Yleinen

Lontoon ostoksia

Body Shopista tarttui mukaan Sweet Lemon -paketti, josta löytyy vartalokuorinta ja -voi (£15), minikokoinen Hemp Hand Protector (£5) ja Baked Cheek Colour sävyssä 01 Petal (£12).

Olin jostain syystä Bootseissa ihan hukassa, mutta Superdrug’sta löytyi muutama kiva asia. Goshin puikkoluomiväri sävyissä Love That Gold! ja Love That Purple! (£2.99 per kpl) sekä Long Lasting Lip Marker sävyssä 002 Pink (£4.99). Harmittaa, että en ostanut noita luomivärejä täydellisiä pohjustajia kaikissa myynnissä olevissa sävyissä, koska hinta oli noin halpa.. No, ei siellä ollut kuin viittä sävyä.

Suunitellut ostokset kentältä eli varastoon edellisen loppumista odottamaan kaksi suosikkituotettani; Dior Addict Lip Glow (£17.45) ja Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant (£13.75). Lisäksi aamuputsariksi kokeiluun Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild. (£10.90). Tuon Lip Glown sain mielestäni todella hyvään hintaan eli noin 20 eurolla, kun se maksaa Stokkalla muistaakseni yli 35 euroa. Samoin Clarinsin dödö irtosi kympin halvemmalla. Cliniquen putsarin hintaa en tiedä, mutta noin 12,5 euroa on varmasti hyvä hinta. :)

Kentältä tarttui mukaan myös Victoria’s Secretin ihanan tuoksuisia vartalotuotteita. Vartalovoiteet Secret Charm, Vanilla Lace ja Coconut Passion (£8 per kpl) sekä suihkugeeli Coconut Passion (£6.95). Nuuhkin hyllyllä kuin hullu, jonka seurauksena pää meni ihan sekaisin, enkä haistanut mitään pitkään aikaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sonia tiistai 6. syyskuun 2011 at 09:25

  Onneksi mä en käytä juurikaan vartalovoiteita, Victoria’s Secret on sen takia jäänyt rauhaan. Mutta suihkugeelit houkuttelisivat…

  Ostin kanssa tollasen Goshin lipstainin, unohdin kokonaan sen yhteen sälälaatikkoon siivotessa ja nyt vasta muistin tätä lukiessa, että sitä pitäisi testata!

 • Reply diamond girl tiistai 6. syyskuun 2011 at 14:30

  ihania juttuja olet ostanut! body shopin tuotteet on ihanan tuoksuisia :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

 • Reply Myy tiistai 6. syyskuun 2011 at 19:38

  Sonia: Se on ihan kelpo lipstain, vaikka pysyvyys voisi olla hitusen parempi. :)

  diamond girl: Toi sitruuna on kyllä herkkutuoksu!

 • Reply Virve keskiviikko 7. syyskuun 2011 at 00:44

  Pääsen itsekin reilun viikon kuluttua Lontooseen shoppailemaan ja epäilen, että lentokentältä saattaa tarttua mukaan VS:n vartalovoide jos toinenkin… :)

 • Leave a Reply