Aurinkovoiteet, Ihonhoito, Kasvovoiteet, L'Occitane

Muistakaa aurinkosuoja!

Olen surkea käyttämään aurinkovoiteita. En vain pidä siitä nahkeasta tunnusta, jonka suurin osa niistä jättää iholle. Toki suojaan silti ihoni ottaessani aurinkoa (tai muutenkin etelänlomilla), mutta täällä kotona menen liian usein ilman, koska mukavuus voittaa. Meikkipohja tuo kasvoille jonkun verran aurinkosuojaa, mutta pitäisi silti panostaa enemmän, kun on tämmöinen pisamainen kalmo.

L'Occitane-Precious-Cream-Light-Texture-SPF20-01

Ensireaktio L’Occitane Precious Cream -kasvovoiteestakin oli, että jahas tässä on SPF20, ei tuu toimimaan. Mutta yllätyin! Tämä Precious Cream -klassikkovoiteen suojakertoimellinen versio omaa hieman kevyemmän koostumuksen kuin alkuperäinen. Voiteessa on mm. luomuviljeltyä immortellen (eli ikikukan) solu-uutetta sekä mikrokapseloitua eteeristä öljyä. Tuoksu on sama, suht voimakas kukkaistuoksu, kuin muissakin Immortelle-sarjan tuotteissa. Alkuun se tuntui liian vahvalta, mutta herkkisnokkani tottui tuoksuun nopeasti ja pidän siitä.

L'Occitane-Precious-Cream-Light-Texture-SPF20-02

Purkissa paksulta ja täyteläiseltä näyttävä voide on iholla yllättävän ohuen tuntuinen ja hyvällä tavalla liukas. Se levittyy nätisti ja jättää iholle selvän tuotetunnun, mutta ei kuitenkaan sellaista kiristävää nahkeutta, mikä omalle iholleni tulee monista suojakertoimellisista päivävoiteista. Voide on miellyttävän rasvaista ja parhaimmillaan kuivalla iholla. Kasvot tuntuu mukavan kimmoisilta ja hyvin hoidetuilta. Suosittelen!

Kuinka tunnollisesti te käytätte aurinkosuojia?

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply JonnaH. keskiviikko 1. kesäkuun 2016 at 10:04

  Mulla on Suomessa vähän sama juttu kuin sulla, toki jos oikein aurinkoa alan ottamaan niin sitten levitän spf50 otsasta kantapäähän, mutta muuten ulos mennessä, no joo… :D Mulla on käytössä Sensain spf25 voide kasvoille ja se on ihana, eka kokeilemani joka ei tee aurinkorasvafiilistä kasvoille.

  • Reply Myy lauantai 4. kesäkuun 2016 at 23:28

   Mun täytyy tunnustaa, että aurinkoa ottaessa käytän vaan SPF30 :D

 • Reply Marika keskiviikko 1. kesäkuun 2016 at 13:53

  Olen koittanut nyt vähän parantaa aurinkosuojien käyttöä, kun avstikään havahduin muutamaan maksaläiskään naamassa. Mutta aurinkorasvojen käyttö olisikin paljon mielekkäämpää, jos ne ei tuntuisi iholla yhtään.

  • Reply Myy lauantai 4. kesäkuun 2016 at 23:28

   Joo mullakin on välillä tullut sen verran isoja pisamamönttejä, että ne pitäisi varmaan laskea maksaläiskiksi :)

 • Reply Niina keskiviikko 1. kesäkuun 2016 at 17:34

  Kyllä laitan kasvoille aina kun menen ulos. Postilaatikolla tai roskia viemässä voin käydä kyllä ilman. Pitäis vissiin laittaa myös kun istuu tavallisen ikkunan ääressä, mutta se tuntuu jo vähän pakkomielteiseltä ;) Yritän silti laittaa kesäaikaan, kun saatan istua tässä ikkunan vieressä läppärillä parikin tuntia putkeen. Ja nykyään suojaan myös kädet – se turhamaisuus, kun käsistä näkyy eletty elämä. Enkä tykkää siitä, jos ne on syksyllä ihan ruskeat ja käsivarret muuten valkeat, niinkuin mulle saattaa käydä.

  Hyvät aurinkosuojavinkit kasvoille on aina tervetulleita. Tosin mä taidan jättää tämän väliin sen tuoksun takia. Tarttis ainakin testata, mitä mun nenä siitä sanoo.

  Itselleni mieluisin kokeilemani on tähän mennessä ollut Paula’s Choicen Skin Recovery daily moisturizing lotion (broad spectrum spf 30). Kuivan ihon tuote, kosteuttava ja kevyt, ei yhtään rasvainen, fysikaalisella suojalla. Ei mun mielestä ollenkaan jää valkeaksi kasvoille, mut sinkki ja titanium onkin nano- ja olen tosi vaalea. Käytän myös silmien ympärysiholle.

  Toinen kokeilemani ja tykkäämäni Paula’s Choicelta on enempi rasvaisen ihon tuote, mutta kesäkuumalla toimi kuivallakin iholla, se oli vissiin Resist Anti-Aging Super-Light Moisturizer SPF30 ja siinä on ihan hiukan väriä, käytännössä ei erottunut mun iholla juurikaan. Tästä jäi mun iholle jonkinlainen tuotetuntu ainakin joksikin aikaa, ehkä ihan hiukan nahkea, mutta ei missään nimessä rasvainen.

  • Reply Myy lauantai 4. kesäkuun 2016 at 23:29

   Iso kiitos vinkeistä! :)

 • Reply Nanna torstai 2. kesäkuun 2016 at 19:57

  ..Vielä ku aurinkosuoja auttas aurinkoihottumaan :|

  • Reply Myy lauantai 4. kesäkuun 2016 at 23:29

   Se on kyllä kurja vaiva :/

  Leave a Reply