Clarins, Kasvovoiteet

Clarins HydraQuench Rich Cream

Ostin Clarinsin HydraQuench-linjan paksuimman voiteen viime syksyn Hulluilta Päiviltä. Saman sarjan seerumi on todella ihanaa ja olin kesällä kokeillut pikkutuubin verran sekaihon geelivoidetta, joka toimi hyvin. Tai siis kuivalla iholla käytin sen kesällä päivävoiteena sävytetyn kosteusvoiteen alla. ;) Rich Creamin pakkaus lupaili pelastusta erittäin kuivalle talvi-iholle ja minä uskoin.

Voide on pakattu painavaan siniseen lasipurkkiin. Pakkaus sopii hyvin linjaan sarjan muiden tuotteiden kanssa ja on mielestäni tarpeeksi ylellinen selektiiviselle voiteelle. Ei kovin käytännöllinen reissatessa, mutta se ei ole minulla ongelma kun purkki asuu kylpyhuoneen kaapissa.

Voide on koostumukseltaan paksua ja jämäkkää. Ei niin jämäkkää, etteikö pystyisi sormella purkista kaapaisemaan, mutta tuhtia silti. Tuoksu on voimakkaan parfyyminen ja.. jotenkin mummomainen.

Olin ajatellut, että tämmöisen paksun tehovoiteen alle on mahtavaa lukita kosteuttavia seerumeita tai hoitavia öljyjä. Paskan marjat. Ihan sama mitä tuotetta olen tämän alle laittanut, alkaa voide rullata päällä. Jos pitäisi valita voiteiden käyttäytymisen inhokki numero yksi, olisi se rullaantuminen. Se tunne on niin ahdistava, että meinasin monesti pestä kasvot uudestaan. Sen sijaan tyydyin rullaamaan loputkin voiteet irti. Ainoa tapa millä sain voiteen toimimaan ihollani, oli sen levittäminen puhtaille kasvoille sellaisenaan. Mutta kun ei se riitä, ihoni tarvitsee enemmän.

Inci, josta voi olla montaa mieltä. Minulla ei varsinaisesti ole mitään mineraaliöljyjä vastaan, mutta kyllä silti toivoisin tämän hintaisessa tuotteessa öljyjen olevan jotain muuta.

Sorry Clarins, tämä ei toiminut. Loput purkista päätynee kaulalle ja decolteelle. Tai hieman hintavaksi käsirasvaksi.. Nimittäin 50ml purkki maksaa lähes 60 euroa. Itse en onneksi ihan niin paljoa tästä maksanut, kiitos Hullareiden. Onko joku teistä käyttänyt tätä voidetta onnistuneesti? Teenkö minä jotain väärin?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Flicka sunnuntai 7. huhtikuun 2013 at 17:40

  Voin antaa melkein kaiken muun anteeksi kasvovoiteelle, mutta rullaantuminen on anteeksiantamaton synti jota en missään nimessä hyväksy! Se on niin kamala se tunne kun hipaisee poskea ja tuote lähtee kasaantumaan. HYI!

  Vaikka Clarinsilla onkin hyvä maine ja ne pari tuotetta joita olen kokeillut ovat olleet erinomaisia, en kuitenkaan ole paremmin tutustunut heidän ihonhoitotuotteisiin. En oikein tykkää pakkauksien ulkonäöstä ja fonttikin on jotenkin vanhan näköinen.

  • Reply Myy sunnuntai 7. huhtikuun 2013 at 20:59

   Sitten sen hipaisun jälkeen ei vaan voi antaa olla, vaan on pakko rullata kaikki..

   Clarins on mun mielestä viime aikoina päässyt hieman eroon mummo-leimasta. Meikkipuoli on ainakin uudistettu hienosti :) Minäkään en ole kovin montaa Clarinsin tuotetta kokeillut, mutta kyllä tämä hieman lannisti.

  • Reply Flicka maanantai 8. huhtikuun 2013 at 12:39

   Joo, meikkipuoli onkin paljon vakuuttavampi kuin ihonhoito :)

   Odotan muuten aina innolla postauksiasi jos niissä sattuisi olemaan juttua aasialaisesta kosmetiikasta. Se kiinnostaa kovasti ja blogisi kautta on muutaman kivat merkit tulleet tutuiksi :)

  • Reply Myy maanantai 8. huhtikuun 2013 at 18:23

   Kiva kuulla! Tässä kevään aikana yritän saada yhteenvetoa aasialaista merkeistä :) Ja muutama aasialainen tuote odottelee arviota..

 • Reply Evelyn perjantai 8. elokuun 2014 at 15:31

  Postauksesi on jo yli vuoden vanha, mutta ajattelin silti kommentoida tähän omia samankaltaisia kokemuksiani. Itse olen käyttänyt reilun kuukauden päivät Clarins HydraQuench Cream:ia ja hämmästelin kun tuote rullautui hyvin usein pois iholtani. Harmitti, sillä tuote muutoin tuntui sopivan kosteuttavalta ja teki ihon pehmeäksi. Melkein jo vaihdoin merkkiä, kunnes tulin hankkineeksi Clarisonic Mia 2 -ihonpuhdistuslaitteen. Heti tuon laitteen ostamisen jälkeen kaikki tuotteet ovat imeytyneet ihooni ongelmitta. Ainakin omalla kohdallani tuo voiteen pois rullautuminen johtui siis siitä, että ihoni kaipasi syväpuhdistusta (kuorintavoiteet eivät riittäneet tähän), jotta pystyi vastaanottamaan ne tuotteet mitä siihen laitoin.

 • Leave a Reply