Benefit, Huulimeikit, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, MAC, Meikkipohjat, Misellivedet, Nars, Reissussa, Rituals, Sephora, Silmämeikit, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Köpiksen ostokset

Mitäs tuli hankittua?

Aloitetaan Narsista. Kevätkokoelmat eivät olleet vielä tammikuussa tulleet myyntiin (eikä varsinkaan ihanat uudet multiple-puikot APUA). Eye Paint on ollut kuolauslistallani jo pitkään, joten ostin siitä violetin sävyn nimeltä Tatar. Jäi vielä hieman kaivelemaan vihertävä sävy Snake Eyes.. Purkki maksoi 190 kruunua eli noin 25,50 euroa. Narsin nettikaupasta saa tasan 25 eurolla. ;) Löysin myös alehyllystä Guy Bourdin -kokoelman Promiscuous Lip Set -paketin..

Tuo ihana paketti pitää sisällään viisi ”minikokoista” huulikynää, joista neljä on velvet matte -laatua ja yksi velvet gloss -laatua, sekä huulikuvioisen meikkipussin. Minulla on samoja kyniä jo kaksi täysikokoista, yksi molempia laatuja. Tuo mini ei tosiaan paljoa eroa normaalista, kun täysikokoisessa velvet matessa on 2.4g (vs. mini 1.8g) ja velvet glossissa 2.8g (vs. mini 2.5g). Alessa ollut paketti maksoi naurettavat 96 kruunua eli alle 13 euroa! Niitä oli hyllyssä muutama, miksen tajunnut ostaa kaikkia :D En tainnut ihan ymmärtää miten halpa se oli.

Paketissa olleet kynät. Laatu on mattaisissa upea. Kiiltävämmät ei levity kädelle niin kauniisti, mutta toimivat huulilla kyllä hyvin.

Ja tässä kaikki mitä minulta löytyy. Klikkaa isommaksi!
Vasemmalta Velvet Mattea olevat Dragon Girl, Cruella, Never Say Never, Dolce Vita ja Sex Machine sekä Velvet Glossia olevat New Lover ja Mexican Rose.

Sephorassa minua kiinnosti paljon merkin omat tuotteet. Ne on edullisia ja kehuja olen lukenut paljon. Misellivesihuumassa mukaan tarttui Triple Action Cleansing Water. Kätevä pystypumppuinen pullo maksoi alle 9 euroa (65DKK). Katsotaan miten tämä pärjää Biodermaa vastaan. Kosteusnarkkari kokeilee tietysti myös kasvosuihkeet. Softening Facial Mist maksoi vain 6 euroa (45DKK) ja tästä oli olemassa myös pienempi koko.

Luotin Viilankantoluvan Petran kehuihin niin paljon, että näitä ostin heti kaksi. Express Nail Polish Remover maksoi noin 9 euroa (70DKK) eli oli suunnilleen samaa hintaluokkaa kuin vastaavat Suomessa myytävät. Petra ei tosiaan kehunut turhaan! Tykkäsin jo Dependin versiosta, mutta tämä on ihan eri planeetalta. Sieni tuntuu sormea vastaan todella miellyttävältä ja siinä on kätevä halkioreikä (eli enemmän pinta-alaa mihin kynttä hinkata). Korkkasin toisen glittereitä varten ja toisen muita lakkoja varten.

Katselin ensin Sephoran pumppupullossa olevia vartalovoiteita, mutta niiden sisältö ei ihan vakuuttanut. Purkkitavaran incissä oli glyseriini toisena ja sheavoi kolmantena, eikun koriin. Valitsin Nourishing Body Butterista peruskaurasta poikkeavat kesäiset tuoksut Lagoon ja Monoi. Nämä maksoivat hieman reilut 11 euroa (85DKK) kappale.

Sephoran omista meikeistä ostin vain Artist’s Blushin pinkissä sävyssä. Tästä oli myös persikkainen versio, mutta jotenkin aina tartun pinkkeihin (tai ostan persikan, enkä osaa käyttää sitä). Hinta oli Sephoran tuotteeksi korkeahko, lähes 16 euroa (117DKK). Ostin myös paljon kehutun Benefitin Hoola Bronzing Powderin. Tämän kohdalla olisi pitänyt katsoa hintaa tarkemmin. Netistä saa tilattua alle 25 punnalla, mutta tämä maksoi yli 34 euroa (260DKK).

Tässä syy miksi ostin poskipunan.. Voiko kukaan vastustaa tuollaista kuviointia?

Poskipunassa on kaunis perusvarma pinkki sävy ja Hoola on todella toimiva varjostusväri vaalealle iholle. Mukana myös se Narsin Eye Paint sävyssä Tatar.

Tässä erottuu kunnolla Tatarin hohto. Toimii kauniisti niin paksuna rajauksena kuin koko luomelle levitettynä tummana meikkinä. Ja pysyy, todella pysyy.

