Hamstraus, Hiukset, Ihonhoito, Lifestyle, Meikit

Joulukalenterien yhteenveto – mitä ostaa ensi jouluksi?

VIHDOIN. Perkaan vähän mitä kalentereistani löytyi, jotta olisi ensi syksynä helpompi valita minkä kalenterin haluaa. Aloitetaan parhaasta. :)

Look Fantasticin The Beauty Secret -kalenteri on kalliihko (muistaakseni noin £90), mutta todellakin hintansa arvoinen. Sisältöä on kunnolla mietitty, eikä kalenterista löytynyt mitään sälää. Tuotteissa oli vain yksi pieni päällekkäisyys. Suosittelen erittäin lämpimästi ja aion ostaa ensi syksynä uudestaan.

Aloitetaan kasvoista. Foreo Luna Play (eli se ei-ladattava sadan käytön kokeiluversio), sille oma iltaputsari, Dermalogican kuoriva putsari ja Ole Henriksenin puhdistusliinoja. Foreo oli kyllä yksi kalenterin suosikkituotteista.

Pixin kuorivaa kasvovettä, Codagen kuoriva naamio, Originsin kasvovoide, Renin yövoide ja Balance Me’n silmänympärysvoide. Ainoa miinus siitä, ettei ollut mitään seerumia. Päällekkäisyyksiä ei ole, vaikka tosin sekä putsari, kasvovesi että naamio on kuorivia.

Vartalopuolelta Molton Brownin suihkugeeli, Ritualsin vartalovoide, Nuxen vartaloöljy ja Thisworks’n tyynytuoksu. Varsinaisen hajuveden paikan oli tainnut viedä tämä unituoksu. Hauska idea, jos vaan tykkäisi laventelista. :)

Hiuspuolelta Wellan shampoo, Christophe Robinin hiusnaamio, Redkenin hoitosuihke, Ojon hiusseerumi ja Moracconoilin hiusöljy. Näissä öljyissä on ainoa päällekkäisyys (tai siis kaksi saman kategorian tuotetta), koska mielestäni tuo seerumikin on ihan öljyä.

Meikeistä Monuskin’n primeri (miten tämän saa pullosta ulos?), Inikan mineraaliposkipuna, Illamasquan luomiväripaletti, Ardellin ripset (ja mini Duon liima), luomivärisivellin, Nudestix’n huuli/poskikynä teroittimella, Bellápierren geelirajauskynä ja Purmineralsin ripsiväri. Näissäkään ei mitään tuplia!

Selfridgesin Beauty Advent -kalenteri oli viimehetken heräteostos. Tämä oli halvempi versio (noin £60) kahdesta vaihtoehdosta, joista kalliimpi oli myyty loppuun. Voin vaan kuvitella, että sen sisältö on ollut vielä hienompi (ja varmaan hyvin lähellä LF:a), kun tämäkin oli jo mainio. Sisällössä oli jonkun verran päällekkäisyyksyä LF:n kalenterin kanssa (no, molemmat on brittikaupoista). Tämän kalenterin kokonaisuutta ei oltu mietitty yhtä loppuun asti kuin LF:n, ja sisältö painottui kasvojenhoitoon sekä meikkeihin.

Myös tästä kalenterista tuli Foreo Luna Play ja huvittavasti vielä saman värisenä (tässä säästettiin ja mukana ei ollut Foreon putsaria). Eve Lomin puhdistusbalmi, Radialin puhdistusbalmi ja Starskinin sy-naamiolaput. Heti päällekkäisyyksiä, kun molemmat putsarit on balmeja. Minä tykkään, mutta moni muu ei välttämättä. Vähän jännittää missä kunnossa naamiolaput on, kun paketti oli aika taiteltuna luukussaan.

Ole Henriksenin seerumi, Too Cool for School (:D) kasvovoide, Caudalien sy-voide, NPW’n huulirasva ja Dr. Pawpaw’n monitoimivoide. Todella kiinnostavia kaikki!

Vartalopuoli oli hyvin suppea. Molton Brownin suihkugeeli, Merci Handy -käsidesi ja Thisworks’n tyynytuoksu. Käsidesi on aika random ja olisi ollut kiva, jos sen tilalla olisi ollut vartalovoide.

Hiuspuolella sama juttu. Philip Kingsleyn hiusnaamio ja Invisibobbleja. Naamio on kyllä mielenkiintoinen, koska se laitetaan ennen hiusten pesemistä. Bobblet on kivoja, mutta lyhyttukkaiselle turhia.

