OPI

OPI Cuckoo for this Color & Lucerne-tainly Look Marvelous

Pahoittelut, hukuin taas hetkeksi töihin ja päivittely jäi. En millään osannut päättää mitä Swiss -kokoelman lakkaa käyttäisin ensin, joten lakkasin kynnet kahdella.. Molemmissa alla pari kerrosta Poshen Treatment Basecoatia ja päällä Seche Vitea.

Vasemmassa kädessä CftC, paitsi nimettömässä LtLM. CftC näytti pullossa hyvin syvältä turkoosilta, joten yllätyin hieman sen vihreydestä kynsillä. Kerroksia on kaksi, hyvä peittävyys.

Oikeassa kädessä LtLM, paitsi nimettömässä CftC. LtLM näytti pullossa paljon tummemmalta kuin kynnellä. Kerroksia on kuitenkin vain kaksi. Miten oikean käden kuvaaminen on niin vaikeeta?

Molemmissa koostumus oli jopa liian ohut, joten lakkaa valui helposti kynsinauhoille. Minulla tuo kynnen ja sormen välinen ”kolo” on vielä hyvin syvä ja litkut lakat aiheuttaa ongelmia. Levittyi muuten todella kauniisti, kunhan varoi ettei siveltimeen tule liikaa lakkaa. :)

Cuckoo for this Color on läheltä katsottuna UPEA!

..ja Lucerne-tainly Look Marvelous juuri se täydellinen tumma hopea. Antiikkihopea? Millä nimellä sitä kutsutaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Hannukkaz perjantai 3. syyskuun 2010 at 10:02

  Rakastuin niin paljon tuohon CftC:in!!!! Tahtoo kanssa! :D Pidän enemmän tuosta oikean käden lakkauksesta, en vain tiedä miksi! Ehkä sininen vaan pääsee enemmän oikeuksiinsa siinä :D

 • Reply S perjantai 3. syyskuun 2010 at 17:20

  Olen vähän varovaisin mielin koko Swiss kokoelmaa kohtaan, en tiedä tulenko rakastumaan vai pettymään. Itselleni on matkalla juuri nämä kaksi lakkaa + Glitzerland ja Diva of Geneva. Odotin, että kokoelmassa olisi edes pari oikein kunnon ”whoa” lakkaa, mutta vielä en tiedä tykästynkö lakkoihin myös kasvotusten katsoessa

 • Reply shiny perjantai 3. syyskuun 2010 at 17:53

  Molemmat lakat ovat aivan ihania! Varsinkin tuo CftC<3 Tuo lakkaustyyli muuten sopii sulle tosi hyvin, siis toi kaks eri värii:) Onko tuo Poshen aluslakka muuten hyvä? Pysyykö lakkaukset sillä kauan? olen nimittin harkinnut sen tilaamista

 • Reply kiukkupussi perjantai 3. syyskuun 2010 at 18:51

  Hannukkaz: Se on ihana väri!

  S: Minä ostin juuri samat. Divaa en ole vielä testannut, mutta ei näistä taida mikään olla sillä tavalla vau kuin kesälakoista. :/

  shiny: Olen tykännyt Poshesta enemmän kuin OPI:n Nail Envysta :) Lakat pysyy vielä paremmin ja tuntuu kynnet liuskottuvan hieman vähemmän. Kannattaa kokeilla!

 • Reply Tiina lauantai 4. syyskuun 2010 at 01:50

  Hei Kiukkupussi!
  Löysin blogisi jo kauan aikaa sitten, mutta vasta viime aikoina olen perehtynyt siihen ja lukenut vanhoja postauksia. Täytyy sanoa, että tykkään. ♥

  Mielessäni olisi muutama kysymys, joihin toivoisin vastaustasi.
  Olet kirjoittanut, että luet netistä tuotteiden käyttökokemuksia ennen tilaamista. Minä en tiedä kuin yhden paikan – Makeup Alleyn – ja kysyisinkin, mitä muita kattavia kanavia on näistä tuotearvosteluista?

  Olet muistaakseni kirjoittanut postauksen nettiostamisesta, mutta en nyt tähän hätään sitä etsinyt ja kysyisinkin, mitä nettikauppoja itse suosit eniten? Mistä esim. tilaat noita Opin lakkoja?

  Vielä yksi kysymys: Kirjoitit vähän aikaa sitten postauksen BB-creamista ja samassa postauksessa olvasta meikkipuuterista. Sopiiko sinun mielestäsi tämä kombo aikuisemmalle sekaiholle, eli millainen kestävyys on ja onko ne liian hehkuvia tällaiselle jo aikuisemmalle iholle?

  Pidän erityisesti blogeista, joissa blogin pitäjä arvioi tuotteita. Niistä on iloa ja hyötyä muille.

  Tässä tuli nyt jutusteltua enemmänkin, mutta jos ehdit ja jaksat vastailla, niin kiitän paljon jo etukäteen!

 • Reply kiukkupussi lauantai 4. syyskuun 2010 at 09:55

  Tiina: Kiitos paljon! :)

  Tuotearvosteluja etsiessäni käytän apuna lähinnä Googlea. Vähän tuotteesta riippuen löytyy paljon niin ulkomaisia kuin suomalaisiakin blogimerkintöjä, joista on paljon apua. Makeup Alleyta käytän myös.

  Minulla on kuiva iho ja en tuota kyseistä BB Creamia käyttäisi sekaiholle, sen verran hohtava ja rasvainen se on. Sen merkinnän kommenteissa oli kehuttu Skinfoodin BB Creamia, joka tuo mattapinnan ja voisi sopia paremmin. :) Tuo Benefitin meikkipuuteri sopii kyllä varmasti!

  Nyt kun Trans Design (www.transdesign.com) toimii taas, niin tilaan OPI:n ja Orlyn lakat sieltä. Sivut ovat todella rumat, mutta ei kannata antaa sen hämätä :) Tilaaminen on parin jipon takana eli kannattaa unohtaa heidän tarjoamat kalliit postitusvaihtoehdot ja kirjoittaa kommenttikenttään ”Small Flat Rate Box”. Tuohon $18 maksavaan boksiin mahtuu 9 normaalia lakkapulloa tai 18 minipulloa. Tässä tapauksessa kannattaa maksaa PayPalin kautta, mutta ei suorita maksua heti, vaan odottaa heidän lähettävän maksupyynnön oikealla summalla (ostoskori siis ”pakottaa” silti valitsemaan yhden kalliin postitusmuodon, mutta sillä ei ole väliä). Pientä säätämistä, mutta on sen arvoista!

  Minäkin tykkään lukea tuotearvioita muiden blogeista, koska siitä on eniten hyötyä :)

 • Reply Tiina sunnuntai 5. syyskuun 2010 at 03:04

  Voi kiitos sinulle!
  Jaksoitpa kirjoittaa kattavia neuvoja. Laitoinkin ne heti talteen. :)

 • Leave a Reply