Clinique, EOTD, Fyrinnae, Lumene, Maybelline, Meikkipohjat, Nars, Silmämeikit, SkinFood, Urban Decay

EOTD: Kultaa vai vihreää?

Postasin eilen Fyrinnaen ostoksistani ja tässä ensimmäinen meikki, jossa käytin Aztec Goldia. Se on jännä sävy, joka näyttää jossain valossa likaisen kultaiselta ja vähän hämärämmässä kultaan taittavalta myrkkyvihreältä. Kuvat saa taas klikattua suuremmiksi!

Pohjustajana taas UDPP, Goshin kultainen puikko sekä ripsirajassa UD:n musta kajal. Niiden päälle Aztec Gold on taputeltu sormin. Luomivakoa varjostettu kaikkeen taipuvalla helpolla arkivärillä eli UD:n Buckilla. :) Buck tuntuu muuttuvan yhdistelmästä riippuen lämpimän ruskeasta kylmän harmaaksi, outoa. Kulmaluulla ylläripylläri UD:n Virgin.

Kulmissa Lumenen blaah-kulmakynä, koska en vieläkään ole muistanut ostaa täyttöä Sensaihin. Ripsissä taas sama Maybellinen Colossal Volum’ Express. Vaikka tässä kuvassa ripset näyttää menevän suht järkevästi, huomaa seuraavasta kuvasta miten ulkonurkat sojottelee aina mihin sattuu.

Meikkipohjana Skinfoodin Aloe BB ja sen päälle Beauty Blenderillä pyöriteltynä (kiitos vinkistä Petra!) Cliniquen Perfectly Real Radiant Skin -meikkipuuteri. Poskilla taas Narsin Amour. Meikkaan arkiaamuisin ennen kuin syön aamupalan, joten huulet oli taas niin meikittömät kuin rasvattomat ja siksi leikelty kuvista pois. Napsin kuvat siis heti meikattuani, koska muuten en kuitenkaan ehtisi.. :)

Ja nyt sormet ristissä toivon, ettei blogger sössinyt kuviani rakeisiksi. Ei vaan ole ollut aikaa miettiä ja opetella lisäämään kuvia jotain muuta kautta..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anonymous torstai 7. marraskuun 2013 at 15:37

  Sulla on niin täydelliset kulmat!

  • Reply Myy torstai 7. marraskuun 2013 at 21:14

   Oi kiitos! Olen yrittänyt kasvatella niistä vähän paksumpia, mutta tästä ei taida pidemmälle päästä :)

 • Reply Mohn perjantai 8. marraskuun 2013 at 00:22

  Voi miten ihanalta sun iho näyttää! Luomiväri on periaatteessa kaunis, mutta minulle henk.koht. niin vieras väri, että itselleni en voisi kuvitella. Sinulla näyttää kyllä nätiltä.

  • Reply Myy maanantai 11. marraskuun 2013 at 22:33

   Kiitos! Iho on taas vaihteeksi voinut todella hyvin :)

 • Reply Pumpulipupu lauantai 9. marraskuun 2013 at 17:46

  Hienolta näyttää Aztec Gold, ja nostaa kyllä arkipäivän meikin ihan uudelle tasolle! :)

  • Reply Myy maanantai 11. marraskuun 2013 at 22:34

   Sillä saa kivasti säväytystä olematta kovin räikeä :)

 • Reply Panda torstai 14. marraskuun 2013 at 21:37

  Tuo sävy on UPEA. Myinköhän omani Ilunalle vai onkohan se vielä jossain jemmassa…. jäänyt jauheet lähes nollakäyttöasteelle ripsipidennysten myötä, ei jaksa sotkea :)

 • Leave a Reply