Meikeistä Too Facedin ripsiväri, Smith & Cult huulikiilto, OCC:n glitteriä, Eyluren ripset, Tweezermanin pinsetit, kulmaharja (jonka saa kotelon sisään), Eyekon nestemäinen rajaus, Lord & Berryn huulikynä, Erborian CC-voide ja Blotterazzi (joka on pelkkä samplesieni ilman rasiaa). Pinsetit on ihan super, koska Tweezermanit on parhaita mitä tiedän. Nyt saan meikkipöydän lisäksi hyvät pinsetit myös kylppäriin.

Body Shopin 24 Happy Days -kalenteri oli vähän pettymys. Osittain omien olettamusten takia ja myös sen takia, että mielestäni tällä summalla (noin 130€) pitäisi saada enemmän vastinetta. Kalentereita oli kolmea hintaluokkaa, joista hankin kalleimman. Itse miellän Body Shopin ihonhoitobrändiksi, jonka takia kalenterista runsaslukuisina tulevat meikit ja kynsisälät oli pettymys. Olin myös olettanut, että kun kalentereita on kolmea ”kokoa”, niin tässä olisi enemmän täysikokoisia tuotteita. Ehkä jatkossa voisi olla parempi jakaa kalenterit kohderyhmän mukaan eli johonkin ihonhoito- ja hemmottelupainotteisesti tuotteita ja johonkin sitten meikkejä ja muuta tilpehööriä. Itse kalenteri oli fyysisesti mietityin ja kaunein. Sen pystyy myös helposti täyttämään uudestaan ja antamaan lahjaksi, kun jokainen luukku on oma rasiansa.

Kasvopuolelta löytyi musliiniliina, silmämeikinpoistoaine, savinaamio, seerumi, kasvoöljy, päivävoide, yövoide ja yönaamio. Täysikokoinen kasvoöljy oli ihana ylläri, mutta naamion suhteen harmitti, että tämä on se tujuin puhdistava naamio, kun olisi ollut kivempi saada joku yleispätevä heleyttävä naamio. Musliiniliina on ilmeisesti ajateltu naamion poistamista varten, kun kalenterissa ei ollut yhtään putsaria, mutta sitten se olisi voinut tulla samasta luukusta naamion kanssa.

Vartalopuolelta kuorintahanskat (boring), suihkugeeli, vartalokuorinta, vartalovoi, vartalovoide ja unimaski. Maski tuli samasta luukusta minikokoisen yönaamion kanssa, mutta mielummin olisin ottanut vähän enemmän naamiota ja unohtanut maskin.. :)

Otin käsituotteet erikseen, koska niitä oli niin monta. Käsivoide, kynsilakka, bufferiviila ja tavallinen viila (puuh). Onneksi käsivoide oli täysikokoinen!

Meikkejä oli paljon. Ripsientaivuttimet, kulmageeli, rajaustussi, poski- ja huulistain, huulirasva, kaksipäinen sivellin, huultenrajauskynä ja kajalkynä (sekä se että tussi on molemmat mustia). Huulirajaus on nude, eikä sävy sovi tuolle stainille.

Yhteenvetona: ostan ensi syksynä LF:n kalenterin, tutkin mielenkiinnolla Selfridgesin vaihtoehtoja ja ehkä ostan sellaisen, mutta unohdan Body Shopin. Paitsi mikäli kalenterijaottelua muutetaan ja siellä on hemmotteleva hoitotuotteita sisältävä vaihtoehto. ;) Mitä olutkalenteriin tulee, niin olisin varmasti tilannut taas sellaisen, mutta Saveur Biere innostui niin paljon PostNordista, että päätti kalenterisekoilun jälkeen lopettaa kaiken toimittamisen Suomeen. Kiitos!

P.S. Kuvausassistentti käänsi kylkeä siinä vaiheessa, kun siirryin kuvaamaan Body Shopin sisältöä. :D

Olitteko te tyytyväisiä kalenterivalintoihinne?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi tiistai 24. tammikuun 2017 at 15:51

  LF-kalenteri on ehdottomasti itselläkin syksyllä hankintalistalla – jos nyt vihdoinkin saisin sen! :D

 • Reply Kukkis tiistai 24. tammikuun 2017 at 20:21

  LF-kalenterissa olisi ollut paljon itseäni kiinnostavia juttuja, mutta menivät nämä kalenterit ihan ohi nyt syksyllä lähinnä sen takia, ettei kiinnostus kosmetiikkaan ollut ihan huipussaan perheenlisäyksen takia. Ainut joulukalenteri oli joku 0,99 € maksanut suklaakalenteri! :D Tänä syksynä yritän kytätä tuota LF:ää, jos muistan.

