Apteekkikosmetiikka, Body Shop, Colosé, Ekokosmetiikka, Eucerin, Goldwell, Herbina, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Loppuneet, Missha, Öljyt, Rich, Seerumit, Sensai, Shampoot, Signe Seebid, Silmänympärysvoiteet, Skin Blossom, Suihkugeelit, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet

Heinäkuun loppuneet

heinakuun-loppuneet-01

Tämä postaus oli tulossa ulos elokuun lopussa, mutta jäi sitten tauon takia julkaisematta. Josko nyt! Onhan heinäkuusta aikaa, mutta samoja purkkeja ne on kuukaudesta riippumatta. :)

heinakuun-loppuneet-02

Missha Near Skin Inner Moist Nutrive Essence (40ml) / Täyteläinen, todella ravitseva ja kosteuttava seerumi. Tässä ei ole mitään moitittavaa, mutta sellainen vau-efekti puuttui silti. Ehkä erilainen tuoksu olisi korjannut asian? Nyt mieto tuoksu toi vaan etäisesti koiranäyttelyt mieleen. 4/5
Colosé Liposome Gel (30ml) / postaus / Todella hyvin kosteuttava, lähes vesimäinen ohut geeliseerumi. Iho voi hyvin ja tykkäsin paljon! 5/5

heinakuun-loppuneet-03

Eucerin Aquaporin Active Eye Care (15ml) / postaus / Suosikkini aamukäytössä! Ohut emulsio levittyi loistavasti ja kosteutti tehokkaasti. Viilentävä levityspää toimi hyvin ja liukui iholla moitteettomasti. Harmi, että ymmärtääkseni Eucerinin maahantuonti lopetetaan. 5/5
Skin Blossom Reviving Eye Cream (15ml) / Luin alkuun incin ja mietin, että vitsit tää on varmasti tosi hyvä ja ihanan rasvainen. Moussemainen voide on kuitenkin tosi kevyttä, eikä se ihan tehoiltaan riittänyt mulle. Voide jäi vähän pyörimään iholle, jonka jälkeen se ”jämähti” ja tarrasi kiinni. Iho jäi tuntumaan vähän nahkealta, kun itse tykkään enemmän liukkaammasta ja kosteammasta jälkitunnusta. Ei kuitenkaan niin huono, etten olisi käyttänyt loppuun, mutta en (edullisesta hinnasta huolimatta) ostaisi lisää. 3/5

heinakuun-loppuneet-04

Body Shop Glazed Apple Shower Gel (250ml) / Talven kausituoksu sopii yllättävän hyvin ympäri vuoden. Todella karkkinen vihreä omppu, joka tuoksuu ihan niille kirpeille omenaremmeille, joita muksuna osti kiskalta. (Markalla kutosta! 50 pennillä yhtätoista!) Harmi, että näissä suihkugeeleissä on hitusen liian pesevä koostumus mun makuun. :) 3/5
Signe Seebid Vartalonkuorinta Ruusunkukka (200g) / Olen ennenkin hehkuttanut näitä simppeleitä sokerikuorintoja, eikä tämä ole poikkeus! Miellyttävä kukkaistuoksu, joka ei ollut päällekäyvän ruusuinen. Iho jää niin pehmoiseksi ja kosteutetuksi (eli öljytyksi). 5/5

heinakuun-loppuneet-05

Missha Bordeaux Face & Body Oil (200ml) / Tiedättekö, tämä tuoksuu ihan niille kirpakoille vaaleanpunaisille ufokarkeille. :D Olin ihan karkkitaivaassa, kun pesin TBS:n ompulla ja öljysin perään tällä. Ihan kunnon öljyseos, ei mikään kuivaöljy. Eli kannattaa levittää märälle iholle. Tehokasta kamaa! 4/5
Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio (400ml) / postaus / Persikka Spa oli hyvä perusvoide! Kuivaihoiselle toimiva kesäaikaan, normaali-ihoiselle ympäri vuoden. Hyvä hintalaatusuhde. 3/5

heinakuun-loppuneet-06

Goldwell Kerasilk Repower Anti-Hairloss Shampoo (250ml) & Control Conditioner (200ml) / Nämä oli molemmat osa viime syksyistä testihommaa, jonka postaus makaa vieläkin puolivalmiina luonnoksissa (siis joskus ajatukset ei vaan muotoudu tekstiksi). Geelimäinen shampoo oli raikas pesijä ja yhdistettynä päänahkaan laitettaviin ampulleihin, se kyllä vaikutti positiivisesti syksyn sulkasatoon. Rakennepaikkaava hoitoaine jämäköitti ja korjasi hiuksia mukavasti, mutta ei ollut mikään silkkinen takkujensilottaja. Hyvä, ”aikuismainen” kampaamotuoksu. 4/5

heinakuun-loppuneet-07

Muutama mieheltä loppunut vielä!
Kanebo Kracie Powder Wash (50g) / Toinen purkki! Käytin itse yhden (ja osan tästä), siippa loput. Puuterimainen puhdistusaine on ihan järjettömän riittoisaa, tämmöinen 50g purkki kestää helposti 1-2 vuotta. Kracie on Kanebon (eli Sensain) edullinen markettisarja, mutta tätä kyseistä tuotetta ei taida enää olla olemassa. 4/5
Mr. Natty Famous Beard Elixir (8ml) / Öljysekoitus parran hoitoon! Pieni pullo kului tosi nopeasti, vaikkei tätä montaa tippaa tarvitse. 4/5
Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo (250ml) / Perusshampoo, josta ei jää mitään mieleen. 2/5

Body Shop, Colosé, Eucerin, Goldwellit, Herbina, Rich ja Skin Blossom saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply