Aasialainen kosmetiikka, COSRX, Hamstraus, Ihonhoito, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Pixi

Viimeisin eleven-tilaus

COSRX, mun uusi rakkaus! Pari viikkoa sitten tekemässäni eleven-tilauksessa oli tottakai pelkästään sitä. Vaikka olen aikaisemmin testannut vain kahta tuotetta, on ne molemmat olleet niin hyviä, että olen ihan myyty tästä korealaismerkistä. Olen niin innoissani, että haluan esitellä ostokseni heti, vaikka en olekaan niitä hipeltämistä enempää ehtinyt testaamaan. (Sain siis reissun takia paketin käsiini vasta toissapäivänä.)

COSRX One Step Moisture Up Pad – Musta on hauska, että näitä lappuja mainostetaan nimenomaan kosteuttavina, eikä kuorivina. Lapuissa on 0,5% BHA:ta eli samanverran mitä esimerkiksi Cliniquen klassikoksi muodostuneessa Mild Clarifying Lotionissa on (tai ainakin oli ennen uuditusta). Juuri sopiva määrä kirkastamaan ja tasoittamaan kuivaa ihoa! Sen lisäksi näissä on huikeat 70% propolisuutetta (eli pohjana ei ole vettä, hurraa!) ja mainitsematon määrä hyaluronihappoa. Paketissa on 70 lappua, joten käyttötiheydestä riippuen tästä riittää 1-2 kuukaudeksi. Ohuehkoissa lapuissa on hyvin mieto, raikas tuoksu ja sopivan liukas ihotuntu. Kasvot kehoitetaan ensin pyyhkimään läpi teksturoidulla puolella ja sen jälkeen sileällä.

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid – Olen nyt käyttänyt pullollisen ihanaa Pixin Glow Tonicia, jossa on 5% glykolihappoa eli AHA:a. Tässä hoitonesteessä on nimen mukaisesti 7%, joten katsotaan miten ihoni sietää stydimpää tuotetta. Olen käyttänyt Pixiä vaihtelevasti käsin tai pumpulilapulla, mutta tässä nimenomaan neuvotaan käyttämään lappua maksimoimaan tulokset fyysisen ”hankauksen” myötä. Voi siis olla, että aloitan kuitenkin levittämällä tuotteen käsin. Suositellaan alkuun käyttöä kerran viikossa ja sitten ihon sietokyvyn mukaan nostamaan käyttötiheys 2-3 kertaan viikossa. Tässäkään ei ole pohjana vettä, vaan omenanestettä. Koostumus on liukkaampi kuin Glow Tonicissa (mikä on erittäin hyvä) ja tässä on todella mieto, hitusen etikkainen tuoksu, joka tulee raaka-aineista eli hajusteita ei ole.

COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion – Öljytön kosteusemulsio lupaa sopia kaikille pintakuiville ihotyypeille, myös akneiholle. Tässä on 70% koivunmahlaa, mutta ei täällä kasvavaa betula albaa, vaan Aasialaista lajiketta, betula platyphylla japonicaa. Kevyen geelimäinen koostumus on superraikas ja liukkaasti levittyvä. Todella kostea, ihana! Emulsio on tarkoitettu hoitonesteen (tai seerumin) päälle, varsinaisen kosteusvoiteen alle. Toki rasvaisempi tyyppi pärjää varmasti pelkällä tällä. Tuoksu on selkeä ja raikas. Haistan siinä sitruunaa ja teepuuöljyä, jotka näemmä myös INCIn lopusta löytyvät. Nämä COSRX:n pumppupullot on muuten ihan loistavia; pumppu annostelee maltillisesti ja erittäin siististi.

Vitsit, että oon innoissani näistä! Mun COSRX-perheeseen kuuluu tosiaan myös Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask ja Hyaluronic Acid Hydra Power Essence. Hoitoneste on parhaita testaamiani, eikä mikään muu ole kosteuttanut yhtä hyvin kuin tämä. Paksu, melkein geelimäinen koostumus liukuu iholla jäätävän hyvin ja pelastaa kaikelta. Yönaamio on paljon ohuempi ja vesimäisempi kuin mikään muu testaamani, mutta sen takia se onkin todella kosteuttava (ja tästä voisi muuten rasvaisemmatkin ihot tykätä). Olen laittanut korppuna siihen monesti öljyn tai rasvaisen voiteen päälle, jotta saan kaiken kosteuden lukittua ihoon.

P.S. elevenillä on tiistaihin (12.9.) asti kaikki ihonhoito -15%! <3

Yönaamio saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sonja sunnuntai 10. syyskuun 2017 at 13:36

  Mä oon kans ihastunu tämän merkin tuotteisiin! Tällä hetkellä käytössä Advanced Snail 96 Mucin Power essence ja BHA Blackhead Power Liquid. Lisäksi vielä Blackhead power cream. Toi etana essence on tosi ihana! Noi mustapäätuotteet ollu niin vähä aikaa käytössä et en viel osaa sanoa tehosta. Mulla siis pintakuiva sekaiho.
  Jossain vaiheessa ostoslistalle päätyy varmasti myös nuo sulla olevat pumppupullot :D

  • Reply Myy sunnuntai 10. syyskuun 2017 at 21:46

   Tota etana-essenceä onkin moni kehunut! Täytyy muistaa tilata sekin testiin :)

 • Reply Ohmy sunnuntai 10. syyskuun 2017 at 14:17

  Tuo oil-free moisturizing lotion on ihana! Itselle se riittää aamulla kosteutukseksi ja pitää myös meikin hyvin paikallaan! Tuoksu on ihana, mulle tuli mieleen vanhanajan pullon muotoiset ihanan sitkeät kola-karkit! 😊
  Kiitos kivasta blogista!

  • Reply Myy sunnuntai 10. syyskuun 2017 at 21:45

   Kiitos ja kiva kuulla sun kokemuksia! Kokeilin sitä eilen illalla, mutta täytyy siis ehdottomasti ottaa testiin myös meikin alle :)

 • Reply Salka sunnuntai 10. syyskuun 2017 at 17:55

  Just tänään bloggasin noista lapuista ja ne on ihanat! Tulen ehdottomasti ostamaan uudelleen :) Koin niiden tosi nopeasti auttavat epäpuhtauksiin ja itseasiassa jos jätän laput välistä, huomaan kaulalle pamahtavan tosi nopeasti epäpuhtauksia. Laput pitävät ihoni myös ihanan sileänä ja omasta mielestäni meikki kestää lappupäivinä pidempään kauniimpana. Rakastan myös merkin Galactomyces kosteussuihketta <3 Edottomasti aion täydentää COSRX-kokoelmaani jossain vaiheessa!

  • Reply Myy sunnuntai 10. syyskuun 2017 at 21:44

   Tosi kiva kuulla! Korkkasin laput just tänään aamulla ja tuntuma oli mainio :)

 • Reply Saaga keskiviikko 13. syyskuun 2017 at 19:46

  Hmm.. COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion, ainesosana teepuuöljy. Eikö teepuuöly ole öljy? :O

  • Reply Myy keskiviikko 13. syyskuun 2017 at 22:10

   Ihan totta, että teknisesti tuote ei ole öljytön, mutta teepuuöljy ja sitruunankuoriöljy olivat viimeisinä incissä hajusteisen ominaisuudessa. :) Eli prosentuaalisesti määrä on hyvin hyvin vähäinen.

  Leave a Reply