 • Reply Saaga tiistai 24. tammikuun 2017 at 21:23

  Minusta tuo LookFantasticin kalenteri oli pienoinen pettymys siitä syystä, että tilasin sen viime vuonnakin ja harmillisen paljon oli samoja/melkein samoja tuotteita :/ Samoja oli Dermalogican kuoriva putsari, Codagen kuorinta (tämä oli kyllä huippu!), REN:in voide (taisi tosin olla päivävoiteena?) ja Moroccanoil.. Lisäksi Molton Brownin suihkugeeli oli viimeksikin.. Minulle muuten sattui violetti Foreo, eli niitä taisi olla useammassa värissä liikkeellä. Tuo Selfridgesin kalenteri olisi ollut minun mieleinen, saiko sen tilattua ihan verkkokaupasta?
  Mies tuolla jo kyseli, että onko todella niin, ettei Saveur Biere toimita enää Suomeen? Hän tilaa sitä olut ”livboxia” ja tämän kuun boksi vielä ainakin tuli :O

  • Reply Myy tiistai 24. tammikuun 2017 at 21:40

   On kyllä vähän kurjaa, jos toistavat kovasti itseään vuodesta toiseen. Selfridgesin tilasin ihan heidän nettikaupasta, tilaukset tulevat muutamassa päivässä kotiovelle. :)

   Saveur Biere laittoi marraskuun loppupuolella Suomi-toimitukset jäihin, mutta kiva jos ovat ne taas vapauttaneet!

   • Reply Saaga keskiviikko 25. tammikuun 2017 at 16:43

    Hmm.. Miehelle on tullut Sauveur Biereltä lokakuusta lähtien kuukausittain tuo ”livbox”. Kaikki ovat kyllä perille tulleet, vaikka PostNord ei sitä helpoksi aina tehnytkään. Ei ole ainakaan koko Suomea siis suljettu pois :)

 • Reply Päivi / Rouva Kameleontti keskiviikko 25. tammikuun 2017 at 10:59

  Yhyy, kuulen ekaa kertaa, että Saveur Biere on ollut lopettamassa/lopettanut Suomeen toimittamisen! Mies oli niin tohkeissaan olutkalenteristaan, että lupasin ostaa hänelle joka vuosi sellaisen. Joku korvaaja täytyy löytyä ensi jouluksi, jos SB:lta ei enää saa. :<

  Kaksi ekaa kalenteria vaikutti ihanalta. Laitan harkintaan ensi vuotta ajatellen.

  • Reply Myy torstai 2. helmikuun 2017 at 21:51

   Toivotaan, että SB saa (tai on saanut) korjattua postitusongelmat :)

 • Reply Päivi keskiviikko 25. tammikuun 2017 at 11:54

  Mulla oli ekaa kertaa LFn kalenteri ja tykkäsin 😘 TBS-kalenteriakin mietin, mutten sit kuitenkaan ostanut, hyvä niin. 😊 Miehelle tilasin partaöjykalenterin ja sekin oli hyvä. 24 erituoksuista pientä hoitavaa partaöljypulloa, joista on pitkäksi aikaa iloa, vaikka pieniä olivatkin. Ens jouluksi aion kyllä ostaa LFn uudelleen, kun oli niin mieluinen 😍

  • Reply Myy torstai 2. helmikuun 2017 at 21:52

   Mä kattelin sitä partaöljykalenteria ja meinasin tilata, mutta sitten jäin pelkäämään, että mies ei jaksa näpertää pikkuisten pullojen kanssa :D

 • Reply Martina torstai 26. tammikuun 2017 at 18:18

  Parasta oli seurata teiän kalenterien avaamisia Insta Storyn kautta! Myös muiden tyyppien kalenteri”postaukset” toimi tänä vuonna ns. mun kalenterina eli nautiskelin kosmekalentereista nyt sitä kautta :P

  • Reply Myy torstai 2. helmikuun 2017 at 21:52

   Kiva, koska niitä pätkiä oli myös hauska kuvata :D Ens vuonna taas!

  Leave a Reply