Orly, Yves Rocher

Kynsiä, kynsiä..

Näistä kynsistä tuli lopulta ihan karsean rumat, mutta minkäs teet. Olisi taas pitänyt suosilla pysyä erossa niistä glittereistä. Rajansa kaikella! Tarkoituksena oli penkoa epämääräisten kynsilakkojen laatikkoa ja ottaa joku niistä käyttöön.

Alku oli ihan lupaava. Pohjalla OPIn Nail Envy Dry & Brittle, päällä kolme kerrosta Yves Rocherin Yria -sarjan lakkaa sävyssä 306 Violine Praia. Hyvin kiiltävä, tumma viininpunainen cremelakka. Levittyi ihan hyvin, vaikka sivellin oli kummallinen pullukka. Korkki tosin oli aivan liian pieni, eikä siitä saanut hyvää otetta. Tämä lakka on ”ihan kiva”, mutta päätyy varmasti johonkin franken-kokeiluun.

Tähän olisi oikeesti voinut lopettaa. Myös lukemisen. ;)

Kärkiin kerros Orlyn Groupieta, joka jättää karsean selkeän rajan. Yritän pelastaa tilannetta kerroksella Orlyn AMP’Dia koko kynnelle. Vielä kauhempi, joten laitan toisen kerroksen. Raja näkyy vieläkin ja isot hileet hyppivät silmille. Tuohoan homman vetäisemällä koko kynnelle vielä kerroksen Groupieta. Kuva ei kerro kunnolla kuinka törkeiltä nuo AMP’Din hileet näyttivät. Kuivatin sotkun Sechellä ja harmittelin, että en ehtisi enää lakata kynsiä uudestaan.

Ei näin. Joskus tämäkin harakka innostuu liikaa..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eiko keskiviikko 17. helmikuun 2010 at 22:35

    Yksistään tumma viininpunainen on tosi njam-lakka. Hileet ja glitterit eivät kuulu kynsilakoissa suosikkeihini. Yksinkertainen hohde tai kiiltävä tumma väri on parasta :D

  • Leave a Reply