Ihonhoito, Meikit, Swissclinic

Ripsiseerumitesti starttaa

Swissclinic-Swisslashes

Sain Swiss Clinicin ripsiseerumin testiin jo pari kuukautta sitten. Testijakson aloittaminen viivästyi kunnolla, kun olin ensin kipeänä ja sitten hyvin pian toivuttuani uudestaan kipeänä. Jälkimmäisen flunssan kylkiäisenä sain vielä jonkun allergisen reaktion, jonka seurauksena koko kasvojen alaosa oli ihottuman peitossa. En missään nimessä halunnut aloittaa tämän tyyppisen tuotteen testaamista ennen kuin olen taas kunnossa. Mutta nyt!

Swissclinic-Swisslashes-02

Raportoin testituloksista sitten kuukauden tai parin päästä, mutta lähtötilanne on tämä. Ripseni on kyllä mukavan mittaiset, mutta harvahkot ja hyvin hennot. Sen lisäksi ne on aivan piikkisuorat (kuvassa taivutettu, että näkyisivät). Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, mutta poistan sen hellävaraisesti öljyllä, joten en usko ripsiväritottumuksieni kuitenkaan kuluttavan ripsiäni sen enempää. Swiss Lashes -seerumi lupaa hoitaa hauraita ripsiä tehden niistä terveet ja vahvat. Juuri sitä mitä kaipaan!

Millaisia kokemuksia teillä on ripsiseerumeista?

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia / Beauty Highlights maanantai 20. huhtikuun 2015 at 11:00

  Mullakin on tämä parhaillaan testissä, mutta vähän pelkään testata näitä ripsiseerumeita, joita sipaistaan eyelinerin tapaan ripsirajaan, kun yleensä ne on aiheuttanut mun silmänympärysalueelle punoitusta. Sen sijaan ne ripsiseerumit, joita harjataan ripsiin, on toimineet mulla hyvin ilman mitään herkkyysreaktioita (esim. Talika). Saa nähdä miten tämän kanssa käy! Raporttia tulee mullakin blogiin ;) Jään myös odottelemaan sun tuloksia! :)

  • Reply Myy tiistai 21. huhtikuun 2015 at 23:41

   Mua kanssa jännittää! Raportteja odotellessa. :)

 • Reply J maanantai 20. huhtikuun 2015 at 21:03

  Minä en enää voisi elää ilman Revitalashia, niin paljon tykkään pidemmistä ripsistäni. Tosin vedenkestävää ripsaria ne ei kestä, putoavat pois puhdistettaessa. :/

  • Reply Myy tiistai 21. huhtikuun 2015 at 23:42

   Irtoaako ne seerumin avulla pidennetyt ripset sulla helpommin kuin normaalisti kasvaneet? Vai aiheuttaako WP-ripsiväri tuhoa myös ilman seerumia? :/

  Leave a Reply