

    Mistä olet tilannut tuon bufferin?

  • Reply kiukkupussi sunnuntai 13. joulukuun 2009 at 17:32

    Lookfantastic myi ainakin vielä kesällä noita. :)

  • Leave a Reply