Depend, OPI

Siniset kynnet

Olin Kicksissä hakemassa kynsilakanpoistoainetta ja sorruin ensimmäistä kertaa Dependin kynsilakkaan. Olin aikoja sitten päättänyt, että en osta näitä, koska en halua enempää väärän mallisia lakkapulloja kokoelmiini.. Mutta ei tälle sähkönsiniselle voinut sanoa ei! Sävy on numero 041 (tylsää). Lakka levittyi todella nahkeasti ja oli melkoisen paksua, joten en saanut siitä edes kahdella kerroksella täysin siistiä. Jostain syystä unohdin kuvata tämän kynnellä, kun päässä alkoi jyskyttää..

..Alice! Ah! Pohjalla pari kerrosta OPI Nail Envya, kaksi kerrosta Dependia, kaksi kerrosta OPI Absolutely Alicea ja päällä tasoittamassa viimeisiä siirappisia pisaroita Poshen pikakuivattajasta. Alice peitti näppärästi kaikki epätasaisuudet. Tämä kuva otettu luonnonvalossa.

Ja tämä auringossa. Alice on niiiin kaunis!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply tahma tiistai 13. heinäkuun 2010 at 08:54

  Ah nam :) Itsellänikin on ollut tuota Dependiä, nätti sävy mutta tosiaan vähän hankala. Mutta toi Alice… Lääh.

 • Reply Prefecta tiistai 13. heinäkuun 2010 at 15:15

  Mä ostin harmaan Dependin lakan ja on kerrankin sellainen jota ei tarvita kuin 1 kerros. Musta levittyikin erittäin hyvin. Oiskohan niissä laatueroja eri värien kesken…

 • Reply kiukkupussi tiistai 13. heinäkuun 2010 at 20:34

  tahma: Tuo olisi ihanaa, jos vain koostumus olisi erilainen. :)

  Prefecta: Oho, selvästi eroja eri sävyjen välillä! Tosin niin taitaa usealla merkillä olla.

 • Leave a Reply