Anastasia, Hamstraus, Ihonhoito, Indeed Laboratories, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, Kulmakynät, MAC, Meikit, Pixi, Seerumit, Sensai

Ensimmäinen eleven.fi -tilaus

eleven-tilaus

Tein vihdoin ensimmäisen tilaukseni elevenille. Aikaisemmin sormia on jarruttanut toimitusvaihtoehdot, mutta nyt paketit toimittaa posti, niin esteet väistyivät. :)

eleven-Pixi-Glow-Tonic-01

eleven-Pixi-Glow-Tonic-02

Pixi Glow Tonic – Pixin glykolihappoa sisältävän, kuorivan kasvoveden voi varmaan jo laskea klassikkotuotteeksi. Vihdoin pääsen testaamaan tätä! Alkoholittoman ja kosteuttavan kasvoveden pitäisi sopia myös kuivalle iholle. Paula Begounin mukaan alle 3% pitoisuutena glykolihappo toimii kosteutta sitovana ainesosana ja yli 4% pitoisuudella ihoa kuorivana ainesosana. Tässä kasvovedessä on glykolihappoa 5%, joten se on suht mieto ja hellävarainen tapa aloittaa AHA-tuotteiden testailu. Pullo suosittelee käyttöä niin aamuin kuin illoin, mutta aloitan itse (ainakin alkuun) pelkällä iltakäytöllä. Hedelmäinen ja raikas tuoksu, joka ei ole kovin voimakas.

eleven-Pixi-Hydrating-Milky-Mist-01

eleven-Pixi-Hydrating-Milky-Mist-02

Pixi Hydrating Milky Mist – Pähkäilin pitkään Pixin erilaisten seerumien ja suihkeiden välillä, mutta maitomainen kosteussuihke voitti. Se sopii puhtaalle iholle (muiden kosteusjuttujen alle), kosteuttavaksi primeriksi meikin alle sekä meikin päälle tuomaan extrakosteutta pitkin päivää. Suihke sisältää hyaluronihapon lisäksi mm. betakaroteenia (mustasta kaurasta), linolihappoa sekä vitamiineja B1, B2 ja B6. Pullo on mukavan kokoinen ja sen voi ottaa lentokoneeseen mukaan. Monikäyttöinen suihke lähtee todellakin reissulaukkuun! Hauskana erona se, että kasvovesi on valmistettu USA:ssa, mutta tämä kosteussuihke Koreassa. Miellyttävä, mieto tuoksu.

eleven-Indeed-Laboratories-Hydraluron

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Booster – En ole koskaan kuullutkaan tästä kanadalaisesta merkistä, mutta seerumi oli saanut niin hyvät arviot, että se oli pakko tilata. Pakkaus mainostaa seerumin sisältävän maailman puhtainta hyaluronihappoa (Hollannista, jos sillä on jotain merkitystä). Sen lisäksi seerumissa on Ahnfeltia Concinna -levästä saatavaa uutetta, jonka pitäisi parantaa hyaluronihapon imeytymistä ihoon. Kovin paljon muuta seerumissa ei olekaan, koska incissa on vain 10 eri ainetta. Tämä on todella mielenkiintoinen testattava! Geelimäinen seerumi on lähes hajuton ja tuntuu iholla erittäin hyvältä.

eleven-Anastasia-Dipbrow-Pomade

Anastasia Dipbrow Pomade – Vihdoin minäkin. Käytin pitkään Sensain automaattikyniä. Sitten siirryin MACin automaattikyniin, koska ne oli sirompia ja jälki siten tarkempaa. Katsotaan miten tämän kanssa käy. Valitsin sävyksi ash brown.

eleven-Anastasia-vs-MAC-vs-Sensai

Vertailussa kotoa löytyvät kynät. Tajusin vasta sutiessani ensimmäistä kynää, että alle olisi tarvinnut meikkipohjan, koska nuo kynät ei tarttuneet käsivarren puhtaalle iholle niin hyvin mitä ne kasvoille tarttuu.

eleven-kylkiaiset

Tilaushetkellä sai lahjuksia, kun tilasi jollain tietyllä summalla. Ainakin tuo Samparin kasvosuihke on ihana ja toivottavasti tämä on vihjaus siitä, että merkki on tulossa elevenille myyntiin. :)

P.S. Vielä tänään maanantaina (25.4.) saa 10 euroa alennusta, kun tilaa 60 eurolla! Ja ilmaiset postikulut. Ei paha!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mari maanantai 25. huhtikuun 2016 at 10:41

  Ihania ostoksia! Onneksi olen Ostoslakossa ;)

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi maanantai 25. huhtikuun 2016 at 13:04

  Pixin kasvovesi herätti kiinnostuksen, koska tykkään tosi paljon AHA-happojen ihonsävyä virkistävästä vaikutuksesta :)

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? maanantai 25. huhtikuun 2016 at 13:29

  Mahtavia ostoksia! Odotan innolla arviota Pixin tuotteista. Mulla on heiltä useamman sävyn luomiväripaletti, joka on tosi tosi hyvä.

  Mä taas tykkään Sensain kynässä just siitä, että se on iso. Saan sillä valmista huomattavasti nopeammin kuin ohuemmilla kynillä. En vaan kerta kaikkiaan jaksa värittää karvoja veto kerrallaan :D

 • Reply JonnaH. maanantai 25. huhtikuun 2016 at 19:08

  Oo, tulispa Samparia! Viimeinen tuubi yönaamiota menossa, pelottaa mitäs sitten kun se loppuu.

 • Leave a Reply