OPI

Kynsiä

Pikainen lakkaus yömyöhään, kun ruutukynnet alkoivat repeilemään. :) Tällä kertaa ehdin ajoissa huomata kärkien ”jos et nythetiäkkiä vaihda lakkaa, niin liuskoja lentelee” -varoituksen, joten kynnet pysyivät kasassa..

Pohjalla pari kerrosta OPIn Nail Envy Dry & Brittlea, päällä kaksi kerrosta OPIn Dear Santaa ja kolme kerrosta OPIn Pink Before You Leapia. Kuivattamassa viimeisiään vetelevä Poshe.

OPIn Dear Santa on niiiin nätti yksinäänkin, mutta hieman jouluinen.

Ei ehkä ensimmäisenä mieleen tuleva saati paras mahdollinen yhdistelmä, mutta halusin kynsiin punaista ja kimallusta. Sain molempia, tehtävä täytetty! Ajatus lähti siitä, että halusin nimenomaan käyttää Pink Before You Leapia, mutta halusin silti punaista. Välillä en itsekään ymmärrä ajatuksenjuoksuani..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Badbomben maanantai 19. huhtikuun 2010 at 08:46

  Hauska nähdä tämä nätti kombo, pink before you leap on juuri matkalla kotiini:) Ja niin, välillä on vaikea päättää väristä!:D

 • Reply Gloss maanantai 19. huhtikuun 2010 at 11:44

  Ihanat kynnet!

  Mun blogista löytyy sulle jotain :)

 • Reply kiukkupussi maanantai 19. huhtikuun 2010 at 14:00

  Badbomben: Se on nätti lakka! Yksinään tarvitsee monta kerrosta, mutta jonkun vaalean cremelakan päällä pääsee hyvin oikeuksiinsa. :)

  Gloss: Oi kiitos! :)

 • Reply tari maanantai 19. huhtikuun 2010 at 16:28

  hei! joko olet testannut dermosilin kosteuttavaa kasvosuihketta? vetääkö vertoja biothermin sos:lle? :)

 • Reply kiukkupussi maanantai 19. huhtikuun 2010 at 17:18

  tari: Dermosil lähinnä kosteuttaa, mutta ei rauhoita ihoa niin kuin Biotherm. Kauheasti en ole ehtinyt testailemaan, kun Dermosilin suutin hajosi pariksi viikoksi (ja korjaantui yhtäkkiä itsestään).

 • Leave a Reply