Ekokosmetiikka, Estelle & Thild, Evolve, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Patyka

Tammikuun Jolie Box

Vuoden ensimmäinen Jolie Box saapui maanantaina! Teemana on luonnollinen ja hyvinvoiva arki. Mitäs boksista löytyi?

Evolve Fresh Face Facial Wash (30ml) – Evolve on (Whamisan ohella vinkvink) niitä merkkejä, joita ilomielin löydän boksista. Jokin näissä sopivan yksinkertaisissa ja kohtuuhintaisissa tuotteissa vetää puoleensa. Kasvopesu on tarkoitettu normaalista rasvaiselle iholle, mutta aion silti testata sen, koska olen viime vuosina ihastunut moneen geelimäiseen luonnonkosmetiikan kasvoputsariin. 30ml matkakoko on juuri sopiva tälläiseen testailuun (täysikokoisessa on 100ml).

Patyka Anti-Pollution Hydra-Defence Mist (40ml) – Arjen luksusta! Patykan kasvosuihke lupaa muodostaa iholle suojahunnun ilmansaasteita vastaan, toimia meikinkiinnityssuihkeena sekä toki kosteuttaa. Testailin suihketta jo boksia avatessa ja se on todella kivan tuntuinen. Pulloa pitää muistaa ravistaa kunnolla ja painaa sumutinta kunnolla pohjaan asti, niin suihke on henkäyksen hienoa. Ihana tuote boksiin! Tämä muutti heti meikkipöydälle.

Jolien saatekirje toteaa hieman virheellisesti, että ”pullo ei sisällä aerosolia”. Tarkoittivat varmaan, että tuote on ponnekaasuton, koska aerosoliahan tämä on.

Estelle & Thild Sparkling Citrus Bloom Hand Soap (250ml) – Ei sitä aina tule ajatelleeksi, mutta etenkin pesutuotteissa (suihku- ja käsisaippuat) on todella hyvä valita luonnonkosmetiikkaa, koska tuote päätyy suoraan viemäriin. Tämä tuoksuu kivan raikkaasti sitruksiselta ja taitaa päätyä keittiökäyttöön, kunhan edellinen saippua loppuu. Meinasin kirjottaa tähän, että en kyllä maksaisi itse yli 15 euroa käsisaippuasta, mutta sitten tajusin tehneeni niin. :D Tosin ne on ollut lasipulloissa olevia ja olen sitten täyttänyt samaa pulloa lukuisia kertoja.

Ecodenta Salt Toothpaste Against Sensitivity (100ml) – Ekohammastahnat on vahvasti mielipiteitä jakava asia ja itse olen niitä vastaan. Olen neuroottisen tarkka hammashuollosta (koska pelkään kuollakseni hammaslääkäriä ja mitä paremmin hampaitani hoidan, sitä harvemmin lekurissa täytyy käydä), joten en ikinä käyttäisi fluoritonta hammastahnaa. Bokseissa oli ilmeisesti kolmea erilaista Ecodentan tahnaa; tämä suolatahna on tarkoitettu vihloville hampaille ja herkille ikenille, kookostahna ehkäisemään hammaskiveä ja plakkia sekä papaijatahna palautamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Sen suhteen osui kohdilleen, että olen (hammas)herkkis, mutta en aio edes testata tätä.

Mukana oli näytteinä Patykan klassikko-kasvoöljyä ja Dr. Hauschkan kvittenvoidetta.

Arkiset tuotteet oli mielestäni ihan toimiva boksiteema, kun mukana oli kuitenkin spessumpi Patykan suihke. Tällä kertaa boksissa oli siis kolme täysikokoista tuotetta ja yksi myyntikokoinen matkakoko. Laskin boksille arvoksi noin 55 euroa. Oikeen kiva setti, vaikka hammastahna ei ole mun juttu. Boksia voi ostaa kolmen tai kuuden kuukauden jaksona.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten esimerkiksi tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miia keskiviikko 10. tammikuun 2018 at 07:54

  Minä ajattelin kokeilla tuota hammastahnaa hampaiden aamupesussa. Iltaisin pitää kyllä fluoria olla, en uskalla ilmankaan olla :)
  Kiva boksi jälleen kerran!

  • Reply Myy lauantai 13. tammikuun 2018 at 12:59

   Ehkä se voisikin toimia tollein fluoritahnan ohella! :)

 • Reply Ritva maanantai 15. tammikuun 2018 at 16:17

  Mulla oli valkaiseva hammastahna ja kyllä siinä tuubissa ainakin luki, että sisältää fluoria. :)

  • Reply Myy maanantai 15. tammikuun 2018 at 22:11

   Kappas, niinhän siinä onkin! Sitten se on vain tämä suolatahna ja kookostahna, jotka on fluorittomia.

  Leave a Reply