Magazinin kosmetiikkaosastolla en tehnyt ostoksia kuin Ritualsin tiskillä. Halusin päästä kokeilemaan kehuttuja suihkuvaahtoja ja nopealla nuuhkuttelulla päädyin tuoksuihin Yogi Flow sekä Happy Buddha. Jälkimmäinen on ihanan sitruksinen energiapakkaus aamusuihkuihin, kun taas Yogi Flow on naisellisempi ja pehmeämpi eli hyvä iltasuihkuihin. Koostumus näissä on samanlainen kuin esim. Gilletten sheivausvaahdoissa. Pullosta tulee ulos geeliä, joka lähtee kädellä vaahtoamaan. Hauska! Foaming Shower Gel Sensationit olivat eri hintaisia, mutta niin on pakkauksetkin eri näköisiä. Onkohan ne uudistumassa? Kauniimpi Yogi Flow maksoikin enemmän (70DKK) kuin Happy Buddha (65DKK). 8 euron kieppeillä siis molemmat, koska Magazinissa sai passia vilauttamalla turistialennusta 10%. :) Millään aikaisemmalla kassalla tästä ei oltu kerrottu, joten minulle jäi epäselväksi oliko se kosmetiikkapuolen erikoisuus vai olisiko tarjouksen pitänyt koskea koko tavarataloa. Kiva juttu silti!

Viimeisenä vielä MAC:lla tehty paniikkiostos eli Cleanse Off Oil / Tranquil. Minullahan on testailussa matkakoot molemmista MAC:n puhdistusöljyistä ja siinä vaiheessa en parin kerran perusteella osannut sanoa niissä isompaa eroa. Jäin pelkäämään, että ihastun tähän siniseen enemmän kuin keltaiseen ja Suomessa myydään täysikokoisena vain keltaista.. Hintaa oli reilut 24 euroa (185DKK), mutta en tiedä mitä keltainen pullo täällä maksaa.

Kosmetiikkakasa olisi voinut olla pahempikin, jos sieltä olisi saanut UD:ta. Sephoran myyjä taisi kertoa syyn merkin poistumiselle, mutta olin siinä vaiheessa jo tippa silmäkulmassa ja huulet mutrulla, niin se meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. Niin ja jos olisin löytänyt, olisin ostanut myös Hourglassia. Ja Jo Malonen tuoksuja. Ja..

Kiinnostaako joku tuote erityisesti? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Ilona keskiviikko 26. helmikuun 2014 at 22:43

  Tuo huulikynäsetti!! Apua miten upea!!! Muutenkin varsin hyviä ostoksia olet tehnyt! ^^

  • Reply Myy keskiviikko 26. helmikuun 2014 at 22:49

   Heittelin vielä kassalla mukavan myyjän kanssa jotain läppää siitä, miten hyvän löydön tein. Vasta kotona tajusin miten halpa se oikeasti oli :D

 • Reply Petra / Viilankantolupa torstai 27. helmikuun 2014 at 06:45

  Noi huulikynät, apua! Ymmärrätkö miten pahasti sut lynkataan tällaisen tiedon jälkeen kahvihuoneessa? :D

  Meinasin hätääntyä oman postopurkkini kanssa (edelleen se heinäkuussa ostettu kappale käytössä!), kun punainen cremelakka värjäsi sormenpäät punaisiksi. Suljin korkin ja itkin hetken, mutta kokeilin seuraavalla kerralla piruuttani uudelleen ja punaisuus oli hävinnyt sienestä. Sen paloautonpunaisen kanssa olisin kuitenkin varmuuden vuoksi hiukka varuillaan. :)

  Tää Rituals on mulle ihan nevah..noei, tuntematon, mutta sait sen kyllä kuulostamaan erinomaisen kiinnostavalta. Seuraavaksi sitä. :)

  Herkulliset ostokset!

  • Reply Myy perjantai 28. helmikuun 2014 at 20:12

   Apua, niin mä vähän pelkäsin.. :D

   Rituals on mullekin ihan uusi tuttavuus ja näiden suihkuvaahtojen perusteella täytyy kyllä tutustua muihinkin tuotteisiin.

 • Reply Salla torstai 27. helmikuun 2014 at 07:07

  Mä rakastan noita Ritualsin vaahtoja ja merkin tuotteita muutenkin! :)

  Voisin melkein tappaa tuollaisesta huulisetistä tuohon hintaan… :P

  • Reply Myy perjantai 28. helmikuun 2014 at 20:13

   Oon jo ihan vaahtokoukussa! Ihania!

 • Reply AnneDeadly lauantai 1. maaliskuun 2014 at 23:10

  AAaaaaa ihana tuo huulikynäsetti! *_*

 • Leave a Reply