Guerlain, Inglot, Instagram, Maybelline, Silmämeikit, Urban Decay, Wet n Wild, YSL

Instagram osa 3

Taas vähän instameikkejä!

Väsyneen päivän naamiointiyritys savusilmillä. Milläs muullakaan kuin UD:n mustalla kajalilla ja Darkhorsella, hehe. Terveisin maailman monipuolisin meikkaaja. Katsotaan kuluuko Naked-paletista ensin loppuun lemppari kulmaluusävyni Virgin vai tuo joka päivään sopiva Darkhorse.. Ottaen muuten huomioon, että tämä meikki on heinäkuun alusta, on rusketukseni aste tosi kohdillaan! :D

Kultaa! Tässä on käytetty Wettiksen Comfort Zonen vasenta puolta ja UD:n tai Inglotin mustaa rajauskynää. Lisämausteena sojottavia hiuksia.

Ensimmäinen työversio turkoosilla, eli turkoosit ripset on vaihdettu mustiin. Turkoosi rajauskynä on Maybellinen, kuin myös luomelle taputeltu pronssinen Color Tattoo.

Vähän päivitetty versio turkoosista. Pohjalla siis samaa settiä kun edellisessä, mutta liikkuvalle luomelle on taputeltu lisää pronssisuutta UD:n Smogilla ja luomivakoon on tuotu korallisuutta Guerlainin Coup de Foudre -paletista. Tästä huomaa hyvin millaiset ripseni on; pitkät ja hennot. Tahdon lisää massaa! Pitää varmaan ostaa joku pohjustaja ripsivärille. Suosituksia?

Kaikissa kuvissa ripsillä on YSL:n Volume Effect. Huomaa selvästi, että on hyviä ripsipäiviä ja huonoja ripsipäiviä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Iluna maanantai 9. syyskuun 2013 at 09:48

  Oi,mitä meikkejä! Mulla on ollut testissä Art Decon pohjustaja,ja oon tykännyt siitä erityisesti Sensain 38:n kanssa :B

  • Reply Myy maanantai 9. syyskuun 2013 at 20:55

   Artdecoa on niin hankala ostaa.. Mutta se voisi olla yksi vaihtis :)

 • Reply Anonymous maanantai 9. syyskuun 2013 at 17:00

  Nättejä meikkejä!

  Mitä silmille muuten nyt kuuluu, leikkaukseen liittyen?

  • Reply Myy maanantai 9. syyskuun 2013 at 20:56

   Kiitos! Silmille kuuluu erittäin hyvää, olen ihan unohtanut, että mulla edes oli lasit :D Molemmat silmät meni aavistuksen yli (eli on +0.25), mutta se saattaa vielä tasaantua. Vähän kuivuu välillä, mutta sitä ne teki jo ennen leikkausta.

 • Reply Mohn tiistai 10. syyskuun 2013 at 04:38

  Ihania silmämeikkejä, erityisesti toi kultainen miellyttää mun silmääni. Mutta kaikista kyllä tykkään. Nyt alkoi tehdä mieli kokeilla heti mun uutta vihertävän turkoosia rajauskynää (Maybellinen Master Drama Chromaticsin turkoosi, liekö juurikin sama kuin sulla kuvassa?).

  • Reply Myy tiistai 10. syyskuun 2013 at 06:10

   Juuri se! Ihan huippukynä :)

  Leave a Reply