OPI, Sensai

Sea Ya Later, Sailor!

Pelkäsinkin, että tämä OPI:n lakka on todella läpikuultavaa, ja niinhän tämä on. En heti keksinyt mitä cremelakkaa olisin alle laittanut, niin en sitten laittanut (Essien Mint Candy Apple, tietty!). Lakkaa on tässä varmaan viisi kerrosta, mutta en varmaksi muista kun hermot meni. Jostain syystä näistä kuvista ei onnistunut yksikään.. Kynsinauhoja ei ole vielä siistitty, kun lakkaus on kesken. Alla Poshen Treatment Basecoat.

En jaksanut lakata kynsiä uudestaan, enkä myöskään halunnut mennä töihin epämääräisen läpikuultavilla kynsillä, joten.. Glitteriä! Jeii! Olinkin jo pysynyt niistä erossa viikkoja. ;) Päällä siis OPI Silver Snowflakes Glitter Top Coat ja parit kerrokset Seche Viteä kuivattamaan koko paketti. Tässä illalla keinovalossa..

..ja seuraavana päivänä auringossa. Tässä kuvassa sävy on mielestäni lähimpänä oikeaa.

Seuraavaksi vetäisen tämän turkoosi-mintun ihanuuden alle peittoa, niin toimii varmasti paremmin!

Asiaan liittymättä.. Heitin Sensain rakkausrätin vahingossa tumman pyykin sekaan. Minä, pyykkien lajittelun mestari! Miten voin tehdä sellaisen mokan! Harmaahan siitä tuli. Jopa lopullisen pilaamisen uhalla liotin sitä hetken kloritessa ja viskasin tällä kertaa vaalean pyykin kanssa koneeseen. Taas se näyttää uudelta, eikä klorite ehkä tappanutkaan sitä. :) Jee!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply RubyWoo torstai 16. syyskuun 2010 at 23:15

    Ihanan variset kynnet :D
    Varsinkin auringon valossa nayttavat tosi natilta :)

  • Leave a Reply