Duroy, Meikit, Poskipunat, Sigma, Siveltimet

Aura Powder

Olen aikaisemmin tuntenut Sigman vain laadukkaiden siveltimien kautta (lemppareitani vuosien ajalta on mm. E30 kynäsivellin ja F80 tasapäinen kabuki), mutta brändiltä löytyy nykyään myös muutamia meikkejä. Aura Powder on hehkutettu kauneuspuuteri, joka on tarkoitettu elävöittämään ihon sävyä koko kasvoilla. Sävyt on mattaisia, mutta kuitenkin moniulotteisia – ikäänkuin hehkuvia (siitä se nimikin taitaa tulla).

Sain puuterin testiin viime talvena, mutta olin hieman hukassa säpäkän pinkin sävyn kanssa. Tälläiselle kalvakalle pisamaiholle se ei vaan asettunut kauniisti kasvoille. Parin epämääräisen testiyrityksen jälkeen puuteri jäi sivuun ja unohdin sen. Päätin kevään korvilla antaa sille uuden mahdollisuuden ja aurapuuteri osoittautui lopulta ihanan raikkaaksi poskipunaksi. Siinä on mukavasti pigmenttiä, mutta puna on kuitenkin hyvin helppokäyttöinen, eikä sen levittämisen kanssa tarvitse varoa.

Paras kaveri sille on ollut Duroyn unelmapehmeä, viistoon leikattu synteettinen poskipunasivellin. Tällä hipsuttelee poskia ilolla!

Sanoisin, että sävyistä ainoastaan Pet-Name voisi sopia näin vaalealla iholla käytettäväksi koko kasvoilla. Lady Slipper ja muut kumppanit menee hyvin poskipunasta tai varjostusväristä. Pannu on ihastuttavan iso ja tässä on paljon tavaraa verrattuna normiposkipunaan. :)

Onko aurapuuterit tuttuja?

Sigma saatu blogin kautta testiin. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply