Apteekkikosmetiikka, Bare Minerals, Bioderma, Dermosil, Huulimeikit, IsaDora, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kynsilakat, Meikkipohjat, Seerumit, Silmänympärysvoiteet, Soap & Glory, Vartalovoiteet

Syyskuu 2013 (osa 1)

Kuukausikoosteiden idea on seurata (rehellisesti) kosmetiikan liikennettä niin ulos kuin sisään. Mitä tulikaan kuun aikana ostettua, saatua, kulutettua loppuun tai heitettyä roskiin?

Biodermaa! Olen haaveillut kokeilemisesta pitkään, mutta en tiennyt minkään verkkokaupan toimittavan Suomeen. Onneksi muut blogittaret auttavat ja vinkkasivat Escentualista. Ostin totta kai kulttituotetta, Bioderma Sensibio H2O Micelle Solutionia. Normaalikokoinen (250ml) pullo maksoi £9,99 ja pieni matkakoko (100ml) £4,50. Saatavilla olisi ollut myös jättimäinen puolen litran pönikkä. En ole lukenut tästä misellivedestä muuta kuin kehuja ja ylistystä, joten toivottavasti se lunastaa lupauksensa.

Korkeissa on hyvät sinetit! Niin hyvät, etten meinannut edes saksien kanssa saada sitä auki..

Tahdoin kokeilla jotain muutakin tuotetta ja mitäs muutakaan tämä seerumiharakka ostaisi.. Bioderma Hydrabio Serum Moisturising Concentrate (40ml / £17,50) lähti testiin ihan sokkona. En googlaillut, enkä tutkinut. Jännitti onko tämä liian apteekkimainen makuuni, mutta parin viikon käytön perusteella uskallan sanoa, että tämä on paras kosteuttava seerumi mitä olen käyttänyt. Huh. Palaan siihen piakkoin erikseen.

Escentualin paketti olisi tullut nopeasti (viikossa), ellei meidän posti olisi pyöritellyt sitä paikasta toiseen.. Tuotteet olivat ei niin suojaavassa kuplamuovikuoressa, mutta jokainen tuote oli onneksi kääritty erikseen kuplamuoviin. Postikulut oli hyvin kohtuulliset £2,95. Voisin hyvin tilata uudestaankin :)

Tein pitkästä aikaa tilauksen Dermoshopiin. Kokeiluun lähti..
Dermosil Vitamin E Facial Serum Hyal-X (30ml / 6,90€), koska seerumi. Tarvitseeko muuta sanoa? 
Dermosil For Faces Refreshing Eye Pads (3 paria / 8,70€), koska olen pitkään halunnut kokeilla lappumuotoisia silmänaamioita ja nämä olivat todella kohtuullisen hintaiset. 
Dermosil Vitamin E Facial Toning Lotion (250ml / 4,90€) lähti mukaan vanhenevilla bonuspisteillä eli en siitä mitään maksanut. Tämä lempeästi kosteuttava geelimäinen kasvovesi on saanut kehuja, toivottavasti se on niiden arvoinen.
Dermosil Primo Walnut Shower Cream (250ml / 5,90€) ilahduttamaan talven suihkuhetkiä, kun Soap & Gloryn ihanuus loppuu.

Loput Dermoshopin paketissa olleet tuotteet oli hieman tylsempää perustavaraa. Kaksi miesvaahtoa Miehelle, kolme viuhkasaippuaa varastoihin ja yksi täyttöpussi tyrnikäsisaippuaa, koska se oli pirteän oranssia. Kylppärissä ja vessassa on nätit kirkasta lasia olevat marseillesaippuapullot, joita täytän vaihtelevasti eri saippuoilla.

Livboxin esittelin alkukuusta erikseen.

Ihanan ystäväni Lontoosta roudaama Soap & Glory -kolmikko! Kiitos muru, onhan tässä vajaat 1,5 litraa rasvaa.. Tulen niin uittamaan itseni näissä huumaavan tuoksuisissa rasvoissa talven aikana. Smoothie Star on ennestään tuttu (ostin pullon maaliskuussa Dublinista), mutta kaksi muuta uusia ystäviäni. Toivottavasti ne ihastuttavat yhtä paljon! Smoothie Star tuoksuu muuten minun mielestäni ihanalla tavalla juuri paistetuille tummaan sokeriin leivotuille kekseille, mutta Miehen mielestä vastustamattomalla tavalla piipputupakalle. Saa nähdä mitä tuoksuylläreitä kahdesta muusta tulee. ;) Maksoin näistä yhteensä hieman päälle 30 euroa.

Tein taas second hand -meikkilöydön toiselta bloggaajalta ja bareMinerals READY Luminizer sävyssä The Shining Moment sai kodin luotani. Pakkaus on muista bM:sta poiketen valkoinen ja kätkee sisäänsä ruhtinaalliset 10 grammaa korostuspuuteria.

Pelkäsin tummalta näyttävän puuterin olevan täysin sopimaton iholleni, mutta ei. The Shining Moment on luonnollisella tavalla kauniin kullanhohtava, tykkään kovasti! Koostumus on kermaisen pehmeä. Taidan pikkuhiljaa jäädä koukkuun näihin READY-sarjan tuotteisiin. Tykkään muutenkin bareMineralsista, mutta en vaan jaksa säheltää irtomineraalien kanssa.

Iholla runsaammin ja kevyemmin.

Ostin loppukuusta vielä IsaDora Perfect Liplinerin (1.2g / 9,70€) sävyssä 27 Zinfandel. Se taisi olla syksyn kokoelmatelineestä? Ostin siitä aikasemmin sävyn Fuchsia, joka on toiminut täydellisesti huulimeikkinä yksinään. Pieni sipaisu rasvaa päälle ja töissäkin huulet on näyttäneet virheettömiltä yli neljä tuntia. Toivottavasti tämä toimii yhtä hyvin.

Väritin tällä jo yksi aamu huuleni, mutta jänistin tummuuden kanssa ja pyyhin huulet puhtaiksi ennen lähtöä.. Olen jo ihan sinut kirkkaiden sävyjen kanssa, mutta joku tässä tummassa sai pupun pöksyihin, vaikka mielestäni näytin todella hyvältä. :D

Niin ja ne aikaisemmin hehkuttamani IsaDora Sugar Crush’t (6ml / 8,90€) sävyissä 108 Wine Crush, 112 Emerald Crush ja 114 Chameleon Crush.

Sain kampaajaltani pikkupullon Redkenin loistavaa hiuslakkaa ja ison kasan näytteitä. Varsinkin tuo Redkenin Diamond Oil -kaksikko kiinnostaa. Sebastian on merkkinä minulle ihan tuntematon.

Viilankantoluvasta voitin suloisen palkinnon. :) Tuo Duroyn (poskipuna?)sivellin on osoitteutunut ihan loistavaksi bM:n korostuspuuterille! Weledan suihkuvoide on vanha mieluisa tuttu, joka pääsee mukaan seuraavalle reissulle. Solar Oilia olen kanssa käyttänyt joskus vuosia sitten, se oli hyvää.

Oletteko te löytäneet Bioderman tuotteista suosikkeja?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Hanna Voutilainen tiistai 8. lokakuun 2013 at 11:25

  Munkin on tehnyt mieli ikuisuuden verran kokeilla tuota Bioderman misellivettä enkä edes tiennyt että joku kauppa toimittaa sitä Suomeen! Pitänee palkkapäivän saapuessa pistää ostoon… ;)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • Reply Myy tiistai 8. lokakuun 2013 at 12:02

   Mäkin innostuin, kun tämä selvisi mulle. :D

 • Reply Jonna H. tiistai 8. lokakuun 2013 at 11:34

  Olen käyttänyt kokeilupussukoista Bioderman rasvoja, ne ovat tosi hyviä. Olen tykännyt kovasti!

  • Reply Myy tiistai 8. lokakuun 2013 at 12:03

   Täytyy seuraavaksi tilata rasvojakin kokeiluun tuosta Hydrabio-sarjasta :)

 • Reply Salla tiistai 8. lokakuun 2013 at 12:01

  Misellivesi? Mitä se on? Selkeä aukko sivistyksessä ;)

  Kiitos sy-naamiolappuvinkistä, haluan ehdottomasti kokeilla! :)

 • Reply Kissis tiistai 8. lokakuun 2013 at 12:34

  Mä taas tykkään enempi irtopuutereista mitä tulee bM:ään…mulla on noita kiinteitäkin, mutta ei ne pohjat vaan niin hyviä ole :(

  Mitä tuo misellivesi on????

