Beauty Blender, Deodorantit, Ekokosmetiikka, Hamstraus, Hiukset, Hiusvärit, Ihonhoito, KC, Kynnet, Kynsinauhavoiteet, L'Oreal, Lumene, Meikit, Melvita, Öljyt, Siveltimet, Suihkugeelit

Alelöytöjä

Aleostoksia-01

Ostospostauksia ei ole ollut aikoihin! Kävin viime viikonloppuna työpäivän jälkeen vähän kaupoilla pyöriskelemässä ja ihmettelemässä, josko löytäisin jotain kivaa vaatetta siipalle. Sen sijaan päädyin kosmetiikkaosastolle ostamaan itselleni purkkeja. Hups!

Aleostoksia-02

Öljyjä? Extraordinary? Luonnonkosmetiikkaa? JOO! Olen niin helppo. Melvitan L’Or Bio -lahjapakkauksesta löytyy superkaunis kuivaöljy ja suihkugeeli. En tarvitsisi yhtään suihkugeeliä, mutta pari taikasanaa ja kolmesta kympistä lähes puoleen tipahtanut hinta teki tehtävänsä. Taidan heittää tämän salikassiin tekemään treenin jälkeisistä suihkuhetkistä astetta parempia. Öljyä sen sijaan tarvitsen aina!

Aleostoksia-03

Kuten myös kynsinauhaöljyä. Mielestäni tämä L’Orealin Nutri-Oil ei ole edes ollut kovin kauaa markinnoilla? Tai sitten aika kulkee semmosta vauhtia, etten pysy mukana. Pullossa on sivellin, joka on periaatteessa ihan kätevä, mutta ihan paras tapa pakana kynsinauhaöljy olisi joku sellainen, missä ei ole mitään kaatumisvaarassa olevaa osaa. Öljyän kynnet ja kynsinauhat sängyssä, joten aina jännittää laskea pullo kädestään johonkin. Yleensä syliin kirjan päälle. :’D

Lumenen dödö maksoi vain pari euroa, joten se lähti kokeilumielessä matkaan. Ja olin juuri saanut kaasolta ukaasin pakata polttarikassi valmiiksi (A-P-U-A), joten heitän tämän sinne. Huomasin muuten vasta nyt, että tämä on hajustamaton. Aika hassua, koska jotenkin Berry Refresh -sarja sai kuvittelemaan, että tietysti tässä on tuoksu. Menin myös perinteiseen shoppailuansaan, koska jäljellä oli paaaaaljon niitä keltaisia versioita ja kaksi näitä liiloja, niin tietysti ostin tämän mitä muutkin on selvästi ostaneet!

Mun tukka haluaa sitkeästi olla vihertävän sininen, vaikka haluaisin sen olevan violetti, joten pinkihtävän punainen Color Mask Paint voisi toimia. Kokeilin kerran pinkillä Biozellilla taittaa sinivihreitä latvoja violetiksi ja se onnistui aika hyvin. Onkohan näissä sävyvalikoima uudistumassa, kun alepöydässä oli näiden lisäksi ainakin keltaista ja vihreää? Toivon myös, ettei mun kampaaja käy ihan hirveästi täällä lukemassa näistä mun testailuista. :D

Aleostoksia-04

Beautyblenderin joulupakkaukset oli päätyneet aleen! Pikkasen päälle 20 eurolla sai kaksi meikkimunaa ja nestemäisen pesuaineen, joten kaupat tuli. Meikkisienet jäänee odottelemaan käytössä olevien hajoamista, mutta pesunesteen otan heti testiin. Tähän asti olen pessyt blenderiä niin marseillesaippualla, BB:n omalla kiinteällä saippualla kuin Lushin palasaippualla..

En ostanut mitään normaaihintaista, vaikka kävin hipeltämässä MACin uusia nestemäisiä mattapunia. Woop, hyvä minä! Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Mari keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 08:53

  Joo, ostin tuon beatyblenderin setin, baremineralsin aloituspaketin -50%. Estee Lauderin ihonhoitosetin ja Helene Rubinstainin primer aurinkosuoja hössäkän -70 %. Ja Blissin kasvovoiteen. Onneksi osa meni joulukuun rahoista jo;)

  • Reply Myy keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:04

   Ooo -70% on jo tosi hyvä ale! :)

 • Reply Nanna keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 10:18

  Oooooh tuo Melvitan öljypullo on kaunis! :o Mirä öljyä se on?

  • Reply Myy keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:08

   Siinä on mm. argan-, kendi-, inca inchi-, buriti- ja pracaxiöljyä. Kreisi sekoitus. :) Normaalimyynnin pullo on vähän eri näköinen.

 • Reply Emma keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 13:37

  bongasitpa hyvän tarjouksen beautyblendereistä! Täytyy käydä kurkkimassa viikonloppuna josko noita olis vielä jäljellä..Stockaltako ostit?

  • Reply Myy keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:04

   Stokkalta! Siellä oli myös toista settiä, missä oli se hassu suihke :)

 • Reply Viivi keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 18:01

  Oooo mistämistä tuo Beautyblender-pakkaus?? ♥

  • Reply Myy keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:05

   Stokkalta! Siellä oli myös toista erilaista settiä :)

 • Reply JonnaH. keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 18:03

  Hyvä löyty tuo BB ja nuo öljyt. <3

  • Reply Myy keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:05

   Niin on! <3

 • Reply Satu / Ripsarit Poskilla keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 18:10

  Hyviä alelöytöjä! Kiitos, kun muistutit, että on aika öljytä kynsinauhat <3

  • Reply Myy keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:05

   Mä oon vasta tyytynyt kattelemaan tota pulloa :’D Voi kun tosta saisi hyvän rutiinin..

 • Reply Ilona keskiviikko 13. tammikuun 2016 at 21:09

  Mä en ole tainnut ostaa mitään alesta. :’D Olen huono. Normihintaisia sitten sitäkin enemmän… Ehhee.

 • Reply EllaA tiistai 19. tammikuun 2016 at 21:05

  Ehtisinköhän vielä huomenna pyörähtämään stokkalla, josko siellä olisi tuota BB pakkausta vielä….haluuuuun! En oo vielä oikeeta meikkimunaa testannut, tähän asti mennyt feikeillä ja haluan kyllä nyt oikeesti tuntee sen eron!

 • Leave a Reply