Academie, Apteekkikosmetiikka, Batiste, Cailap, Id Hair, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, LivBox, Meikkisiveltimet, Muotoilutuotteet, Vichy

Marraskuun LivBox

Nyt tuli kiva boksi! Kaikki tuotteet herättivät mielenkiintoa. :)

Cailap by Mariela Sarkima The Sponge / Ensin ajattelin, että plääh meikkisieni. Mutta hetkinen, eihän tämä olekaan mikään tavallinen meikkisieni! Toinen puoli on perinteisen kumimainen, mutta toisella puolella on samettipinta puuterin levittämistä varten. Kätevää! Varsinkin, jos meikkaa jossain muualla kuin kotona. Saa nähdä miten tämä kestää pesuja. Hintaa sienellä on 3,90 euroa.

Id Hair Elements Fix It In Place Strong Hairspray (80ml) / Olen tällä hetkellä hyvin hiuslakassa, eli varsinaista tarvetta ei olisi ollut. Matkakokoinen pullo on kuitenkin kätevä vaikkapa laukussa mukana. Sumu tulee pullosta pehmeänä ja tasaisena, mutta voimakkaana. Tuoksuu perinteisen lakkamaiselle. Pitoa en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Id Hair on merkkinä minulle ihan tuntematon. Täysikokoinen pullo (300ml) maksaa 24 euroa, joka on mielestäni ihan perus hinta kampaamolakalle.

Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream (15ml) / Olen itseasiassa jo käyttänyt tätä voidetta ja se oli varsin hyvää. Käytän siis mieluusti uudestaankin! Sain vielä onneksi kuivan ihon version. Postauksen voi lukea täältä. Näytepurkki on posliinia ja muotoiltu kuin täysikokoinen, plussaa siitä. Normaalikokoinen (50ml) purkki maksaa 32,30 euroa. Kai tämän voisi luokitella semiselektiiviseksi apteekkikosmetiikaksi. ;)

Academie Apricot Mask (10ml) / Geelimäinen naamio lupaa heleyttää ihoa. Hauska päästä kokeilemaan kalliimpaa hoitolasarjaa, mutta toivoisin boksista löytyvän myös ihan ”tavallisia” selektiivisiä tuotteita. Annosnapista luvataan riittävän myös kaverille. Mielestäni tämä olisi järkevämpää pakata puolet pienempiin kertanappeihin, koska itselläni ei ole tapana naamioida kavereiden kanssa ja näin osa tuotteesta menee hukkaan. Enkä usko Miehen arvostavan, jos tulen lähmimään loput naamiosta sen naamaan.. Täytyy sitten testatessa katsoa saako rasian pysymään tiiviisti kiinni seuraavaan päivään, jotta voisi hyödyntää molemmat käyttökerrat. Kahdeksan annosnapin paketti maksaa 42 euroa, joka tuntuu kalliilta. Toisaalta jos napit olisi puolet pienempiä, ei vajaan kolmen euron kertahinta tuntuisi pahalta.

Batiste Dry Shampoo Original (50ml) / Minulla on käytössä Batisten kirsikkaversio (niin matkakokona kuin täysikokoisena) ja tykkään siitä paljon! Kuivashampoo jättää hiukset todella puhtaan ja ilmavan tuntuisiksi, eikä siinä ole semmoista muotoiluefektiä kuin Klippoteketin versiossa. Tässä on voimakkaan raikas tuoksu, kun taas kirsikka on ihanan ällöttävän esanssinen. Pikkupullo maksaa 3,90€ ja iso 7,90€. Ei paha!

Tykkäsittekö te boksinne sisällöstä? Oliko jotain vaihtelua tuotteissa?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Riikka tiistai 5. marraskuun 2013 at 18:03

    Heh, näin nämä jutut menevät. Juuri tilitin blogissani, kuinka tämän kertainen Livbox oli mielestäni kohtuullisen surkea ja heti löytyy joku, joka tykkäsi tosi paljon. Tosiaankaan ei voi aina kaikkia miellyttää. :) Sain muuten samat tuotteet.

    • Reply Myy tiistai 5. marraskuun 2013 at 20:37

      Niinhän se taitaa mennä :) Mä olen tähän asti aina löytänyt jotain huonoa boksista.

    Leave a Reply