Alima Pure, Coleur Caramel, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Iroisie, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kulmakynät, Meikit, Neal's Yard Remedies, Seerumit, Suihkugeelit, Weleda, Zuii

Syyskuun Jolie Box

syyskuun-jolie-box-01

Olen kuukauden myöhässä, tiedän. Aion silti ruotia syyskuun boksin läpi! (Pakettihan köllötteli ensin viikon postissa ja sen jälkeen viikon olohuoneen lattialla, ennen kuin sain sitä edes avattua. Sitten olikin yhtäkkiä lokakuu ja uusin boksi kädessä.)

syyskuun-jolie-box-02

– Iroisie Gentle Facial and Eye Cleanser Gel (100ml) – Ensimmäinen ajatus, että tätä miselligeeliä Juille’s on kehunut MONESTI. Pakko olla hyvä! Puhdistusainetta voi käyttää kuivalle tai kostealle iholle, eikä sitä ole pakko huuhtoa pois. Olen testannut tätä sekä aamuputsarina (kuivalle iholle, ei huuhtomista) että iltapesun kakkosvaiheena (kostealle iholle, huuhdottuna). Kuivalle iholle levitettynä en saa tuotetta toimimaan. Se ensin vaahtoaa hieman ja sitten yksinkertaisesti häviää ihoon. Ei jää mitään, mitä pyyhkiä pois = ei puhdista. Kostealle iholle levitettynä tuntuu hassulta, kun yhtään mitään vaahtoa ei ole (pieni liukkaus vaan), mutta putsari on ollut ihan mukava käyttää. Geelissä on mieto, jotenkin hapan tuoksu. Tämä 100ml pullo on täysikokoinen. Tuntuu kovin pieneltä, kun on tottunut melkeen puolilitrasiin misellivesitonkkiin.

syyskuun-jolie-box-03

Couleur Caramel Tonic Lotion (200ml) – En edes tiennyt, että CC:llä on ihonhoitotuotteita. Kasvovesi sisältää mietoja hedelmähappoja (omena-, viini- ja glykolihappoa), mutta tämän AHA-pitoisuutta ei mainita. AHA-tuotteet kuorii ja kirkastaa ihoa ja yksi lemppareistani on Pixin Glow Tonic. En taida uskaltaa käyttää näitä samaan aikaan (kun pitoisuus ei ole tiedossa). Siirsin tämän jo kylppäriin, mutta en ole vielä korkannut. Oli todella randomia, että saatekirjeessä todettiin: ”Mikäli löydät tästä kasvovedestä uuden suosikin, voit hankkia jatkossa L’atélier des Délicesin Vitamin Rich Tonerin, joka on täysin vastaava tuote.” Öö jahas. Eli tätä ei myydä Joliessa.

syyskuun-jolie-box-04

syyskuun-jolie-box-05

Alima Pure Natural Definition Brow Pencil (1.14g) – Kolmas täysikokoinen tuote on kulmakynä. Kaikille tuli sama sävy, medium, joka onneksi uppoaa itselleni hyvin. Tästä on olemassa myös sävyt light ja deep. Tykkään enemmän automaattikynistä, koska niitä ei tarvitse teroittaa, mutta kyllä tämä käyttöön pääsee. Koostumus tuntuu kädellä aika pehmoiselta ja peseytyy helposti irti, mutta pysyy naamassa vähän paremmin. Kynä on kuitenkin niin pehmeä, että se täytyy teroittaa vähintään joka toisen käyttökerran jälkeen tai lopputulos on suttuinen.

syyskuun-jolie-box-06

Weleda Almond Body Wash (näyte 20ml) – Olisin vähän mielummin testannut voiteen, mutta menee tämäkin! Salikassiin siis. Mantelisarjassa on ihana tuoksu.

syyskuun-jolie-box-07

Dr. Hauschka Night Serum (näyte 2.5ml) – Olen itseasiassa testannut tätä yöseerumia ihan kunnolla vuosi sitten, kun se ilmestyi markkinoille. Hauschkan periaatteisiinhan ei kuulu laittaa yöksi iholle mitään voiteita ja tämä rasvaton geelimäinen seerumi oli merkille iso lanseeraus. En itse allekirjoita tätä tapaa, koska ihoni on niin kuiva, että sen (iltaisin) hoitamatta jättäminen on hyvin epämiellyttävää. (Ehkä se toimisi pitkässä juoksussa, mutta olen liian mukavuudenhaluinen testatakseni.) No, sama epämiellyttävyys kävi seerumin kanssa. Se on niin alkoholista (ja rasvaton), että se yksinkertaisesti tuntuu iholla pahalta. Meistä ei tullut ystäviä, mutta ehkä joku rasvaisempi iho ilahtuu. Niin joo, Hauschkaa ei myydä ollenkaan Joliessa!

syyskuun-jolie-box-08

Mukana oli myös kolme pussinäytettä. Neal’s Yard Remediesin Deliciously Ella -yhteistyötuotteet kiinnostavat, mutta hämmentää miksi sekä puhdistustuote että kasvovoide on pakattu 100ml pulloon. Voiteeksi se on iso (hyvä hinta-laatusuhde!), mutta putsariksi pieni. Molemmissa tuoksuu päällimmäisenä raikas kurkku. Puhdistusgeeli on kirkasta, ohutta lirua ja se vaahtoaa miedon pehmeästi (siis juuri sellaista mihin olen viime aikoina rakastunut). Voide on myös koostumukseltaan ohutta, mutta tuntui hyvin kosteuttavalta. Tekisi mieli ostaa nämä, mutta en varsinaisesti tarvitse yhtään putsaria tai voidetta. Zuiin kukkaisprimeri onkin vanha, tykätty tuttu!

Syyskuun saldo oli siis kolme täysikokoista ja kaksi näytekokoa. Hauschkaa lukuunottamatta aion testata kaikkea. Aika jees! Tällä kertaa boksin arvo oli noin 70 euroa eli aika tasainen linja pysyy. Jolie Boxia voi tilata kolmen kuukauden (24€ per boksi) tai kuuden kuukauden (20€ per boksi) tilauksena.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply SariBP torstai 13. lokakuun 2016 at 08:41

  Kulmakynä, jota pitää olla alvariinsa olla teroittamassa, ei kyllä saa minulta kannatusta. Jotkut huultenrajauskynätkin ovat niin pehmeitä, että vähän väliä joutuu teroittamaan. Kyllä elämä on vaikeeta;)

  • Reply Myy lauantai 15. lokakuun 2016 at 21:13

   Niinpä! Automaattikynät pop <3

 • Reply Salka torstai 13. lokakuun 2016 at 21:14

  Musta on tavallaan hassua, että Jolie Boxissa on tosi paljon tuotteita, joita ei kuitenkaa myydä Joliessa :D Esim. tuo kasvovesivertaus, no IMO ei tod. ole sama tuote ^__^

  • Reply Myy lauantai 15. lokakuun 2016 at 21:12

   Ihan totta! Toki ne jo alkuun kertoi, että paketeissa tulee olemaan muutakin, mutta mä jotenkin ymmärsin, että niitä olisi vain satunnaisesti tai että merkit olisi ihan justiinsa tulossa myös Jolieen myyntiin. :)

  • Reply Sari maanantai 7. marraskuun 2016 at 14:04

   Kiintoisaa, jos ei ole sama tuote! :-O L’Atelier ja CC kun ovat samaa puljua, niin tulkitsin Jolien vinkin automaattisesti niin, että kasvovesi olisi ihan tismalleen sama tuote.

   • Reply Myy maanantai 7. marraskuun 2016 at 18:48

    Voihan se olla niinkin, mutta olisi jotenkin luullut Jolien perustelevan väittämäänsä jollain. :) Vaikka just kertomalla, että tuotteilla on sama valmistaja.

  Leave a Reply