Aasialainen kosmetiikka, Hamstraus, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Meikkivoiteet, Missha, Seerumit

Lisää Misshaa!

Hupsis! Tein kaksi tilausta melko lähellä toisiaan, kun nettikaupassa alkoi siinä välissä alet. Edellinen tilaus on esitelty täällä. :) Postauksen hinnat on tämän hetken hintoja, vaikka itse alen ollessa käynnissä maksoin tuotteista hieman vähemmän.

Missha-Magic-Cushion-01

Missha-Magic-Cushion-07

Holika Holikan meikkivoidetyyny vetelee viimeisiään, joten otin testiin tämän taikatyynyn Misshalta (16,90€). Valitsin astetta tummemman kesäsävyn, mutta en ole vieläkään ihan varma oliko se hyvä veto. Tuote itsessään on kyllä yhtä ihana kuin Holikan tyyny. Tästä tulee tarkempi esittely omana postauksenaan, kunhan saan meikkivoiteen kuvattua kasvoilla.

Missha-Hydro-Gel-Masks

Pari hydrogel-naamiota. Super Aqua -sarjan naamiossa on etanalimaa (5€). Olen aikaisemmin testannut mm. sarjan voidetta, joka oli erihyvä. Near Skin -sarjan naamiossa (5,50€) on mukana jotkut sulavat kalvot, jotka laitetaan naamion alle niin silmän- kuin huultenympärysiholle. Kreisiä. En ole hydrogel-naamioista vielä kirjoitellut sen enempää, mutta ne on kuin kangasnaamioita, joissa itse naamio on geeliä. Tuntuu (ja näyttää) iholla todella jännältä ja hyvältä.

Missha-Near-Skin-Inner-Moist-Nutrive-Essence-01

Tilasin myös (tietysti) pari seerumia. Near Skin -sarjan Inner Moist Nutrive Essence (20,50€) kuulosti loistavalta talveksi. Se lupaa kosteuttaa, ravita ja elvyttää ihoa mm. kollageenin, hyaluronihapon, erilaisten aminohappojen ja keratiinin avulla.

Missha-Super-Aqua-Water-Supply-Essence

Missha-Super-Aqua-Water-Supply-Essence-INCI

Toisena seerumina otin kevyemmän Water Supply Essencen (15,90€), joka on Super Aqua -sarjaa. Tämä sisällöltään mielenkiintoinen kosteuspommi on varmaan parempi aamukäytössä. Molemmat seerumit joutuivat kaappiin odottamaan vuoroaan, mutta onpahan sitten talvella kivoja juttuja korkattavana. (Terkuin, Hamsteri)

Missha-Pack-Brush-01

Missha-Pack-Brush-02

Tilasin vielä naamiosiveltimen (3€), jotta voin heittää pois vanhan meikkivoidesiveltimen, jota käytin naamioiden levittämiseen. Tämän malli toimii todella hyvin ja naamiosta saa helposti tasaisen kerroksen. Ja kyllä, voisihan ne naamiot levittää sormin, mutta fiilis on ihan eri siveltimen kanssa.. :)

Missha-Samples

Näytteitä oli mukana taas melkoinen kasa! Tuli myös tuo sama Super Aqua -setti kuin viimeksi. Tuleekohan se automaattisesti tietyn kokoisiin tilauksiin?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Jonna. torstai 6. elokuun 2015 at 10:11

  Muakin kiinnostaa tuo Misshan meikkivoidetyyny, katselinkin jo niitä, mutta en saanut päätettyä minkä sävyn olisin ottanut.

  • Reply Myy lauantai 8. elokuun 2015 at 11:59

   Veikkaan, että se 21 olisi aika hyvä valinta. Tää 23 on menee ja sulautuu kyllä ihoon, jos on (itse)ruskettunut, mutta on ehkä vähän kellertävä. Ainakin mulle :)

 • Reply marjo k torstai 6. elokuun 2015 at 14:30

  Tajusin just että tarviin tuon siveltimen.. :) kiitti! ;)

  • Reply Myy lauantai 8. elokuun 2015 at 11:58

   Se on tosi näppärä!

 • Reply Tiahaar torstai 6. elokuun 2015 at 20:28

  Tuo Water Supply Essence -seerumi on tosi ihana. Sopii tosi hyvin myös rasvoittuvalle iholle. Tuo Near Skin-seerumi kuulostaa myös tosi kivalta. Tosin voisin hankkia varmaan kaikki ihonhoitotuotteet Misshalta. :)

  • Reply Myy lauantai 8. elokuun 2015 at 11:58

   Kiva kuulla! :) Joo kyllä sitä varmaan aika hyvin pärjäisi pelkillä Misshoilla!

 • Reply Päivi perjantai 7. elokuun 2015 at 14:59

  Mahtava määrä näytteitä! <3

  • Reply Myy lauantai 8. elokuun 2015 at 11:58

   On <3

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara lauantai 8. elokuun 2015 at 09:41

  Mullakin odottelee vielä toi taikatyyny käyttöön ottoa, iiks! Ootko muuten levittänyt sitä sillä mukana tulleella vipalla vai siveltimellä vai millä? Itse kun levitän yleensä meikkivoiteeni sormin, niin mietin onko sillä tuon kanssa väliä..? Tuleeko sinne enemmän bakteereja jos sormin ottaa? :D

  • Reply Myy lauantai 8. elokuun 2015 at 11:57

   Kannattaa ehdottomasti levittää sillä vipalla, siinä on ihan oma koostumuksensa. :) Ja taputella, ei pyyhkiä! Mäkin oon normaalisti sormilevittäjä.

 • Reply Ilona sunnuntai 9. elokuun 2015 at 23:53

  BB-tyyny löytyy täältäkin! Se on kyllä älyttömän peittävää tavaraa. Kokeilin ensin pyyhkimällä, ihan huonoa jälkeä. Kun tajusin taputella, taivaan portit aukesi.

 • Leave a Reply