OPI

Kateudesta vihreä..

..tai kynsilakasta?

Käytetyt lakat: OPI Nail Envy Dry & Brittle, OPI Jade Is the New Black, OPI Silver Snowflakes Glitter Top Coat, OPI Text Me – Text You, tarranauhaa ja Poshen pikakuivattaja. Poshe alkaa olla lopussa. En aluksi suostunut uskomaan, että puolivälin jälkeen siitä tulee venyvää siirappia, mutta nyt uskon. Joudun kääntelemään pulloa jokaisen kynnen välissä, että saisin sutiin tarpeeksi tavaraa. Ja se venyy kummallisiksi ohuiksi säikeiksi. Jos tahmeaa siirappia ei ole sudissa tarpeeksi, niin pinnasta ei tule tasainen. Ärsyttävää!

Aluslakan jälkeen kaksi kerrosta OPIn kevään Hong Kong -kokoelman Jade Is the New Blackia. Tämä on odottanut käyttöä pitkään. Sävy on kaunis ja pinta peilaa upeasti jopa ilman päällyslakkaa, mutta silti tästä tulee epävarma olo. Ehkä en vaan vieläkään osaa olla cremelakkojen kanssa.

Viime viikkoina harakka on taas kunnolla herännyt henkiin.. Noin puolelle kynnestä OPIn Silver Snowflakes Glitter Top Coatia, kaksi kerrosta. Rajalle hopeista tarranauhaa..

..ja vielä päälle OPIn Text Me – Text You. Ihan vaan yksi kerros tasaamaan kimallusta ja suojaamaan tarroja pikakuivattajalta. Tulipas ..jouluiset. Onneksi en käyttänyt kultaista glitteriä, olisivat olleet pahemmat. :D Jouluisuus iskostui syvälle päähäni, kunnes menin töihin. Ei helv.. En tiedä voinko käyttää tätä lakkaa ikinä. Se vaan niin täysin mätsää väreihin työpaikalla, joten nämä kynnet tuntuivat ihan työkynsiltä. Ehkä lomalla voisi yrittää?

Viime aikoina Mies on tehnyt kotona paljon töitä, joka näkyy mun kynsissä. Vähemmän yhteistä aikaa – enemmän aikaa lakkailla kynsiä..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Charming Nails: keskiviikko 2. kesäkuun 2010 at 06:18

    Nää on kivat :)

  • Leave a Reply