  • Reply Myy tiistai 8. lokakuun 2013 at 12:57

   bM:n kiinteää pohjaa en olekaan kokeillut, mutta tekisi mieli.

   Kurkkaa linkki tuossa Sallan vastauksessa. :)

 • Reply Kaisuli tiistai 8. lokakuun 2013 at 13:17

  Musta tuntuu että misellivesiä on hehkutettu niin monessa blogissa ettei niiltä ole voinut välttyä :) Itse en ole innostunut, en keksi milloin käyttäisin moista kun meikit pesen suihkussa pois ja vedettömien olosuhteiden reissuja on aika harvoin. Mut ehkä vielä opin! :D

  siameselipstick.blogspot.com

  • Reply Myy tiistai 8. lokakuun 2013 at 13:36

   Minä pesen meikit lavuaarin yllä ja putsaan misellivedellä pesun jälkeen hiusrajan ja kaulan. Niihin on hankalampi päästä tarkasti käsiksi puhdistusaineiden kanssa, kun en halua kastella hiuksia. :) Ennen käytin samaan tarkoitukseen puhdistusliinoja.

  • Reply Mohn keskiviikko 9. lokakuun 2013 at 03:55

   Haa, tuohan kuulostaa varsin toimivalta! Minulla on kokemusta vain Yves Rocherin misellivedestä ja minulla se ei kyllä koko kasvojen meikinpoistoon ole se paras vaihtoehto. Vanulappuja kuluu samoin kuin itse misellivettäkin aivan tolkuton määrä ennen kuin kasvot ovat mielestäni tarpeeksi puhtaat ja oikeasti meikittömät. Mutta tuohon hiusrajaan ja kaulaanhan misellivesi on varmasti aivan loistavasti omiaan!

   Hmm…ei olisi ollut kovin vaikeaa ”keksiä” tuota asiaa itsekin…. :-D

  • Reply Myy keskiviikko 9. lokakuun 2013 at 10:41

   Koko naamaa hinkatessa menisi vaan hermot.. :D

 • Reply Marisa sunnuntai 13. lokakuun 2013 at 03:53

  Muakin kiinnosti kovasti tuo Redkenin Diamond Oil -kaksikko muutama viikko sitten, kun surffailin HQHairissa (vai FeelUnique, en nyt muistakaan kumpi), ja tilasinkin ne. Odotin niitä kun kuuta nousevaa ja otin ne heti tulopäivänä käyttöön. Noh, pettymys oli aika suuri. Ensinnäkin, ne haisi ihan hirveälle. Ihan samalle, kuin mun omat hiukset, kun ovat olleet pesemättöminä 2-3 päivää, ei niin minkäännäköistä raikkautta.
  Toimivuudeltaan olivat aivan perustasoa. Shampoo pesi ihan hyvin, ei liian puhtaaksi kuitenkaan. Hiuksista ei tullut erityisen ilmavan tuntuisia. Hoitoainekin oli ihan peruskauraa, ei silottanut tai kosteuttanut mun hiuksia erityisen hyvin (se Bonacuren Fibre Force -tehohoito oli mulla paljon parempi!). Hiukset olivat 2 päivän päästä taas likaiset.

  Tuotteet oli siis ihan ok, mutta pidän Redkeniä aika ylellisenä ja hyvälaatuisena merkkinä ja siinä mielessä olin pettynyt, enkä ostaisi noita uudestaan, kun Bonacuret ja Cutrinit on vähintään yhtä hyviä.

  • Reply Myy sunnuntai 13. lokakuun 2013 at 07:38

   Onpas outoa! Mun mielestä molemmat tuoksui miedolle, mutta miellyttävälle. Shampoo ihan jees, mutta hoitis siloitti mun hiukset ihanan silkkisiksi.

  Leave a Reply